Mogę tylko zgodzić się z Sindarem. Jestem ciekawy, czy zobaczymy Claire Danes w jakiejś nowej produkcji.
Ogólnie zaczynam cenić Showtime za konsekwencję w utrzymaniu serii aż do finału (nie pierwszy to raz przy serialach tej stacji), co przy standardowej polityce konkurencji oceniam mocno na plus.
Homeland [2011]
-
dziobak
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- youtube Warszawa
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: Homeland [2011]
O, dziobak się ze mną zgadza.
Rzadkość ostatnio.

-
dziobak
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Re: Homeland [2011]
"Homeland", pomijając aspekt sensacyjności, pokazuje w miarę poprawne kolory świata, nie ma tylko dobrych i tylko złych, wygrywają interesy. Sporo takiej prawdziwości w tym jest, nie da rady tego gładko łykać (jak "Jacka Rayana", który reprezentuje niby podobne kino, ale przy "Homelandzie" jest bajką dla amerykańskich dzieci, czyli nuda).
-
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Good Wife
Homeland [2011]
Dopiero teraz obejrzałem ostatni sezon i było warto. Świetny klimat, ciągła akcja, wodzenie za noc widza po to, by na końcu zostawić go z otwartymi ustami. Ja zbierałem szczękę przez dłuższy moment. Nie pamiętam tak dobrego zakończenia w jakimkolwiek serialu ostatnich lat. Chylę czoła przed scenarzystami.
Oceń ten serial