Drugi sezon wystartował świetnie. Już premiera była ciekawa, druga część jeszcze lepsza. Dużo akcji w zasadzie od początku do końca, dużym plusem jest obecność w obsadzie Jonathon'a Young'a. Nikola Tesla w jego wykonaniu jest niesamowity :-]
Drugi sezon wystartował świetnie. Już premiera była ciekawa, druga część jeszcze lepsza. Dużo akcji w zasadzie od początku do końca, dużym plusem jest obecność w obsadzie Jonathon'a Young'a. Nikola Tesla w jego wykonaniu jest niesamowity :-]
[quote] [color=green][b]Sanctuary [2x01] End of Nights Part 1 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL[/b][/color] [img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/downm.gif[/img]
[quote] [color=green][b]Sanctuary [02x02] End of Nights Part 2 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL[/b][/color] [img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/downm.gif[/img]
Wystartowali z bardzo wysokiego poziomu Ja bedac wiernym fanem tego serialu zostałem totalnie zaskoczony poziomem. Nie sadzilem ze zaczna az tak ostro :cheers: Ten serial jest swietnym przykladem na to, ze za male pieniadze i na zielonym ekraniku mozna nakrecic cos naprawde smacznego Jak dla mnie to najlepsza pozycja tego sezonu
Wystartowali z bardzo wysokiego poziomu :D Ja bedac wiernym fanem tego serialu zostałem totalnie zaskoczony poziomem. Nie sadzilem ze zaczna az tak ostro :cheers: Ten serial jest swietnym przykladem na to, ze za male pieniadze i na zielonym ekraniku mozna nakrecic cos naprawde smacznego :smile: Jak dla mnie to najlepsza pozycja tego sezonu
w sumie to nie wiem czemu mi się ten serial nie podoba. niby wszystko jest (akcja, fabuła, sens), ale jednak nie potrafię tego oglądać brakuje mi tu klimatu oraz tego czegoś (do tego wkurza mnie ten dr zimmerman czy jak mu tam. Mdła niepotrzebna postać). 1 sezon obejrzałem z nudów dzisiaj poleciałem 1 ep 2 sezonu i myślę że na tym zakończę moją przygodę z serialem
w sumie to nie wiem czemu mi się ten serial nie podoba. niby wszystko jest (akcja, fabuła, sens), ale jednak nie potrafię tego oglądać brakuje mi tu klimatu oraz tego czegoś (do tego wkurza mnie ten dr zimmerman czy jak mu tam. Mdła niepotrzebna postać). 1 sezon obejrzałem z nudów dzisiaj poleciałem 1 ep 2 sezonu i myślę że na tym zakończę moją przygodę z serialem
Witam wszystkich. Jestem po pierwszym sezonie. Serial nawet mi się podobał, ale czuję pewien niedosyt . Jest trochę przesłodzony i czegoś tu mi brakuje: dramaturgii , napięcia czy czegoś w tym rodzaju. Poza tym za bardzo kojarzy mi się z X-menami. Aczkolwiek finał ostatniego odcinka mnie zaskoczył. Jak znajdę czas i wolną dziurę w nadrabianiu zaległości ( a mam ich niemało, niestety) to zabiorę się za drugi sezon.
Witam wszystkich. Jestem po pierwszym sezonie. Serial nawet mi się podobał, ale czuję pewien niedosyt . Jest trochę przesłodzony i czegoś tu mi brakuje: dramaturgii , napięcia czy czegoś w tym rodzaju. Poza tym za bardzo kojarzy mi się z X-menami. Aczkolwiek finał ostatniego odcinka mnie zaskoczył. Jak znajdę czas i wolną dziurę w nadrabianiu zaległości ( a mam ich niemało, niestety) to zabiorę się za drugi sezon.
Czuję w kościach , że będą leciały równolegle 3 seriale : 2 na bieżąco (Sanctuary S2 i SGU) i jeden z zaległych (Babylon 5) . A szykuję się jeszcze na świeżynkę - V , który rusza w listopadzie . Tylko kiedy ja na to znajdę czas ????
Czuję w kościach , że będą leciały równolegle 3 seriale : 2 na bieżąco (Sanctuary S2 i SGU) i jeden z zaległych (Babylon 5) . A szykuję się jeszcze na świeżynkę - V , który rusza w listopadzie . Tylko kiedy ja na to znajdę czas ????
Ostatni odcinek był świetny. Przez większość czasu powalał klimatem. Tak gdzieś w połowie wpadła mi do głowy luźna myśl, że może ma to związek z[spoiler]tą wyprawą którą pokazywali we wcześniejszym odcinku.[/spoiler] no i tak właśnie było.
Sanctuary trzyma poziom, może nawet ten poziom jest wyższy niż był ;)
Spoko finał sezonu, czekam na kolejny. Widać że Amandzie Tapping udało się stworzyć naprawdę dobry, nowy serial Fantasy/Sci-Fi, co jak widać na przykładzie SGU wcale łatwym zadaniem nie jest.
Spoiler:
Bolly taniec Willa maksymalnie mnie rozbawił, przyszło mi to do głowy ale nie spodziewałem się że naprawdę to zrobią. Rewelacja
Spoko finał sezonu, czekam na kolejny. Widać że Amandzie Tapping udało się stworzyć naprawdę dobry, nowy serial Fantasy/Sci-Fi, co jak widać na przykładzie SGU wcale łatwym zadaniem nie jest. [spoiler]Bolly taniec Willa maksymalnie mnie rozbawił, przyszło mi to do głowy ale nie spodziewałem się że naprawdę to zrobią. Rewelacja :smt041 [/spoiler]