Tak czytam i trochę mnie to śmieszy... Chyba nie zdajecie sobie sprawy, że w obecnych czasach każdy i praktycznie wszędzie jest szpiegowany. Afera Snowden'a wcale mnie nie szokuje - to było pewne, że jesteśmy inwigilowani. Cóż to by było za głupie Państwo, które nie korzystało by z tej studni informacji o obywatelach jaką jest internet?
Bardziej od chroma bójcie się więc własnych komórek bo te nawet wyłączone są doskonałym źródłem podsłuchu - polecam trzymanie ich w lodówkach
Tak czytam i trochę mnie to śmieszy... Chyba nie zdajecie sobie sprawy, że w obecnych czasach każdy i praktycznie wszędzie jest szpiegowany. Afera Snowden'a wcale mnie nie szokuje - to było pewne, że jesteśmy inwigilowani. Cóż to by było za głupie Państwo, które nie korzystało by z tej studni informacji o obywatelach jaką jest internet? Bardziej od chroma bójcie się więc własnych komórek bo te nawet wyłączone są doskonałym źródłem podsłuchu - polecam trzymanie ich w lodówkach :-p
witam dawno mnie tu nie bylo mam pytanie co do wyboru w spisie seriali kiedys kliklo sie przygodowe to je podkreslalo, a teraz klikam i nic sie nie dzieje. u mnie cs jest nie ta ??
witam dawno mnie tu nie bylo :p mam pytanie co do wyboru w spisie seriali kiedys kliklo sie przygodowe to je podkreslalo, a teraz klikam i nic sie nie dzieje. u mnie cs jest nie ta ??
Mam pytanie a może problem bo nie moge nigdzie znaleźć opcji wyboru swoich seriali zeby pokazywały sie w kalendarzu seriali. chodzi mi o to żebym widział tylko seriale wybrane przez siebie a nie wszystkie jakie sie ukazuja danego dnia. Czy jest taka opcja?
Mam pytanie a może problem bo nie moge nigdzie znaleźć opcji wyboru swoich seriali zeby pokazywały sie w kalendarzu seriali. chodzi mi o to żebym widział tylko seriale wybrane przez siebie a nie wszystkie jakie sie ukazuja danego dnia. Czy jest taka opcja?
Próbowałem dodać serial (Krew z krwi) do bazy - coś gdzieś nacisnąłem i zakończyłem edycję w połowie roboty. Filmu nie ma w bazie, a nie mogę go ponownie wpisać, bo mam informację, że on już jest w bazie...Proszę Adminów/Moderatorów o pomoc.
Próbowałem dodać serial (Krew z krwi) do bazy - coś gdzieś nacisnąłem i zakończyłem edycję w połowie roboty. Filmu nie ma w bazie, a nie mogę go ponownie wpisać, bo mam informację, że on już jest w bazie...Proszę Adminów/Moderatorów o pomoc.
1. Nie wiem jakie zdanie mają koledzy też wrzucający literki - ja jestem za zdjęciem ograniczenia do pobierania literek.
Można zauważyć jak spadła liczba pobrań i wcale to ograniczenie nie przyciąga do forum - raczej wręcz przeciwnie, coraz mniej osób reaguje na wpisy na FB dotyczące napisów.
2. Nie jestem w tej sprawie specjalistą, ale mam pewną obserwację dotyczącą nowej metody wyszukiwania google'a, która preferuje mobilność.
Mam wrażenie, że spadliśmy w wynikach, po wdrożeniu tej metody. Przykładowo kiedyś po wpisaniu "Gomorra serial" (a może nawet sama "Gomorra"?) byliśmy w wynikach na pierwszej stronie. Teraz trzeba nas szukać na 3 stronie.
Pamiętam, że asd wspominał coś kiedyś o mobilności, choćby części tylko funkcji forum. Nie wiem na ile ta sprawa jest aktualna?
Może by to poprawiło rezultaty wyszukiwania...
1. Nie wiem jakie zdanie mają koledzy też wrzucający literki - ja jestem za zdjęciem ograniczenia do pobierania literek. Można zauważyć jak spadła liczba pobrań i wcale to ograniczenie nie przyciąga do forum - raczej wręcz przeciwnie, coraz mniej osób reaguje na wpisy na FB dotyczące napisów.
2. Nie jestem w tej sprawie specjalistą, ale mam pewną obserwację dotyczącą nowej metody wyszukiwania google'a, która preferuje mobilność. Mam wrażenie, że spadliśmy w wynikach, po wdrożeniu tej metody. Przykładowo kiedyś po wpisaniu "Gomorra serial" (a może nawet sama "Gomorra"?) byliśmy w wynikach na pierwszej stronie. Teraz trzeba nas szukać na 3 stronie. Pamiętam, że asd wspominał coś kiedyś o mobilności, choćby części tylko funkcji forum. Nie wiem na ile ta sprawa jest aktualna? Może by to poprawiło rezultaty wyszukiwania...
Licznik pobrań jest niemiarodajny - jeśli ktoś pobiera klikając bezpośrednio klikając na listę to nie jest to odnotowywane - stąd wygląda na to, że jest mniej pobrań.
Licznik pobrań jest niemiarodajny - jeśli ktoś pobiera klikając bezpośrednio klikając na listę to nie jest to odnotowywane - stąd wygląda na to, że jest mniej pobrań.
Dodałem serial Deutschland 83. Niestety na koniec zamiast potwierdzenia dodania przerzuciło mnie do "kroku pierwszego" i żadne czary/odświeżanie nie pomogły. Serial się nie dodał.
Dodałem serial Deutschland 83. Niestety na koniec zamiast potwierdzenia dodania przerzuciło mnie do "kroku pierwszego" i żadne czary/odświeżanie nie pomogły. Serial się nie dodał.
najphil pisze:Dodałem serial Deutschland 83. Niestety na koniec zamiast potwierdzenia dodania przerzuciło mnie do "kroku pierwszego" i żadne czary/odświeżanie nie pomogły. Serial się nie dodał.
Serial się dodał:
Załóż teraz tylko jeszcze temat na forum
[quote="najphil"]Dodałem serial Deutschland 83. Niestety na koniec zamiast potwierdzenia dodania przerzuciło mnie do "kroku pierwszego" i żadne czary/odświeżanie nie pomogły. Serial się nie dodał.[/quote] Serial się dodał: [url=https://baza.seriale-asd.eu/portal0.php?zmienna=deutschland][img]https://baza.seriale-asd.eu/bar3/deutschland.gif[/img][/url] Załóż teraz tylko jeszcze temat na forum :)