a generalnie, ponieważ scenarzyści chcą koniecznie podtrzymywac legendę najbardziej tajemniczego serialu w dziejach to tak już namieszali , że sam Ben by się nie połapał w tych wszystkich intrygach, zagadkach i sekretach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen:
a generalnie, ponieważ scenarzyści chcą koniecznie podtrzymywac legendę najbardziej tajemniczego serialu w dziejach :D to tak już namieszali , że sam Ben by się nie połapał w tych wszystkich intrygach, zagadkach i sekretach :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :mrgreen:
Lol niektórzy to chyba oglądają ten serial przewijając:P.
A co do tego odcinka mam wrażenie że był taki przeciągany i mysle ze nastepne tez takie będą (budujące napięcie) az do finału. Szczególnie mnie drażnią (aczkolwiek są bardzo wazne) wstawki O6 .
Odcinek dobry, szczególnie wyprawa Bena, Hurleya i Locka.
Lol niektórzy to chyba oglądają ten serial przewijając:P.
A co do tego odcinka mam wrażenie że był taki przeciągany i mysle ze nastepne tez takie będą (budujące napięcie) az do finału. Szczególnie mnie drażnią (aczkolwiek są bardzo wazne) wstawki O6 .
Odcinek dobry, szczególnie wyprawa Bena, Hurleya i Locka.
[quote="Mr.Wolf"]A co do tego odcinka mam wrażenie że był taki przeciągany i mysle ze nastepne tez takie będą (budujące napięcie) az do finału. [/quote]
Tak się składa, że to była I część finału :P . za 2 tygodnie zostanie wyemitowany dwugodzinny odcinek - część II i III.
Mi się wydaje że to dobrze żę będzie chwila przerwy bo mi się ostatnio coraz trudniej było zorientować kto pracuje dla kogo, kto jest czyim ojcem, kiedy akcja przenosi się w przeszłość a kiedy w przysłość a kiedy a niewiadomo gdzie itp. itd... Tak więc cieszę się że będę miał chwilę żeby sobie to wszystko trochę poukładać.
Mr.Wolf pisze:Jaaaa cały rok czekać , normalnie wpadam w traume.
Nie ma co wpadać w traumę, za jakiś czas wystartuje piąty sezon SGA więc będzie inny, bardzo dobry serial do oglądania w zastępstwie Lost
Mi się wydaje że to dobrze żę będzie chwila przerwy bo mi się ostatnio coraz trudniej było zorientować kto pracuje dla kogo, kto jest czyim ojcem, kiedy akcja przenosi się w przeszłość a kiedy w przysłość a kiedy a niewiadomo gdzie itp. itd... Tak więc cieszę się że będę miał chwilę żeby sobie to wszystko trochę poukładać.
[quote="Mr.Wolf"]Jaaaa cały rok czekać , normalnie wpadam w traume.[/quote]
Nie ma co wpadać w traumę, za jakiś czas wystartuje piąty sezon SGA więc będzie inny, bardzo dobry serial do oglądania w zastępstwie Lost :grin:
Ostatni (wstawiony) epizod super! Ma sie wrażenie, że wszystko zaczyna się układać, mimo, że jesteśmy zaskakiwani nowymi faktami. Świetny wstęp do finału
Ostatni (wstawiony) epizod super! Ma sie wrażenie, że wszystko zaczyna się układać, mimo, że jesteśmy zaskakiwani nowymi faktami. Świetny wstęp do finału :D