W naszej bazie: [url=https://baza.seriale-asd.eu/portal0.php?zmienna=greysanatomy][img]https://baza.seriale-asd.eu/bar3/greysanatomy.gif[/img][/url]
[nfo]Wpis zmieniony w celu dodania informacji o serialu[/nfo] Oryginalny wpis: [spoil]Pierwsze dwa sezony zostały wstawione... Gdzie są trzeci i czwarty??[/spoil]
Gdy forum już okrzepnie, za tak sformułowane pytania będą ostrzeżenia. Tym razem jeszcze nie. Masz więc szansę poprawić ten post, uzupełnić go o odpowiednie dane, zachęcić uploadera. Poza tym, serial ten już jest w asd, stąd umieścić by należało taki post w dziale o serialach.
Jeśli poprawisz według podanych wskazówek - zaczynamy od nowa, więc starajmy się napisać coś o serialu, który jest już w asd, ale jest to nowy temat - przeniosę go do działu o serialach. Jeśli nie, to go zamknę
Gdy forum już okrzepnie, za tak sformułowane pytania będą ostrzeżenia. Tym razem jeszcze nie. Masz więc szansę poprawić ten post, uzupełnić go o odpowiednie dane, zachęcić uploadera. Poza tym, serial ten już jest w asd, stąd umieścić by należało taki post w dziale o serialach.
Jeśli poprawisz według podanych wskazówek - zaczynamy od nowa, więc starajmy się napisać coś o serialu, który jest już w asd, ale jest to nowy temat - przeniosę go do działu o serialach. Jeśli nie, to go zamknę :)
Mroofa69 pisze:lubie ten serial Truskawa1991 skoro lubisz go tak bardzo jak ja to sciagnij w normalnej wersji i tyle
I to jest rozwiązanie ale nie każdy ma taką możliwoś ja np. mam ale inni mogą nie mieć jakiegoś rewelacyjnego łącza a 2 sezony to pewnie ponad 16GB, więc samo przez się mówi.
[quote="Mroofa69"]lubie ten serial Truskawa1991 skoro lubisz go tak bardzo jak ja to sciagnij w normalnej wersji i tyle[/quote]
I to jest rozwiązanie ale nie każdy ma taką możliwoś ja np. mam ale inni mogą nie mieć jakiegoś rewelacyjnego łącza a 2 sezony to pewnie ponad 16GB, więc samo przez się mówi.
Pierwszy post i już taki wulgarny. Czego uczą dzieci w gimnazjum teraz. Odpowiadając na twoje pytanie: trzeci sezon widziałem na Allegro. Jak dobrze poszukasz, to pewnie w jakimś polskim sklepie internetowym też dostaniesz. Jeżeli tam też nie będzie, to na pewno na Amazonie jest.
Pierwszy post i już taki wulgarny. Czego uczą dzieci w gimnazjum teraz. Odpowiadając na twoje pytanie: trzeci sezon widziałem na Allegro. Jak dobrze poszukasz, to pewnie w jakimś polskim sklepie internetowym też dostaniesz. Jeżeli tam też nie będzie, to na pewno na Amazonie jest.
Oj ... 16gb to duzo ? Wybacz, jezeli nie chcesz za cos placic, to poswiec te kilkanascie dni na sciagniecie, sam nie dysponuje jakims rewelacyjnym laczem a jakos daje sobie rade (sciagalem 350-tki)
Ty chyba chcialbys miec wszystko na wczoraj
Oj ... 16gb to duzo ? Wybacz, jezeli nie chcesz za cos placic, to poswiec te kilkanascie dni na sciagniecie, sam nie dysponuje jakims rewelacyjnym laczem a jakos daje sobie rade (sciagalem 350-tki) Ty chyba chcialbys miec wszystko na wczoraj
dxe pisze:Oj ... 16gb to duzo ? Wybacz, jezeli nie chcesz za cos placic, to poswiec te kilkanascie dni na sciagniecie, sam nie dysponuje jakims rewelacyjnym laczem a jakos daje sobie rade (sciagalem 350-tki)
Ty chyba chcialbys miec wszystko na wczoraj
A na prąd uwagę zwróciłeś? Przecież za darmo nie jest a u mnie przynajmiej jest bardzo dorgi więc jeśli wydam pare zł więcej to mam na orginalnych legalnych DVD seriale zamiast nocnego zostawiania kompa na czuwaniu. No ale jeśli mama płaci twoje rachunki za prąd to ściągaj nikt ci prawa łamać nie zabroni.
[quote="dxe"]Oj ... 16gb to duzo ? Wybacz, jezeli nie chcesz za cos placic, to poswiec te kilkanascie dni na sciagniecie, sam nie dysponuje jakims rewelacyjnym laczem a jakos daje sobie rade (sciagalem 350-tki) Ty chyba chcialbys miec wszystko na wczoraj[/quote]
A na prąd uwagę zwróciłeś? Przecież za darmo nie jest a u mnie przynajmiej jest bardzo dorgi więc jeśli wydam pare zł więcej to mam na orginalnych legalnych DVD seriale zamiast nocnego zostawiania kompa na czuwaniu. No ale jeśli mama płaci twoje rachunki za prąd to ściągaj nikt ci prawa łamać nie zabroni.
Kurcze. Tu jest forum o serialu, a nie o przechwalaniu jakie kto ma łącze. Chłopaki wstawią jak zrobią. Cierpliwości. Mnie żona już też od jakiegoś czasu męczy o nowe epizody, ale walczę dzielnie
Kurcze. Tu jest forum o serialu, a nie o przechwalaniu jakie kto ma łącze. Chłopaki wstawią jak zrobią. Cierpliwości. Mnie żona już też od jakiegoś czasu męczy o nowe epizody, ale walczę dzielnie :)
Widzę że niektórym wpisanie 2 wyrazów w google sprawia problem [code] http://www.sumotorrent.com/details/154665/Greys%20Anatomy%20-%20Greys%20Anatomy%20Season1%20(XviD%20asd)%20EnglishVNapisyPL.html [/code]
Mam niestety złą wiadomość zero seedów zero peerów zerowa kondycja :oops:
Ewentualnie pozostaje normalna większa wersja lub post tutaj [code]http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=384[/code]
hm, no, to dlatego chyba Saga pytała czy jest aktywny link.
Widzę, że niektórym zastanowienie się nad przeczytanym... a, co mi tam, idę wyładowywać frustracje dnia dzisiejszego gdzie indziej.
Edit:
Odpowiadając na herbaciane pytanie: nie, Grey's Anatomy w wersji XviD asd jest już w sieci nieosiągalne, a następne sezony przestały wychodzić bo uploader miał jakieś tam problemy techniczne.
hm, no, to dlatego chyba Saga pytała czy jest [b]aktywny[/b] link.
Widzę, że niektórym zastanowienie się nad przeczytanym... a, co mi tam, idę wyładowywać frustracje dnia dzisiejszego gdzie indziej.
Edit: Odpowiadając na herbaciane pytanie: nie, Grey's Anatomy w wersji XviD asd jest już w sieci nieosiągalne, a następne sezony przestały wychodzić bo uploader miał jakieś tam problemy techniczne.
Shedao Shai pisze:hm, no, to dlatego chyba Saga pytała czy jest aktywny link.
tak mi się tylko zdaje ale do wersji asd robi się tylko jeden torrent więc skoro jest link nieaktywny to chyba raczej nie ma 2 torrenta z wersją asd na którym będą seedować :oops:
[quote="Shedao Shai"]hm, no, to dlatego chyba Saga pytała czy jest [b]aktywny [/b]link. [/quote] tak mi się tylko zdaje ale do wersji asd robi się tylko jeden torrent więc skoro jest link nieaktywny to chyba raczej nie ma 2 torrenta z wersją asd na którym będą seedować :oops:
Ja czekam z niecierpliwością na sezon 3 i 4 Grey's Anatomy ale nie będę tutaj krzyczał na kogoś żeby było szybko. Bo ja rozumie jakie to jest pracochłonne.
I proszę o usunięcie lub zamknięcie tego tematu napisałem normalną prośbę.
Ja czekam z niecierpliwością na sezon 3 i 4 Grey's Anatomy ale nie będę tutaj krzyczał na kogoś żeby było szybko. Bo ja rozumie jakie to jest pracochłonne.
[size=150][color=red]I proszę o usunięcie lub zamknięcie tego tematu napisałem normalną prośbę.[/color][/size]