Sorrki za odgrzebanie tematu....
Moim zdaniem jak komuś nie pasują wrzuty na RS to generalnie jest jego problem... Sam posiadam premium i jestem z tego zadowolony, bo ściągając filmy dodatkowo nabijam punkty uploaderom, a jak to ktoś już wcześniej wspomniał - nie ma dzisiaj nic za darmo
Sorrki za odgrzebanie tematu.... Moim zdaniem jak komuś nie pasują wrzuty na RS to generalnie jest jego problem... Sam posiadam premium i jestem z tego zadowolony, bo ściągając filmy dodatkowo nabijam punkty uploaderom, a jak to ktoś już wcześniej wspomniał - nie ma dzisiaj nic za darmo ;)
Nie ma za co przepraszać, tematy są od tego żeby w nich pisać. Sam konta na rapidzie nie mam i nie potrzebuję, jest kilka innych, szybkich i darmowych serwisów. IMO przez te wszystkie ograniczenia rapid stał się bardziej przeszkodą niż pomocą w dostępie do plików.
Nie ma za co przepraszać, tematy są od tego żeby w nich pisać. Sam konta na rapidzie nie mam i nie potrzebuję, jest kilka innych, szybkich i darmowych serwisów. IMO przez te wszystkie ograniczenia rapid stał się bardziej przeszkodą niż pomocą w dostępie do plików.
Ja nigdy nie miałem problemów z rapidshare, teraz kiedy nie ma wymaganej przerwy, godzina pomiedzy plikami, moge pobierac pelna predkoscia (niestety tylko 1mb/s) w przeciwienistwie do np. hotfile, gdzie predkosc siega niebotycznych 6KB/s :/
Ja nigdy nie miałem problemów z rapidshare, teraz kiedy nie ma wymaganej przerwy, godzina pomiedzy plikami, moge pobierac pelna predkoscia (niestety tylko 1mb/s) w przeciwienistwie do np. hotfile, gdzie predkosc siega niebotycznych 6KB/s :/