Można by też zrobić coś takiego jak np na niktórych trackerach jest czyli otwierać co jakiś czas rejestrację do określonej ilości użytkowników, potem ewentualnie co jakiś czas usuwać konta-widma i znów otworzyć, tylko to pewnie kupa roboty xvidasd, chyba że jest jakiś automat do tego
Uwagi dotyczące serwisu i forum.
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko

- youtube Warszawa
Ja jestem na tak
Można by też zrobić coś takiego jak np na niktórych trackerach jest czyli otwierać co jakiś czas rejestrację do określonej ilości użytkowników, potem ewentualnie co jakiś czas usuwać konta-widma i znów otworzyć, tylko to pewnie kupa roboty xvidasd, chyba że jest jakiś automat do tego
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL

-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń

Tu się trochę nie zrozumieliśmy. Moja wypowiedź dotyczyła rozwiązania chowającego linki na forach (ogólnie), czyli wypowiedzi poniżej.xvidasd pisze:Nie bardzo rozumiem na czym ma polegać to "zaśmiecanie googla" i co to ma wspólnego z zamkniętą rejestracją. Obecnie robot googla (i inne) nie są obecne na forum (zostały zbanowane) dzięki temu nie znajdziesz w internecie ani kawałka cytatu z naszego Forum - nie "zaśmiecamy" więc internetu.
Don_Bazylian pisze:Spowoduje to lawinowy przyrost kont "ufo"!
A niby w jaki sposób skoro zaproszenia można uniezależnić np. od ilości postów, daty przyłączenia czy rangi? Dodatkowo będą limitowane - zarzut bezpodstawny.
Rejestracja za zaproszeniem - uważam że będzie to wygodna forma (alternatywna) do tego co jest teraz.
Oczywiście nie zamierzam całkowicie zlikwidować pełnej otwartości rejestracji (bez zaproszeń) co jakiś czas (tak jak teraz). Wprowadzenie zaproszeń odciąży mnie z rejestracji Waszych znajomych - nie będziecie jak teraz musieli pisać do mnie PW w sprawie zaproszenia kumpla(li) tylko wyślecie mu/jej sami zaproszenie i tyle.
A reszta będzie czekać na dzień otwartej rejestracji jak to jest teraz - w czym więc problem?
Pomysł z zaproszeniami jak najbardziej mi się podoba.
Magda_wet pisze:Witam.
Na Precylu jest tak, że można wejść na wątek, czytać tekst, ale nie widać linków jeśli nie jest się zarejestrowanym- jest komunikat, że zawartość widoczna dla zarejestrowanych użytkowników. Chyba nie można też korzystać z wyszukiwarki.
Ja się nie znam, ale może takie coś można zrobić- żeby linki były widoczne tylko jak ktoś ma 1 i więcej postów?
-
asd

-
Expert
Dodałem możliwość rejestracji za zaproszeniami.
Na początek KAŻDEMU dałem po pięć sztuk.
Pamiętajcie, że mam pełny podgląd kto i kogo zaprasza.
Oczywiście nie wolno też nimi w żaden sposób handlować.
Żeby kogoś zaprosić po prostu kliknij na nową ikonkę koło "Wyloguj", wpisz jego email - kod zostanie wysłany automatycznie i dołączony do wiadomości.
Na początek KAŻDEMU dałem po pięć sztuk.
Pamiętajcie, że mam pełny podgląd kto i kogo zaprasza.
Oczywiście nie wolno też nimi w żaden sposób handlować.
Żeby kogoś zaprosić po prostu kliknij na nową ikonkę koło "Wyloguj", wpisz jego email - kod zostanie wysłany automatycznie i dołączony do wiadomości.
When Dreams Come True...-
maikel31
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja

Taką małą drobnostkę wyłapałem na stronie głównej 
W sekcji dokumentalnych przy "Journey to the Edge" brakuje trzech kropek na końcu, tak jak jest to w innych pozycjach, gdzie tytuł jest "ucięty".
W sekcji dokumentalnych przy "Journey to the Edge" brakuje trzech kropek na końcu, tak jak jest to w innych pozycjach, gdzie tytuł jest "ucięty".
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
kontrast
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń

-
asd

-
Expert
-
asd

-
Expert
Otwarta rejestracja - do niedzieli włącznie!
A wszystkich nowych od razu zapraszam do zapoznania się z Regulamin & FAQ - wystarczy przeczytać, żeby zorientować się co i jak
Added after 21 hours 26 minutes:
Uups - zapomniałem "otworzyć" - teraz już naprawdę można.
A wszystkich nowych od razu zapraszam do zapoznania się z Regulamin & FAQ - wystarczy przeczytać, żeby zorientować się co i jak
Added after 21 hours 26 minutes:
Uups - zapomniałem "otworzyć" - teraz już naprawdę można.
When Dreams Come True...-
asd

-
Expert
-
Bombom
Wskaż do odpowiedzi - spec

- Kontakt:
-
Bostonq