wymieklem po pierwszym sezonie
drugi zaczalem i w polowie pierwszego odcinka musialem wylaczyc
do mnie to jakos nei przemawia
za to moja kobieta zachwycona - genetyka to jej zboczenie
a ile sie nasluchalem o bledach jakie w tym serialu sa to glowa mala :lol: :lol:
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
wymieklem po pierwszym sezonie drugi zaczalem i w polowie pierwszego odcinka musialem wylaczyc do mnie to jakos nei przemawia za to moja kobieta zachwycona - genetyka to jej zboczenie a ile sie nasluchalem o bledach jakie w tym serialu sa to glowa mala :lol: :lol:
To bardzo dobra nowina, że będzie kolejny sezon. Finał trzeciego jest naprawdę zaskakujący. Żeby dużo nie spoilerować powiem tylko tyle że jest związany z Bobem. Każdy sam się z zresztą się przekona
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
To bardzo dobra nowina, że będzie kolejny sezon. Finał trzeciego jest naprawdę zaskakujący. Żeby dużo nie spoilerować powiem tylko tyle że jest związany z Bobem. Każdy sam się z zresztą się przekona :D
Jak dla mnie serial nic nie stracil w stsounku do poprzednich sezonow ot stare dobre regenesis. Ale martwi mnie jedno, tworcy za bardzo ida w kierunku fantastyki... SPOILER ta ewolucja mozgu i narodziny dziecka z samozaplodnienia... troche tego za duzo
Jak dla mnie serial nic nie stracil w stsounku do poprzednich sezonow ot stare dobre regenesis. Ale martwi mnie jedno, tworcy za bardzo ida w kierunku fantastyki... SPOILER ta ewolucja mozgu i narodziny dziecka z samozaplodnienia... troche tego za duzo :)
@kosteq7
eeee, bez takich ;-) Nie mówić mi co jest w trzecim ponieważ zatrzymałam się na ostatnim odcinku II sezonu. Bardzo, ale to bardzo mnie rozczarował !! !!
[b]@kosteq7[/b] eeee, bez takich ;-) Nie mówić mi co jest w trzecim ponieważ zatrzymałam się na ostatnim odcinku II sezonu. Bardzo, ale to bardzo mnie rozczarował !! !!
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
4 sezon został wznowiony :tongue: . Dziś wyszedł pierwszy odc. Oto spis dotychczasowych odc kiedy się ukażą: [url]http://www.regenesistv.com/indexframeset.html[/url]
pewnie można się spodziewać dopiero całego sezonu? Czy jest szansa odc po odc