Spartacus - Gods of the Arena

Przekonaj się, że to wcale nie nudy!
Shen
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Shen »

Doskonały finał swietnego serialu. Obawiam sie jednak przyszlych sezonow, nie wiem jak chca na blueboxie krecic plenery.
mick22
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: mick22 »

Zgadzam
Spoiler:
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

mick22 z tego co czytałem to
Spoiler:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Shen! Prosze Cie czy moglbys na przyszlosc napisac SPOILER-POZA SERIALEM :P
Koncowka rewelacyjna ale mnie zdziwilo jedno. Od poczatku Gods of the arena powtarzano ze zobaczymy Andy Whitfield'a. I co? Przeciez koncowka tego prequela to
Spoiler:
chemik1986
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chemik1986 »

zadowolony jestem i nie zaluje czasu poswiconego na te 6 odcinków
gazebo
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: gazebo »

Ja też obejrzałem, ale żebym był zachwycony to nie.
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Widzieliscie nowy trailer to Season 3 Spartacusa?
Tytul: Spartacus Vengeance:

Andy Wintfield (ktory gral Spartacusa w sezonie 1) nie zagosci w sezonie 3! Musi sie leczyc na raka i znalezli mu dublera - Jakiegos Liama McIntyre'a...

Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

hehe to to jeszcze leci wogóle?? I ogląda ktoś? :shock:
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

Ja właśnie zakończyłem.
Fajnie się oglądało ale czasami denerwujące są te zwolnienia i ilość ketchupu.
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Obejrzałem wczoraj 1 odcinek z drugiego sezonu szczerze powiem, że liczyłem na coś więcej. Mamy niby dużo walk, dużo czerwonej posoki...Pozostaje pewien niedosyt czegoś brakuje. Przyzwyczaiłem się jednak do roli Spartacusa w wykonaniu Wihitfield i zastępstwo McIntyre mnie trochę nie pasuje.(jakoś taki bardziej wychudzony był) :D To dopiero pierwszy odcinek może się jeszcze rozkręci.
Spoiler:
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Zaryzykuję stwierdzenie, że wszystko w serialu jest takie, jak wcześniej, ale problemem okazał się jednak główny bohater - to znaczy aktor, albo nie tyle on, co postać - ale o tym dalej... Bo ja przepraszam - ale: krew, zwolnione tempo, walki, złowrodzy Rzymianie, dobrzy gladiatorzy, piersi, penisy (tak w ramach równouprawnienia ;) ) - to wszystko jest. Fakt, nie ma jeszcze jednej postaci poza Andym - ale to już wynika z fabuły - czyli Batiatusa (John Hannah). A ten aktorsko chyba był najlepszy z całego towarzystwa.

Mi odcinek pierwszy się podobał, drugi - na podglądzie póki co, bo czekamy na napisy - wygląda równie dobrze, a wracając do problemu głównej postaci - tak, prezentuje się gorzej, bo ktoś nie wpadł na pomysł, żeby faceta wysłać na siłownię i nakarmić go białkiem, stąd wygląda jakoś tak płasko w porównaniu do całej reszty, ale podstawowym problemem jest inna rzecz: w pierwszym sezonie Spartakus pałał rządzą zemsty, jego postać była mroczna, choć szlachetna, a teraz jest głównie szlachetna, ale to nie problem aktora - a faktów: skoro ma być o powstaniu, to problemy indywidualne schodzą na dalszy plan. Stąd postać, którą gra ten nowy, bardziej musi być liderem, przywódcą, niż mrocznym mścicielem.

Ale może się mylę :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ