Kodeks w trzecim sezonie po wydarzeniach z pierwszego odcinka raczej stracił na znaczeniu. Przynajmniej Dex mniej o nim wspomina. Co do zaufania wobec Miguela, to wydaje mi się że Dexter potrzebuje kogoś takiego - zresztą wystarczy posłuchać końcowy monolg z ostatniego odcinka.
[spoiler]Kodeks w trzecim sezonie po wydarzeniach z pierwszego odcinka raczej stracił na znaczeniu. Przynajmniej Dex mniej o nim wspomina. Co do zaufania wobec Miguela, to wydaje mi się że Dexter potrzebuje kogoś takiego - zresztą wystarczy posłuchać końcowy monolg z ostatniego odcinka.[/spoiler]
nie no 5 odcinek bez wątpienia zapowiada świetny sezon (odpukać)
Spoiler:
szczególnie końcówka kiedy Miguel odkrywa to kim jest Dexter. I potem co sie bedzie dzialo w nastepnym odcinku. Czyżby dexter z miguelem zakladali spólkę jakąś
nie no 5 odcinek bez wątpienia zapowiada świetny sezon (odpukać) [spoiler]szczególnie końcówka kiedy Miguel odkrywa to kim jest Dexter. I potem co sie bedzie dzialo w nastepnym odcinku. Czyżby dexter z miguelem zakladali spólkę jakąś :D[/spoiler]
[spoiler]Dex i Prado w "jednej" ekipie? Nie no rewelacja.. wsparcie prokuratora plus nietuzinkowe umiejętności Dexa..?![/spoiler] Zacieram rączki bo nam sie perełka serialowa szykuje i obym się nie mylił:)
Z ich rozmowy poniekąd wynika, że [spoiler]Prado mógł go podpuścić w celu sprawdzenia natury Dexa, której byćmoże się domyślił po zabójstwie mordercy jego brata.[/spoiler] same być może;)
Zauważyliście, że prawdopod. średni Prado zamordował dziewczynę, żeby dostać się do akt śledztwa ws. Freebo?To by oznaczało, że może trafić na listę Dextera. A to już kiepsko rokuje na losy dalszej wspólpracy tandemu Dex-Prado.
A nowy zombi Masuka- rewelacja. Mój ulubiony drugoplanowiec. Tym bardziej, że w pracy mam klona Masuki.
[spoiler]Zauważyliście, że prawdopod. średni Prado zamordował dziewczynę, żeby dostać się do akt śledztwa ws. Freebo?To by oznaczało, że może trafić na listę Dextera. A to już kiepsko rokuje na losy dalszej wspólpracy tandemu Dex-Prado. [/spoiler] A nowy zombi Masuka- rewelacja. Mój ulubiony drugoplanowiec. Tym bardziej, że w pracy mam klona Masuki. ;)
Przyjaźń się rozwija. Ciekawe jak to scenarzyści rozwiążą? Ciągle myślę o tej zakrwawionej koszuli... czy Dexter kiedyś jej nie wykorzysta jako dowód rzeczowy...
[spoiler]Przyjaźń się rozwija. Ciekawe jak to scenarzyści rozwiążą? Ciągle myślę o tej zakrwawionej koszuli... czy Dexter kiedyś jej nie wykorzysta jako dowód rzeczowy...[/spoiler]
zabójcą od skóry. Ja stawiam na tego nowego detektywa. A może to sam Miguel?
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Ostatni odcinek to IMO najlepszy epizod trzeciego sezonu. A po usłyszeniu [spoiler]"Czyżbym w twej przyszłości dostrzegał płachty folii?"[/spoiler] się popłakałem ze śmiechu.
"Czyżbym w twej przyszłości dostrzegał płachty folii?"
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams