Historia grupy naukowców z organizacji NorBAC w Toronto, która zajmuje się badaniem wszelkich anomalii genetycznych, bioterroryzmem i niespotykanymi wirusami. Czy istnieje granica pomiędzy nauką a zabawą w Boga? Jeśli tak to czy aby już dawno nie została przekroczona?
oryginalny tekst:
Spoiler:
Nie moze zabraknac i tego serialu na forum
Tym bardziej, ze sa kolejne napisy do odc. 10-11 niestety nie mojego autorstwa, jednak czasu ostatnio brakowalo. Wrocil radical i widze ze ostro wzial sie do roboty
Historia grupy naukowców z organizacji NorBAC w Toronto, która zajmuje się badaniem wszelkich anomalii genetycznych, bioterroryzmem i niespotykanymi wirusami. Czy istnieje granica pomiędzy nauką a zabawą w Boga? Jeśli tak to czy aby już dawno nie została przekroczona?
[i]oryginalny tekst:[/i] [spoiler]Nie moze zabraknac i tego serialu na forum :)
Tym bardziej, ze sa kolejne napisy do odc. 10-11 niestety nie mojego autorstwa, jednak czasu ostatnio brakowalo. Wrocil radical i widze ze ostro wzial sie do roboty :)[/spoiler]
Jestem po 8 odc. i muszę powiedzieć wiele sie działo od 2 sezonu, ale nie będę zdradzał. Nie wiem jak się kończy 3 sezon ale fajnie by było jakby powstał kolejny sezon
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16
Jestem po 8 odc. i muszę powiedzieć wiele sie działo od 2 sezonu, ale nie będę zdradzał. Nie wiem jak się kończy 3 sezon ale fajnie by było jakby powstał kolejny sezon :)
swego czasu podchodziłem do tego serialu,
pozuciłem po jakichs 3 odcinkach
jakos tak mnie nie wciagnał
ale słyszałem i czytałem o nim sporo dobrego
jeden z moich kumpli wciagnał sie w niego bardzo
wiec bede robił drugie podejscie :lol:
swego czasu podchodziłem do tego serialu, pozuciłem po jakichs 3 odcinkach jakos tak mnie nie wciagnał ale słyszałem i czytałem o nim sporo dobrego jeden z moich kumpli wciagnał sie w niego bardzo wiec bede robił drugie podejscie :lol:
Rzeczywiscie pierwsze odcinki serialu nie byly zbyt dobre, do tego ten watek z Chrystusem w tle... ale mniej wiecej od polowy 1 sezonu serial sie rozkrecal a drugo sezon juz swietny a w szczegolnosci koncowka.
Rzeczywiscie pierwsze odcinki serialu nie byly zbyt dobre, do tego ten watek z Chrystusem w tle... ale mniej wiecej od polowy 1 sezonu serial sie rozkrecal a drugo sezon juz swietny a w szczegolnosci koncowka.
Uwielbiam ten serial z kilku powodów:
1). Scenariusz
2). Ujęcia kamery !!
3). Muzyka (np. "Anywhere But Here" (Anywhere X) Behavior`a)
4). Mayko Nguyen ;-)
Uwielbiam ten serial z kilku powodów: 1). Scenariusz 2). Ujęcia kamery !! 3). Muzyka (np. "Anywhere But Here" (Anywhere X) Behavior`a) 4). Mayko Nguyen ;-)
Torrenty do 1 i 2 sezonu jeszcze żyją (ledwo, ale zawsze), więc nie rozumiem po co reseed? Skąd wiem, sam pomyślałem, że jest to jedna z pozycji, którą zbyt pośpiesznie odrzuciłem na bok i teraz planuje naprawić ten błąd.
Torrenty do 1 i 2 sezonu jeszcze żyją (ledwo, ale zawsze), więc nie rozumiem po co reseed? Skąd wiem, sam pomyślałem, że jest to jedna z pozycji, którą zbyt pośpiesznie odrzuciłem na bok i teraz planuje naprawić ten błąd.
Mogę wypuścić sam trzeci sezon lub od razu wszystkie trzy (jakktośbędzie chciał sam trzeci to moze pobrać tylko interesujące go pliki.
Więc jak myślicie - jak wystawić ten serial?
Mogę wypuścić sam trzeci sezon lub od razu wszystkie trzy (jakktośbędzie chciał sam trzeci to moze pobrać tylko interesujące go pliki. Więc jak myślicie - jak wystawić ten serial?
Przyznam, że z mojego (tudzież innych osób, które chciałby nadrobić zaległości) punktu widzenia, nie byłoby źle, gdyby serial wyszedł w całości. Byłaby szansa, że będzie bardziej żywotny niż stare torrenty, choć z drugiej strony jest również możliwe, że pobierano by tylko trzeci sezon, przez co nic bym nie zyskał
Przyznam, że z mojego (tudzież innych osób, które chciałby nadrobić zaległości) punktu widzenia, nie byłoby źle, gdyby serial wyszedł w całości. Byłaby szansa, że będzie bardziej żywotny niż stare torrenty, choć z drugiej strony jest również możliwe, że pobierano by tylko trzeci sezon, przez co nic bym nie zyskał :)
sądzę że chyba lepiej wszystkie 3 sezony, bo zawsze w takiej paczce mozna zaznaczyc tylko interesujące nas odcinki/sezony.
kiedys chcialem to pobrac ale bardzo słabo szło. więc reseed byłby wskazany
sądzę że chyba lepiej wszystkie 3 sezony, bo zawsze w takiej paczce mozna zaznaczyc tylko interesujące nas odcinki/sezony. kiedys chcialem to pobrac ale bardzo słabo szło. więc reseed byłby wskazany :)
@all
Znacie playlistę do utworów znajdujących się w filmie ? Dla mnie jest to najlepszy podkład muzyczny znajdujący się w serialu, nie tylko fantastyczno-naukowym.
@all Znacie playlistę do utworów znajdujących się w filmie ? Dla mnie jest to najlepszy podkład muzyczny znajdujący się w serialu, nie tylko fantastyczno-naukowym.
W takim razie nie pozostaje mi nic innego jak.... Zaprosić Was na trzeci sezon tego fantastycznego serialu.[img]http://www.showtv.republika.pl/zdj2/biohazard.jpg[/img]