Monk

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: djjasiek »

Torrent wystawiony 15 godzin temu, a dalej jest tylko jeden seed.
Jeżeli masz łącze, co byłbyś w stanie wyseedować prawie 11GB w 15h to ci gratuluję :P
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Mnie tylko zastanawia, dlaczego każdy odcinek jest w osobnym folderze. Muszę przyznać, że będzie to "trochę" uciążliwe.
Na przerzucanie wszystkiego do jednego folderu trochę czasu potrzeba :D Chyba że ktoś zna jakiś trik :)
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

jak w osobnych?? sezony są podzielone.
PS
Subedit player automatycznie otwiera foldery
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Don_Bazylian pisze:Mnie tylko zastanawia, dlaczego każdy odcinek jest w osobnym folderze.
Coś Ci się pomyliło, każdy sezon jest w oddzielnym folderze, ze względu na wygodę, ale odcinki są już normalnie...
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Aha, faktycznie, mój błąd. Ale i tak jak by było w jednym wszystko to by było lepiej.
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

djjasiek pisze:
Torrent wystawiony 15 godzin temu, a dalej jest tylko jeden seed.
Jeżeli masz łącze, co byłbyś w stanie wyseedować prawie 11GB w 15h to ci gratuluję :P
A no fakt, zapomniałem, że plik ma ponad 10 GB. :d
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: AScarlett »

Ja już zaczęłam pobierać, chociaż przy moim łączu i fakcie, że komputer nie chodzi przez cały czas, ściaganie potrwa miesiąc albo i dłużej...
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Czy osoba wystawiająca mogłaby poseedować trochę dłużej? Bo od wczoraj nie ma seeda i nie da się ściągnąć żadnego odcinka w całości - są tylko fragmenty od osób także pobierających...
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

Ale ja cały czas seeduję, może masz problemy w połączeniu z trackerem, dlatego mnie nie widzisz. A, żeby było trochę więcej seedów musicie poczekać jak całość mi się uda zuploadować, czyli jeszcze ze 4 dni ;P

A skoro już link padł, ktoś wrzucił link na mininovą (udusiłbym), to już uznajcie to za premierę na forum:

Monk Seasons1-6 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

djjasiek pisze:Ale ja cały czas seeduję, może masz problemy w połączeniu z trackerem, dlatego mnie nie widzisz. A, żeby było trochę więcej seedów musicie poczekać jak całość mi się uda zuploadować, czyli jeszcze ze 4 dni ;P

A skoro już link padł, ktoś wrzucił link na mininovą (udusiłbym), to już uznajcie to za premierę na forum:

Monk Seasons1-6 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL
Obrazek
1. Link do mininovy nie działa.
2. Ja też nie widzę żadnego seeda, a pierwszy odcinek ściągnął się w 96%. :-(
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Steryd ja mam pierwszego odcinka dokładnie 96,4% i dalej się nie rusza :(

djjasiek nie wiem, jak to jest z tymi trackerami, ale inne torrenty ściągają mi się normalnie, a sam "Monk" też się ściąga, ale tylko od innych pobierających... A gdyby tracker nie działał, chyba by w ogóle stało...
djjasiek
Wskaż do odpowiedzi

1. Link do mininovy nie działa.
2. Ja też nie widzę żadnego seeda, a pierwszy odcinek ściągnął się w 96%. Sad
1.Link działa.
2.Dlatego masz 96% pierwszego odcinka bo jeszcze nie został w całości wysłany!

AScarlett pisze:nie wiem, jak to jest z tymi trackerami, ale inne torrenty ściągają mi się normalnie, a sam "Monk" też się ściąga, ale tylko od innych pobierających... A gdyby tracker nie działał, chyba by w ogóle stało...
To dobrze, że w ogóle ci się ściąga... Ile masz całości torrenta, około 60%? Jeśli tak, to tyle jest dopiero w internecie. A co do trackera, to jeszcze masz sieć DHT, więc tak nie do końca... Możliwe, że też nie widzi mnie jako seeda i tyle... Po prostu ktoś mi zrobił krecią robotą wrzucając plik na mininovą, wtedy wszyscy się o nim dowiedzieli, a tak to podałbym linka dopiera za jakieś 2 dni, jak w internecie byłoby około 80%, i wtedy by nikt nie czekał i nie narzekał...
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mroofa69 »

Ale super Monk w XviD asd :D ale poczekam sobie ze ściągnięciem pare dni to szybciej pujdzie :grin: THX djjasiek :gj
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

djjasiek ja nie narzekam - cierpliwie poczekam na całość :D tylko się martwiłam, że może torrent nie działa - ale jeśli wszystko w porządku, to będę ściagała, to co idzie, a na resztę poczekam.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja również cierpliwie ściągam i czekam bo jest na co!!
Obrazek
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

Co za piękna wstawka. Jak dorwałem się do szóstego sezonu to pięć odcinków pod rząd zobaczyłem. Serial trzyma swój poziom przez całe 6 sezonów ( wcześniejsze sezony widziałem na 350-kach).
Tony Shalhoub stworzył świetną kreację, jego postać jest tak charakterystyczna, że nie wiem czy mu się kiedyś uda odejść od etykietki Monka.

PS Czy będą dalsze sezony emitowane w Stanach czy to koniec?
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

spiderpp pisze: PS Czy będą dalsze sezony emitowane w Stanach czy to koniec?
Następny sezon(siódmy) będzie we wrześniu br.
Awatar użytkownika
steven pienaar
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: steven pienaar »

Siódmy sezon rusza 19 lipca 2008 wg tego --> http://www.pogdesign.co.uk/cat/
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

juz dzisiaj w nocy bedzie nowy epek :D
Steryd