Jak wrazenia po ósmym odcinku? Mnie osobiscie on zniszczył po tych kilku ostatnich ktore przynudzały, pierwsze co mi przyszlo na mysl po obejrzeniu to "ja pie%^&", start dobry Dexter wrócił.
SPOILER
Mam nadzieje ze do konca sezonu Dex da rade pozbyc sie Lili, wkurza mnie ona strasznie, miedzy innymi jej angielski akcent mi dziala na nerwy. Ciekawe co zrobi Doakse, poleci ze szkiełkami do agenta czy sam poprowadzi jakas chora gre z Dexterem, jesli to pierwsze to co zrobi Dex?
Jesli ktos nie zna to odsyłam np. na http://www.filmweb.pl/Dexter,2006,o+filmie,Film,id=331618
Jak wrazenia po ósmym odcinku? Mnie osobiscie on zniszczył po tych kilku ostatnich ktore przynudzały, pierwsze co mi przyszlo na mysl po obejrzeniu to "ja pie%^&", start dobry Dexter wrócił.
[b]SPOILER[/b] Mam nadzieje ze do konca sezonu Dex da rade pozbyc sie Lili, wkurza mnie ona strasznie, miedzy innymi jej angielski akcent mi dziala na nerwy. Ciekawe co zrobi Doakse, poleci ze szkiełkami do agenta czy sam poprowadzi jakas chora gre z Dexterem, jesli to pierwsze to co zrobi Dex?
Nowy odcinek jest swietny a szczegolnie koncowka. Wreszcie wyszlo szydlo z worka co do niektorych osob. Swietne smieszne sceny z Masuka NIe moge sie juz doczkac kolejnego odcinka
Nowy odcinek jest swietny a szczegolnie koncowka. Wreszcie wyszlo szydlo z worka co do niektorych osob. Swietne smieszne sceny z Masuka :) NIe moge sie juz doczkac kolejnego odcinka :)
Mnie 8 odcinek powalił w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście
Ciekawe co zrobi Doakes - czy wyjdzie z niego glina, który zawsze chciał łapać wszystkich bandziorów i wkurzał się, jak udawało im się unikać sprawiedliwości, czy też będzie chciał dopaść Dex'a wszelkimi możliwymi sposobami...
Mnie 8 odcinek powalił w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście :) Ciekawe co zrobi Doakes - czy wyjdzie z niego glina, który zawsze chciał łapać wszystkich bandziorów i wkurzał się, jak udawało im się unikać sprawiedliwości, czy też będzie chciał dopaść Dex'a wszelkimi możliwymi sposobami...
Na filmweb.pl można przeczytać o rekordowej oglądalności Dexter'a, a więc zachęcony przez was i film web poczekam na premiere w tvn'ie i może oglądne od czasu do czasu
Na filmweb.pl można przeczytać o rekordowej oglądalności Dexter'a, a więc zachęcony przez was i film web poczekam na premiere w tvn'ie i może oglądne od czasu do czasu
haker_dream pisze:Na filmweb.pl można przeczytać o rekordowej oglądalności Dexter'a, a więc zachęcony przez was i film web poczekam na premiere w tvn'ie i może oglądne od czasu do czasu
Stary z całym szacunkiem, ale oglądać od czasu do czasu to można Miodowe Lata.
Dexa albo ogląda się całego albo się nie ogląda, bo każdy odcinek jest zależny od poprzedniego i wice wersa.
[quote="haker_dream"]Na filmweb.pl można przeczytać o rekordowej oglądalności Dexter'a, a więc zachęcony przez was i film web poczekam na premiere w tvn'ie i może oglądne od czasu do czasu[/quote]
Dexa albo ogląda się całego albo się nie ogląda, bo każdy odcinek jest zależny od poprzedniego i wice wersa.
To niesamowite jak ten serial utrzymuje taki poziom. Z każdym kolejnym odcinkiem chce się go więcej i więcej. Ciekawe jak historia się dalej potoczy. Już nie mogę się doczekać głosu w głowie Dexa gdy ten dowie się że cos jest nie tak po powrocie do domu 8)
To niesamowite jak ten serial utrzymuje taki poziom. Z każdym kolejnym odcinkiem chce się go więcej i więcej. Ciekawe jak historia się dalej potoczy. Już nie mogę się doczekać głosu w głowie Dexa gdy ten dowie się że cos jest nie tak po powrocie do domu 8)
haker_dream pisze:Na filmweb.pl można przeczytać o rekordowej oglądalności Dexter'a, a więc zachęcony przez was i film web poczekam na premiere w tvn'ie i może oglądne od czasu do czasu
Spoko wiem o tym a mówiąc od czasu do czasu miałem na myśli zbadanie czy aby serial pryciągnie moją uwagę. Ja osobiście będe oglądał raz na jakiś czas na TVNie a jak mi się spodoba to sciągnę i obejrzę całość z napisami.
[quote="temp123"][quote="haker_dream"]Na filmweb.pl można przeczytać o rekordowej oglądalności Dexter'a, a więc zachęcony przez was i film web poczekam na premiere w tvn'ie i może oglądne od czasu do czasu[/quote]
Dexa albo ogląda się całego albo się nie ogląda, bo każdy odcinek jest zależny od poprzedniego i wice wersa.[/quote]
Spoko wiem o tym a mówiąc od czasu do czasu miałem na myśli zbadanie czy aby serial pryciągnie moją uwagę. Ja osobiście będe oglądał raz na jakiś czas na TVNie a jak mi się spodoba to sciągnę i obejrzę całość z napisami.
jak masz zamiar ogladać serial to na twoim miejscu juz bym cały sciągneła i na TVN nie czekala tym bardziej ze tez nie rozumiem jak mozna Dextera obejrzec od czasu do czasu to nie telenowela brazylijska za od poczatku i tak wiadomo jak się skonczy
[quote="haker_dream"][quote="temp123"][quote="haker_dream"]Na filmweb.pl można przeczytać o rekordowej oglądalności Dexter'a, a więc zachęcony przez was i film web poczekam na premiere w tvn'ie i może oglądne od czasu do czasu[/quote]
Dexa albo ogląda się całego albo się nie ogląda, bo każdy odcinek jest zależny od poprzedniego i wice wersa.[/quote]
Spoko wiem o tym a mówiąc od czasu do czasu miałem na myśli zbadanie czy aby serial pryciągnie moją uwagę. Ja osobiście będe oglądał raz na jakiś czas na TVNie a jak mi się spodoba to sciągnę i obejrzę całość z napisami.[/quote]
jak masz zamiar ogladać serial to na twoim miejscu juz bym cały sciągneła i na TVN nie czekala tym bardziej ze tez nie rozumiem jak mozna Dextera obejrzec od czasu do czasu to nie telenowela brazylijska za od poczatku i tak wiadomo jak się skonczy
Anal Frost pisze:Poza tym oglądanie serialu pociętego reklamami i z lektorem jest pomysłem zupełnie daremnym. Dlatego nie oglądam w tv żadnych seriali
Bez przesady. Oglądam "Zagadki kryminalne NY" i "Miami" i jakoś żyję. To kwestia przyzwyczajenia. Po prostu przestałem się denerwować na coś, na co i tak nie mam wpływu, w czasie przerw wychodzę, spożywam, piję herbatę, ewentualnie robię coś innego i wracam po ich upływie. A oglądam tak już długo, od początku te seriale, więc widać można
[quote="Anal Frost"]Poza tym oglądanie serialu pociętego reklamami i z lektorem jest pomysłem zupełnie daremnym. Dlatego nie oglądam w tv żadnych seriali :)[/quote]
Bez przesady. Oglądam "Zagadki kryminalne NY" i "Miami" i jakoś żyję. To kwestia przyzwyczajenia. Po prostu przestałem się denerwować na coś, na co i tak nie mam wpływu, w czasie przerw wychodzę, spożywam, piję herbatę, ewentualnie robię coś innego i wracam po ich upływie. A oglądam tak już długo, od początku te seriale, więc widać można :)
[quote="Anal Frost"]Poza tym oglądanie serialu pociętego reklamami i z lektorem jest pomysłem zupełnie daremnym. Dlatego nie oglądam w tv żadnych seriali :)[/quote]