Spartacus - Gods of the Arena
-
Wskaż do odpowiedzi - zawodowiec
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
zmora
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Obejrzałem wczoraj 1 odcinek z drugiego sezonu szczerze powiem, że liczyłem na coś więcej. Mamy niby dużo walk, dużo czerwonej posoki...Pozostaje pewien niedosyt czegoś brakuje. Przyzwyczaiłem się jednak do roli Spartacusa w wykonaniu Wihitfield i zastępstwo McIntyre mnie trochę nie pasuje.(jakoś taki bardziej wychudzony był)
To dopiero pierwszy odcinek może się jeszcze rozkręci.

Spoiler:
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 

-
Wskaż do odpowiedzi
Zaryzykuję stwierdzenie, że wszystko w serialu jest takie, jak wcześniej, ale problemem okazał się jednak główny bohater - to znaczy aktor, albo nie tyle on, co postać - ale o tym dalej... Bo ja przepraszam - ale: krew, zwolnione tempo, walki, złowrodzy Rzymianie, dobrzy gladiatorzy, piersi, penisy (tak w ramach równouprawnienia
) - to wszystko jest. Fakt, nie ma jeszcze jednej postaci poza Andym - ale to już wynika z fabuły - czyli Batiatusa (John Hannah). A ten aktorsko chyba był najlepszy z całego towarzystwa.
Mi odcinek pierwszy się podobał, drugi - na podglądzie póki co, bo czekamy na napisy - wygląda równie dobrze, a wracając do problemu głównej postaci - tak, prezentuje się gorzej, bo ktoś nie wpadł na pomysł, żeby faceta wysłać na siłownię i nakarmić go białkiem, stąd wygląda jakoś tak płasko w porównaniu do całej reszty, ale podstawowym problemem jest inna rzecz: w pierwszym sezonie Spartakus pałał rządzą zemsty, jego postać była mroczna, choć szlachetna, a teraz jest głównie szlachetna, ale to nie problem aktora - a faktów: skoro ma być o powstaniu, to problemy indywidualne schodzą na dalszy plan. Stąd postać, którą gra ten nowy, bardziej musi być liderem, przywódcą, niż mrocznym mścicielem.
Ale może się mylę

Mi odcinek pierwszy się podobał, drugi - na podglądzie póki co, bo czekamy na napisy - wygląda równie dobrze, a wracając do problemu głównej postaci - tak, prezentuje się gorzej, bo ktoś nie wpadł na pomysł, żeby faceta wysłać na siłownię i nakarmić go białkiem, stąd wygląda jakoś tak płasko w porównaniu do całej reszty, ale podstawowym problemem jest inna rzecz: w pierwszym sezonie Spartakus pałał rządzą zemsty, jego postać była mroczna, choć szlachetna, a teraz jest głównie szlachetna, ale to nie problem aktora - a faktów: skoro ma być o powstaniu, to problemy indywidualne schodzą na dalszy plan. Stąd postać, którą gra ten nowy, bardziej musi być liderem, przywódcą, niż mrocznym mścicielem.
Ale może się mylę

Oceń ten serial