Dzięki...
Oglądałam wcześniej, ale oczywiście kolekcja musi być kompletna, 350 do kosza, XviD asd rulez
A teraz
Spoiler:
Dean wyrasta na pierwszoplanową postać w rozgrywce Nieba z Piekłem. Uriel powiedział przecież...zabieramy Deana Winchestera, i zrównajmy to miasto z ziemią... Ciekawa jestem strasznie, jak to dalej będzie. Do tej pory to raczej Sam był postacią, wokół której kręciła się akcja serialu. A teraz...jaki potencjał tkwi w starszym Winchesterze???????
Dzięki... :grin: Oglądałam wcześniej, ale oczywiście kolekcja musi być kompletna, 350 do kosza, XviD asd rulez :D A teraz [spoiler]Dean wyrasta na pierwszoplanową postać w rozgrywce Nieba z Piekłem. Uriel powiedział przecież...zabieramy Deana Winchestera, i zrównajmy to miasto z ziemią... Ciekawa jestem strasznie, jak to dalej będzie. Do tej pory to raczej Sam był postacią, wokół której kręciła się akcja serialu. A teraz...jaki potencjał tkwi w starszym Winchesterze??????? :grin: [/spoiler]
Już dzisiaj, po tygodniu oczekiwania, nareszcie następny odcinek Supernatural - 4x08 Wishful Thinking. Mam nadzieję, że pokażą coś ciekawego
A za tydzień, pierwszy z dwuczęściowego - 4x09 I Know What You Did Last Summer (2 część - 4x10 Heaven and Hell). Słyszałem, że mają to być jedne z lepszych epizodów i w dodatku przełomowe, cokolwiek to znaczy. Na supernatural.com.pl można przeczytać spoilery, chociaż ja się jakoś powstrzymałem... na razie .
Czyli pewnie dzisiejszy nie będzie poruszał głównego wątku. Zobaczymy.
//edit:
Świetny odcinek. Bardzo fajnie połączyli humor z głębokim przesłaniem na końcu. Według mnie jeden ze śmieszniejszych odcinków Supernatural.
Spoiler:
Samobójstwo zdepresowanego misia alkoholika the best :D:D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Już dzisiaj, po tygodniu oczekiwania, nareszcie następny odcinek Supernatural - [i]4x08 Wishful Thinking[/i]. Mam nadzieję, że pokażą coś ciekawego :D A za tydzień, pierwszy z dwuczęściowego - [i]4x09 I Know What You Did Last Summer[/i] (2 część - [i]4x10 Heaven and Hell[/i]). Słyszałem, że mają to być jedne z lepszych epizodów i w dodatku przełomowe, cokolwiek to znaczy. Na supernatural.com.pl można przeczytać spoilery, chociaż ja się jakoś powstrzymałem... na razie :D . Czyli pewnie dzisiejszy nie będzie poruszał głównego wątku. Zobaczymy.
[b][color=red]//edit:[/color][/b] Świetny odcinek. Bardzo fajnie połączyli humor z głębokim przesłaniem na końcu. Według mnie jeden ze śmieszniejszych odcinków Supernatural. [spoiler]Samobójstwo zdepresowanego misia alkoholika the best :D:D:D[/spoiler]
Świetny odcinek! Bardzo świeży pomysł, a 3 momenty mnie kompletnie położyły - [spoiler] 1. Pierwsza scena z misiem 2. Gdy maly sie pytal Deana czy ma jakis problem 3. Misu szczela sobie w glowe :D [/spoiler]
Taaaa, misio jest the best- zwłaszcza, że popadł w depresję, poznawszy nasz świat :-( . Zakończenie mnie zaskoczyło, nie spodziewałam się, że Dean się przełamie, i wpomni o pobycie w piekle. A teraz pytanie zasadnicze....czy te wspomnienia będa miały wpływ na jego zachowanie? Czy poradzi sobie z zadaniem (Cokolwiek to jest-0 chociaż zaczynam mieć pewne podejrzenia )
[spoiler]Taaaa, misio jest the best- zwłaszcza, że popadł w depresję, poznawszy nasz świat :-( . Zakończenie mnie zaskoczyło, nie spodziewałam się, że Dean się przełamie, i wpomni o pobycie w piekle. A teraz pytanie zasadnicze....czy te wspomnienia będa miały wpływ na jego zachowanie? Czy poradzi sobie z zadaniem (Cokolwiek to jest-0 chociaż zaczynam mieć pewne podejrzenia :D )[/spoiler]
niby taki lekki i przyjemny a jednak niosacy pewne przeslanie i jak wspomniala beata 101 zaskakujace wyznanie Deana, tez sie nie spodziwalam ze bedzie jakas wzmianka o piekle
[size=75][color=#999999]Added after 47 hours 49 minutes:[/color][/size]
Nikogo pewnie nei zaskocze jesli powiem, ze [spoiler]misiek byl gwiazda tego odcinka :D[/spoiler] Bardzo dobry odcinek [spoiler]niby taki lekki i przyjemny a jednak niosacy pewne przeslanie i jak wspomniala beata 101 zaskakujace wyznanie Deana, tez sie nie spodziwalam ze bedzie jakas wzmianka o piekle[/spoiler]
[quote="kacperski"]Świetny odcinek! Bardzo świeży pomysł, a 3 momenty mnie kompletnie położyły - [spoiler] 1. Pierwsza scena z misiem 2. Gdy maly sie pytal Deana czy ma jakis problem 3. Misu szczela sobie w glowe :D [/spoiler][/quote] dobry byl tez motyw [spoiler]z dzieciakiem, gdy Dean do niego mowil "z wielka moca, wiaze sie wielka.."[/spoiler]
[spoiler]dobry odcinek, jak chyba kazdy z glownym watkiem. Nowa postac, mysleze bracia nie pozwola jej zabic, w sumie to jestem tego pewien.[/spoiler] nastepny odcinek pewnie bedzie mocny, a potem pozostaje przerwa i oczekiwanie na kolejne epizody
dobry odcinek, jak chyba kazdy z glownym watkiem. Nowa postac, mysleze bracia nie pozwola jej zabic, w sumie to jestem tego pewien.
nastepny odcinek pewnie bedzie mocny, a potem pozostaje przerwa i oczekiwanie na kolejne epizody
Spoiler:
No nie wiem. Jak dla mnie to byl najslabszy odcinek tego sezonu. Smetne opowiesci Sama i dwie paskudy w zastpstwie jedenj wczesniej seksowenej Ruby. Jedyny pozytyw to nowy potezny demon. Chociaz i z tym mozna sie klocic - mianowicie, wyglada na to ze jest silniejszy od Lilith, a jak wiemy to ona jest Liderem demonow... A wśrod stworzen bedacych esencja zła watpie zeby silniejszy pozowlil slabszemu nad soba panowac...
[quote="Shen"][spoiler]dobry odcinek, jak chyba kazdy z glownym watkiem. Nowa postac, mysleze bracia nie pozwola jej zabic, w sumie to jestem tego pewien.[/spoiler] nastepny odcinek pewnie bedzie mocny, a potem pozostaje przerwa i oczekiwanie na kolejne epizody[/quote]
[spoiler]No nie wiem. Jak dla mnie to byl najslabszy odcinek tego sezonu. Smetne opowiesci Sama i dwie paskudy w zastpstwie jedenj wczesniej seksowenej Ruby. Jedyny pozytyw to nowy potezny demon. Chociaz i z tym mozna sie klocic - mianowicie, wyglada na to ze jest silniejszy od Lilith, a jak wiemy to ona jest Liderem demonow... A wśrod stworzen bedacych esencja zła watpie zeby silniejszy pozowlil slabszemu nad soba panowac...[/spoiler]
Alastair jest teoretycznie silniejszy od Lilith, ale nie zapominajmy, że Lilith jest liderem demonów, powiedzmy proletariatu... czyli ciemnej demonicznej masy, wygląda mi raczej na takiego piekielnego Leppera
Często jest tak, u ludzi również, że za plecami figuralnego przywódcy stoją ci, którzy faktycznie rządza- dlaczego nie może tak też byc w piekle???
Co do oceny odcinka, jest wg. mnie ciekawy, dowiadujemy się wreszcie, dlaczego Sam tak ufa Ruby, co działo się z nim, kiedy nie było Deana. Aha, i wyjaśniło się, że wbrew dyskusjom prowadzonym na różnych forach przez fanów, Sam nie jest gwałcicielem
Nie zgadzam się... [spoiler]Alastair jest teoretycznie silniejszy od Lilith, ale nie zapominajmy, że Lilith jest liderem demonów, powiedzmy proletariatu... :D czyli ciemnej demonicznej masy, wygląda mi raczej na takiego piekielnego Leppera :P Często jest tak, u ludzi również, że za plecami figuralnego przywódcy stoją ci, którzy faktycznie rządza- dlaczego nie może tak też byc w piekle??? Co do oceny odcinka, jest wg. mnie ciekawy, dowiadujemy się wreszcie, dlaczego Sam tak ufa Ruby, co działo się z nim, kiedy nie było Deana. Aha, i wyjaśniło się, że wbrew dyskusjom prowadzonym na różnych forach przez fanów, Sam nie jest gwałcicielem :D [/spoiler]
czy jest silniejszy od Lilith to raczej nie wiemy bo bracia jeszcze jej nie dopadli, a jezeli nowa aktorka grajaca Ruby jest paskuda to chyba cos nie tak z moim gustem, bo mi sie podoba
[spoiler] czy jest silniejszy od Lilith to raczej nie wiemy bo bracia jeszcze jej nie dopadli, a jezeli nowa aktorka grajaca Ruby jest paskuda to chyba cos nie tak z moim gustem, bo mi sie podoba[/spoiler]
czy jest silniejszy od Lilith to raczej nie wiemy bo bracia jeszcze jej nie dopadli, a jezeli nowa aktorka grajaca Ruby jest paskuda to chyba cos nie tak z moim gustem, bo mi sie podoba
Spoiler:
Wiemy, wiemy.
Ostatni odcinek wczesniejszego sezonu nam to dobrze ukazal. Lilith nie mogla sobie poradzic z Samem, a gdy ten wzial noz do reki - uciekla.
Tymczasem nowy demon przebity nozem bez wiekszego problemu dal sobie rade.
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2008, 00:45 przez bweb, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Shen"][spoiler] czy jest silniejszy od Lilith to raczej nie wiemy bo bracia jeszcze jej nie dopadli, a jezeli nowa aktorka grajaca Ruby jest paskuda to chyba cos nie tak z moim gustem, bo mi sie podoba[/spoiler][/quote]
[spoiler]Wiemy, wiemy.
Ostatni odcinek wczesniejszego sezonu nam to dobrze ukazal. Lilith nie mogla sobie poradzic z Samem, a gdy ten wzial noz do reki - uciekla.
Tymczasem nowy demon przebity nozem bez wiekszego problemu dal sobie rade.[/spoiler]
i tekst Alistera, że ostatnio chodził po ziemi w Polsce w 1943 roku .
No i ciekawy motyw że Dean przeleciał aniołka, tego się nie spodziewałem
Ciekawe czy Anna się pojawi jeszcze w serialu...
i tekst Alistera, że ostatnio chodził po ziemi w Polsce w 1943 roku :P. No i ciekawy motyw że Dean przeleciał aniołka, tego się nie spodziewałem :tongue: Ciekawe czy Anna się pojawi jeszcze w serialu...[/spoiler]