a wersja amerykańska
chyba jedna z niewielu produkcji gdzie wersja USA jest lepsza od UK
no właśnie, mam to samo zastrzeżenie, dlaczego ludzie porównujecie ten serial do Fringe? przecież to są zupełnie inne poziomy "naukowych zagadnień", we Fringe nie ma czegoś takiego jak granice, to jest totalne science-fiction, a właściwie głównie fictionkain_b pisze:tylko nie wiem czemu porównują go z Fringe(tematyka naukowych zgadnień??)
To nie młoda siksa tylko baba z twardymi jajami których dorobiła się w Grindhouse: Planet Terroryareckt pisze:właściwie wszystko co dobre i złe już padło powyżej
- wyśmienite aktorstwo - przez co i bardzo wyraźne postacie, których postępy aż chce się śledzić (nawet ta młoda siksa, która gra agentkę FBI jest wiarygodna)
Kod: Zaznacz cały
Tytuł ma nawiązywać do tego, że dzisiejsza nauka jest już na tytułowej godzinie jedenastej, bardzo blisko dwunastej
edit: sam nie zrozumiałem o co mi chodziło wcześniej w tym poście, więc napisze prościej - jak dla mnie taka sobie referencja na wyrobienie sobie twardych jaj,Serafin666 pisze:To nie młoda siksa tylko baba z twardymi jajami których dorobiła się w Grindhouse: Planet Terror
Smallville pisze:To jedyne co znalazłem jakiś czas temu na temat tytułu
Kod: Zaznacz cały
Tytuł ma nawiązywać do tego, że dzisiejsza nauka jest już na tytułowej godzinie jedenastej, bardzo blisko dwunastej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości