Bardzo fajny odcinek [spoiler]a sytuacje ze szkoły, które wspomina Sam...brrrrrrrrrr, ja też byłam jednym z tych niepopularnych uczniów. Czasem jak sobie przypomne co poniektórych :P [/spoiler]
Dokladnie zgadzam sie z Shen, totalna nuda, [spoiler] jedyne co mi sie podobalo to pomysl z syrena, fajny potwor[/spoiler] a tak to kompletnie nic smiesznego, strasznego,interesujacego a nastepny ep dopiero na poczatku marca....
Shen pisze:i po przerwie nie dostalismy ani jednego epa z glownym watkiem
Shen, taka jest specyfika Supernatural, przecież wiesz. Główny wątek przewija się przez wszystkie odcinki, trzeba oglądać na spokojnie
Spoiler:
w poprzednim odcinku na przykład, Sam zdecydował się działać z Ruby na własną rękę, właśnie żeby powstrzymać Lilith, w tym (bardzo dobrym zresztą odcinku) Dean widzi że coś się dzieje, a rozmowa pod koniec odcinka sugeruje, że problemem w walce o ocalenie świata może być nie tylko Lilith i jej demony, ale rosnący rozdźwięk między braćmi. Pod wpływem toksyny powiedzieli sobie coś, co gdzieś głęboko ukryte, dręczy ich od czasu powrotu Deana.Jak to nie jest nawiązanie do głównego wątku... to nie wiem co to jest
Teraz będzie przerwa, nie wiem czy zaplanowana wcześniej, czy spowodowana śmiercią Kima Mannersa ale ze spojlerów wiem, i na pocieszenie dla niecierpliwych dodam, że w marcu zobaczymy i Anioły i Demony
[quote="Shen"]i po przerwie nie dostalismy ani jednego epa z glownym watkiem[/quote] Shen, taka jest specyfika Supernatural, przecież wiesz. Główny wątek przewija się przez wszystkie odcinki, trzeba oglądać na spokojnie :-p [spoiler]w poprzednim odcinku na przykład, Sam zdecydował się działać z Ruby na własną rękę, właśnie żeby powstrzymać Lilith, w tym (bardzo dobrym zresztą odcinku) Dean widzi że coś się dzieje, a rozmowa pod koniec odcinka sugeruje, że problemem w walce o ocalenie świata może być nie tylko Lilith i jej demony, ale rosnący rozdźwięk między braćmi. Pod wpływem toksyny powiedzieli sobie coś, co gdzieś głęboko ukryte, dręczy ich od czasu powrotu Deana.Jak to nie jest nawiązanie do głównego wątku... to nie wiem co to jest :P [/spoiler]
Teraz będzie przerwa, nie wiem czy zaplanowana wcześniej, czy spowodowana śmiercią Kima Mannersa :cry: ale ze spojlerów wiem, i na pocieszenie dla niecierpliwych dodam, że w marcu zobaczymy i Anioły i Demony :D
SN ma w tym sezonie troche odwrotna tendencje niz zwykle, w poprzednich sezonach bylo z odcinka na odcinek coraz lepiej a tu od swietnego 1 coraz gorzej i gorzej i w koncu siegnelo dna....
SN ma w tym sezonie troche odwrotna tendencje niz zwykle, w poprzednich sezonach bylo z odcinka na odcinek coraz lepiej a tu od swietnego 1 coraz gorzej i gorzej i w koncu siegnelo dna....
Mam zupełnie odmienne zdanie
Ale w końcu każdy ma swój gust. Na przykład niektórzy lubią One Tree Hill, czego zupełnie nie rozumiem...ale jak powiedziałam , wszystko to kwestia gustu
[quote]SN ma w tym sezonie troche odwrotna tendencje niz zwykle, w poprzednich sezonach bylo z odcinka na odcinek coraz lepiej a tu od swietnego 1 coraz gorzej i gorzej i w koncu siegnelo dna....[/quote] Mam zupełnie odmienne zdanie :P Ale w końcu każdy ma swój gust. Na przykład niektórzy lubią One Tree Hill, czego zupełnie nie rozumiem...ale jak powiedziałam , wszystko to kwestia gustu :D
Dosyć już tego jęczenia o głównym wątku.
Kto się spodziewał, że 4 sezon będzie tylko o tym?
Przeciez to dalej jest SN - ~7 odcinkow z głównym motywem i finał;P
Marudy by chcieli wojnę aniołów i demonów oglądać co tydzień <lol>
Dosyć już tego jęczenia o głównym wątku. Kto się spodziewał, że 4 sezon będzie tylko o tym? :shock: :D :alien: Przeciez to dalej jest SN - ~7 odcinkow z głównym motywem i finał;P Marudy by chcieli wojnę aniołów i demonów oglądać co tydzień :P <lol>
[quote="fluid"]koncowka ostatniego odcinka deko mnie wbila w fotel[/quote]
Prawda? Kto by pomyślał? :D
[spoiler]Widocznie nie wszystko będzie takjie proste jakby się wydawało. Zastanawiam się czy to nie jest jakiś prolog do walki pomiędzy Deanem i Samem? [/spoiler]
Wbrew niektórym głosom uważam, że Supernatural wcale nie odchodzi od głownego wątku, moze nie jest to watek przewodni kazdego odcinka ale ciagle gdzies sie przewija, zdaje sie, ze beata101 dobrze kombinuje z tym, ze
Wbrew niektórym głosom uważam, że Supernatural wcale nie odchodzi od głownego wątku, moze nie jest to watek przewodni kazdego odcinka ale ciagle gdzies sie przewija, zdaje sie, ze beata101 dobrze kombinuje z tym, ze [spoiler]bracia stocza walke ze soba[/spoiler] co bedzie baaardzo ciekawe :D Supernatural rzadzi :smt077
Po genialnych odc 9 i 10, nadeszła przerwa, wyczekiwałem na Supernatural niecierpliwie, a dostałem już ile? 3, 4? daremne odcinki. Typowe fillery jak z 1 i 2 sezonu, bracia znajdują zlecenie, rozwiązują je, koniec. Kicha. Nie podoba mi się. W 3 i 4 sezonie scenarzyści podnieśli poprzeczkę zbyt wysoko żeby teraz odwalać taką chałę. A jeśli
Spoiler:
bracia stocza walke ze soba
to ja dziękuję. To jest pierwsza rzecz która przychodzi widzowi na myśl po obejrzeniu ostatniego odcinka... od kiedy niby SN się zrobił taki przewidywalny? Nie, mam nadzieję że się tak nie stanie. I że Dean i Sam się wreszcie ogarną i ruszą za Lilith i Alastorem. Bo póki co, Supernatural ostatnimi czasy ostro stracił na rzecz Lost i 24.
Po genialnych odc 9 i 10, nadeszła przerwa, wyczekiwałem na Supernatural niecierpliwie, a dostałem już ile? 3, 4? daremne odcinki. Typowe fillery jak z 1 i 2 sezonu, bracia znajdują zlecenie, rozwiązują je, koniec. Kicha. Nie podoba mi się. W 3 i 4 sezonie scenarzyści podnieśli poprzeczkę zbyt wysoko żeby teraz odwalać taką chałę. A jeśli [spoiler]bracia stocza walke ze soba [/spoiler] to ja dziękuję. To jest pierwsza rzecz która przychodzi widzowi na myśl po obejrzeniu ostatniego odcinka... od kiedy niby SN się zrobił taki przewidywalny? Nie, mam nadzieję że się tak nie stanie. I że Dean i Sam się wreszcie ogarną i ruszą za Lilith i Alastorem. Bo póki co, Supernatural ostatnimi czasy ostro stracił na rzecz Lost i 24.