Na wstępie do administratora i moderatora wiem, że jest już prośba o to ale jest ona arogancka i postanowiłem napisać drugą ale taką jak przystało na normalnego człowieka.
Chirurdzy/Grey's Anatomy
(Season 3 and 4)
Opis:
Niewielu wie, jak trudno być stażystą. Jak trudno przebić się do grona tych najlepszych, by utrzymać się na stanowisku. I jak trudno jest temu podołać, gdy już się dostanie na szczyt. Ten serial to historia pięciu wspaniałych ludzi, którzy borykają się z tymi właśnie problemami. Niewyspanie, zmęczenie i złośliwa rezydentka, to nic w porównaniu z tym co przeżywają ratując innych. Gorzej jest gdy im się to nie uda, stracą pacjenta. Wtedy to już jest ich własna tragedia, z którą muszą sobie sami poradzić. Do tego wszystkiego dochodzą ich stosunki do siebie. Bo jak traktować kogoś z kim się mieszka we wspólnym akademiku, pracuje się i przyjaźni, choć w rzeczywistości są rywalami? Do tego dochodzą problemy miłosne i rodzinne, mimo, że praktycznie nie ma na to czasu... Serial ukazuje jak trudne jest życie przyszłego lekarza, i przeplata to z całkiem zabawnymi sytuacjami. Wybuchowa mieszanka, poruszająca ważne sprawy.
Na wstępie do administratora i moderatora wiem, że jest już prośba o to ale jest ona arogancka i postanowiłem napisać drugą ale taką jak przystało na normalnego człowieka.
Chirurdzy/Grey's Anatomy (Season 3 and 4) [img]http://gfx.filmweb.pl/po/52/77/165277/7134477.3.jpg[/img]
Opis: Niewielu wie, jak trudno być stażystą. Jak trudno przebić się do grona tych najlepszych, by utrzymać się na stanowisku. I jak trudno jest temu podołać, gdy już się dostanie na szczyt. Ten serial to historia pięciu wspaniałych ludzi, którzy borykają się z tymi właśnie problemami. Niewyspanie, zmęczenie i złośliwa rezydentka, to nic w porównaniu z tym co przeżywają ratując innych. Gorzej jest gdy im się to nie uda, stracą pacjenta. Wtedy to już jest ich własna tragedia, z którą muszą sobie sami poradzić. Do tego wszystkiego dochodzą ich stosunki do siebie. Bo jak traktować kogoś z kim się mieszka we wspólnym akademiku, pracuje się i przyjaźni, choć w rzeczywistości są rywalami? Do tego dochodzą problemy miłosne i rodzinne, mimo, że praktycznie nie ma na to czasu... Serial ukazuje jak trudne jest życie przyszłego lekarza, i przeplata to z całkiem zabawnymi sytuacjami. Wybuchowa mieszanka, poruszająca ważne sprawy.
Galeria:(Kliknij aby przeglądać.) [url]http://www.filmweb.pl/Chirurdzy,2005,galeria,FilmGaleria,id=165277[/url]
Napisy:(Napisy oczywiście są poniżej link:.) [url]http://napisy.info/SzukajTytulow.php?t=Grey%27s+Anatomy[/url]
Myślę, że ten serial powinien zostać dodany bo zasługuje na to ze względów oglądalności i licznej ilości fanów.
Temat już trochę zakurzony, ale chciałbym się zorientować czy jest szansa na dalsze sezony, bo praktycznie 4 sezon się kończy.
Jeśli chodzi o dwa pierwsze sezony to dalej torrenty są aktywne i da się ściągnąć.
Temat już trochę zakurzony, ale chciałbym się zorientować czy jest szansa na dalsze sezony, bo praktycznie 4 sezon się kończy. Jeśli chodzi o dwa pierwsze sezony to dalej torrenty są aktywne i da się ściągnąć. :)
trzeci sezon skompresowalam , niestety rozjechal sie dzwiek, mial mi pomoc z tym asd (ja mam za malo miejsca na dysku) ale nie pomogl wiec nie ma szansy na greys anatomy. Chyba ze zrobi to ktos inny, ja niestety nie dam rady
trzeci sezon skompresowalam , niestety rozjechal sie dzwiek, mial mi pomoc z tym asd (ja mam za malo miejsca na dysku) ale nie pomogl wiec nie ma szansy na greys anatomy. Chyba ze zrobi to ktos inny, ja niestety nie dam rady
(.........)Jeśli chodzi o dwa pierwsze sezony to dalej torrenty są aktywne i da się ściągnąć. (...)
=============================================
to ja poproszę o działającego linka do pierwszego sezonu (w ASD oczywiście) - nie udało mi się takiego znaleźć
(.........)Jeśli chodzi o dwa pierwsze sezony to dalej torrenty są aktywne i da się ściągnąć. :) (...) ============================================= to ja poproszę o działającego linka do pierwszego sezonu (w ASD oczywiście) - nie udało mi się takiego znaleźć
Czy to jest podróbka? http://btjunkie.org/torrent/Greys-Anatomy-Greys-Anatomy-3x01-10-XviD-asd-EnglishV-NapisyPL/3386e18971c0757324be98eafc3597e0fa7c87412b47
Bo jak nie to może jest szansa na wypuszczenie całego 3 sezonu. ; )
Dobrze jakbyście dopisali na stronie głównej, że jest wystawione te 10 odcinków 3 sezonu. Zostały te odcinki wystawione w sieci już dawno temu, ale na stronie głównej nie ma o nich śladu.
PS. Czekam na zbawiciela co wystawi resztę Grey's Anatomy
Dobrze jakbyście dopisali na stronie głównej, że jest wystawione te 10 odcinków 3 sezonu. Zostały te odcinki wystawione w sieci już dawno temu, ale na stronie głównej nie ma o nich śladu.
PS. Czekam na zbawiciela co wystawi resztę Grey's Anatomy ;)
Eh...Nie interesowałem się tym serialem,póki nie zacząłem go oglądać- po kontuzji wymagającej chirurga...Wciągający.To nie House,ale jednak świetny..Zaczynam się błąkać po sieci w poszukiwaniu 3 sezonu
Eh...Nie interesowałem się tym serialem,póki nie zacząłem go oglądać- po kontuzji wymagającej chirurga...Wciągający.To nie House,ale jednak świetny..Zaczynam się błąkać po sieci w poszukiwaniu 3 sezonu :)
mi się serial tez podoba jak leciała na polscie czasu nie mialam ogladać
a serial naprawdę świetny własnie też sie błakam w poszukiwaniue sezonu 3 jestem juz po 16 odcinku i coraz bardziej mi sie podoba
mi się serial tez podoba jak leciała na polscie czasu nie mialam ogladać a serial naprawdę świetny :D własnie też sie błakam w poszukiwaniue sezonu 3 jestem juz po 16 odcinku i coraz bardziej mi sie podoba