1 seria PB super kolejne juz nie to samo mam tylko nadzieje ze z Dexterem tak nie bedzie bo o Lostach to nawet nie wspominam one jak na razie bez zmian
1 seria PB super kolejne juz nie to samo mam tylko nadzieje ze z Dexterem tak nie bedzie bo o Lostach to nawet nie wspominam one jak na razie bez zmian
a ja wlasnie skonczylem ogladac 2 sezon (dopiero), ale nie nudzilem sie ani przez chwile, wyrownany poziom co do 1 sezonu, fajne zakonczenie...no i oczekuje 3 sezonu...
a ja wlasnie skonczylem ogladac 2 sezon (dopiero), ale nie nudzilem sie ani przez chwile, wyrownany poziom co do 1 sezonu, fajne zakonczenie...no i oczekuje 3 sezonu... :)
ja wlasnie skonczylem 1 sezon i jestem mile zaskoczony bardzo przyjenie sie go oglada.. drugi dopiero zaczolem wiec poczekam z opinia jak soncze choc poczatek wskazuje na plus
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys
ja wlasnie skonczylem 1 sezon i jestem mile zaskoczony bardzo przyjenie sie go oglada..:-) drugi dopiero zaczolem wiec poczekam z opinia jak soncze choc poczatek wskazuje na plus :-)
Lisu11 pisze:3 season będzie najlepszy skoro 2był lepszy od 1 >Seasony dexa mają tendencję wzwyżkową
A ja mam zupełnie inne zdanie. Sezon 1 genialny. Dwójka podupadła, co zaowocowało dwutygodniowym przestojem i przerzuceniem się na inny serial. Pozytywnym aspektem była Lila i jej angielski akcent.
Miła dla ucha odmiana.
[quote="Lisu11"]3 season będzie najlepszy skoro 2był lepszy od 1 >Seasony dexa mają tendencję wzwyżkową[/quote]
A ja mam zupełnie inne zdanie. Sezon 1 genialny. Dwójka podupadła, co zaowocowało dwutygodniowym przestojem i przerzuceniem się na inny serial. Pozytywnym aspektem była Lila i jej angielski akcent. Miła dla ucha odmiana.
kazdy inne zdanie ma...moje takze troche niepodobne...
najlepsze byly koncowka sezonu pierwszego i poczatek drugiego...
a reszta, w wiekszosci nadal wysoki poziom...
kazdy inne zdanie ma...moje takze troche niepodobne... najlepsze byly koncowka sezonu pierwszego i poczatek drugiego... a reszta, w wiekszosci nadal wysoki poziom...
Zachowajcie te ironiczne posty dla siebie.
Chodzi mi o to kiedy dokładnie bedzie.
Z tego co wyczytałem na necie to podobno wrzesien 2008 ale moze ktos miec dokładniejsze info.
Zachowajcie te ironiczne posty dla siebie. Chodzi mi o to kiedy dokładnie bedzie. Z tego co wyczytałem na necie to podobno wrzesien 2008 ale moze ktos miec dokładniejsze info.
A szkoda. Co do sezonu drugiego: mi się w każdym razie podobał , zaś niektórzy znajomi którym pożyczyłem dextera ;] stwierdzili ze drugi sezon jest słabszy od poprzedniego. Może jest to spowodowane tym że sezon pierwszy był ów tamtego czasu świeżością?
A szkoda. Co do sezonu drugiego: mi się w każdym razie podobał , zaś niektórzy znajomi którym pożyczyłem dextera ;] stwierdzili ze drugi sezon jest słabszy od poprzedniego. Może jest to spowodowane tym że sezon pierwszy był ów tamtego czasu świeżością?