Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
elmo
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: elmo »

Daj spokój. Ludzie się tutaj chcą poznać. Gdzie indziej, jak nie tu ;) A może Ty coś powiesz na temat Tarantino? 8) ;)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

@elmo - się tu nie sprzeciwiaj moderatorowi, bo nie problem w poznawaniu się, ale w "roztematowieniu" :wink: Są tematy o filmach, o książkach, więc tam jest ku temu okoliczność.

A Tarantino oczywiście uwielbiam, ze szczególnym wskazaniem na "Reservoir Dogs" - za dialogi i Michaela Madsena w bodaj jego najlepszej roli :)

Ale starajmy się tu opisywać siebie tylko, a dyskusje filmowo-książkowo-kulturowe prowadzić w odpowiednich do tego tematach. Rzekłem :wink:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Elmo - króciutko: leć do sklepu, drugi tom już jest - sam go mam :D

mam podobne zainteresowania - Grzędowicza uważam za mistrza polskiej fantastyki (POPIÓŁ I KURZ!!!!), Tarantino i Rodrigueza też lubię (chociaż nie na 1 miejscu, ale b. wysoko) - więcej potem, teraz idę w kimę. :)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

No to ok, nie będę już się odzywał tutaj w sprawie książek i filmów, jak rzekłeś, tak będzie :)

Tylko jeszcze jedno słowo, a raczej skromnie się pochwalę, że na okładce Popiół i kurz Grzędowicza widnieje fragment mojej recenzji. Naprawdę super uczucie, na książce mojego ulubieńca jest coś, co będę mógł pokazać moim dzieciom...kiedyś :)
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

fluid pisze:
Lord_Ace pisze:Urodziłem się i mieszkam w Łodzi
to juz 3 osoba z lodzi na tym forum
trzeba bedzie o jakims piwku kiedys pomyslec :alien:

Ja studiuje obecnie w Lodzi i jestem tam 2 weekendy w miesiacu :-)

Ja chyba przedstawiac sie nie bede bo wiekszosc mnie zna z forum bynajmniej tych starszych uzytkowników :-)
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Rushq pisze: Ja chyba przedstawiac sie nie bede bo wiekszosc mnie zna z forum bynajmniej tych starszych uzytkowników :-)
Ja tam się przedstawiłem, chociaż mam podobną sytuację do Ciebie. Wszak tutaj jest sporo nowych osób, wiec niech poznają Rushqa i jego zasługi z kadencji poprzedniego forum ;) 8)
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Hej
Nazywam sie Aneta i mam 30 lat. Czy ja tu jestem najstarsza? :D
Pracuje jako ksiegowa a moja pasja to komputery, internet i fantastyka.
Wiekszosc moich kolezanek mowi: Co? Dziewczyna- komputery , sci-fi i seriale? A moze cos z romantycznych filmow? A ja sie tylko usmiecham i pozyczam jakis serialik. Chłoną jak gabki wode i koncza sie glupie usmieszki :lol:
Pozrdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

anetag77 pisze: Hej
Nazywam sie Aneta i mam 30 lat. Czy ja tu jestem najstarsza? Very Happy
No niestety muszę Cię zmartwić ale na forum jest paru emerytów :mrgreen:
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Dzięki, od razu troche lepiej sie poczulam. Jak czytalam poprzednie posty w stylu-"zdałem mature", "mam 24 lata" to sie zaczelam zastanawiac czy nie zastara tu jestem.
Pozdrawiam i dzieki za wszystko
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2007, 15:12 przez anetag77, łącznie zmieniany 1 raz.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Eee tam za stara... 30 to jeszcze dosyć wczesna pora życia ;)
Przynajmniej zyskamy na forum bardziej przemyślane i konkretne wypowiedzi... Wiek w końcu zobowiązuje ;)
HV
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: HV »

To ja w przypadku Anety mogę się młody czuć, w końcu dopiero 19 lat ;-)

No i przedstawiam się, nazywam się Paweł, studiuje aktualnie i lubię trillery ;-)
Z seriali na razie mało co oglądam bo czasu brak niestety. Kiedys sie nadrobi...
No i mało sie na tym forum udzielam, na tamtym w sumie tez za duzo nie pisalem, ale tutaj za to czytam duzo.
No i tyle
Cześć :-)
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

elmo pisze:
Rushq pisze: Ja chyba przedstawiac sie nie bede bo wiekszosc mnie zna z forum bynajmniej tych starszych uzytkowników :-)
Ja tam się przedstawiłem, chociaż mam podobną sytuację do Ciebie. Wszak tutaj jest sporo nowych osób, wiec niech poznają Rushqa i jego zasługi z kadencji poprzedniego forum ;) 8)

Hmm no masz racje :-)

Na forum jestem juz o ile paietam od maja 2006 roku i przez pewnien czas bylem nawet czlonkiem grupy xvid asd :-) co mile wspominam...niestety z braku czasu zostalem zdegradowany :-) moja przerwa spowodowana byla konczenien studiow co zabieralo mi sporo czasu...wszystko skonczylo sie z happy endem :-)

Obecnie mam troche wiecej czasu i zaczynam czesciej tutaj zagladam moze jak bede mial szanse to jeszcze powroce do grupy :-)

Obecnie mam 24 lata i prowadze swoja firme Ratownictwo Medyczne :-) a w wolnych czasie ogladam seriale :-)

pozdreawiam wszystkich starych i nowych uzytkowników i zycze milych chwil z serailami w wersjach xvid asd
tournament
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tournament »

Czesc -Mam na imie Tomek-i mam 31 zim przezytych :),od dawien dawna interesuje sie sf ,heroic-fantasy itd,Kiedys czytalem duzo ksiazek a na poczatku mojej listy byl R.E.Howard- Conan, a teraz przyszedl czas na seriale -a moim ulubionym jest Babylon5-uwazam ze xvid asd jest genialnym posunieciem -bo przede wszystkim zajmuje malo miejsca a jakosc jest wysoka.Dlatego na poczatku dziekuje wszytkim ktorzy wykonali i wykonuja ta wspaniala prace.
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

imie:Piotrek
nazwisko:--
miejscowośc:Wałbrzych
hobby:gry komputerowe , seriale, muzyka
ulubione seriale: 24, Day Break, The Unit, Hellsing, death Note i jeszcze pare

Dziękuje wszystkim którzy włożyli choć troche wysiłku w ten projekt, który jest po prostu genialny wielkie THX :lol:
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2008, 17:48 przez Lisu11, łącznie zmieniany 1 raz.
psidog
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: psidog »

Witam,

nie jestem całkeim świeżakiem w światku Xvid asd, ale obecnie z powodu zmiany pracy, miejsca zamieszkania i braku dostępu do Internetu nie udzielam się na forum.

Jestem 27letnim inżynierem z południowo-wsch. części Polski. Prywatnie- miłośnik historii (ze wskazaniem na Starożyty Rzym) oraz literatury. Do seriali przekonał mnie "wmuszony" 1 sezon Losta, a później PB.
Pozdrawiam
camze
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: camze »

imie: Filip
miejscowość: Wałbrzych
hobby: ksiązki, seriale, muzyka, historia
Ulubione seriale: Dexter, Lost, Jericho, Day Break, Twin Peaks i moze jakies jeszcze są.. :)
Awatar użytkownika
zmora
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: zmora »

Witam wypadało także by sie wpisać ;)
Michał-lat 24

Miejsce zamieszania: Poznań

Skończyłem Ochronę Środowiska Politechnika Poznańska

Muzyka: Hip-Hop, Reggae, electronic(Jean Michael Jarre), trochę techno i trance

Ulubione książki Science Fiction

Ulubione seriale: Lost, Prison Break, Regenesis, Dirt, Jericho itd.

Ulubione gry: Fallout 1 i 2, Diablo 2 Lod, Seria UFO i Civilization

Na forum trafiłem oglądając Losta i Prison Breaka
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16 ;)
Chmielpiwny
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Chmielpiwny »

Witam wszystkich ;)

Nazywam sie Emil i skoncze w tym roku 21 lat. Studiuje w Lublinie na polibudzie ;)

Lubie dobra ksiazke a takze film. Z serialow roznie - Supernatural i CSI to ulubione tytuly ;)

pozdrawiam.
Gibol
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gibol »

To ja też się wpisze.

Mam na imię Paweł, lat 18, zainteresowania: Komputery, elektronika, sci-fi.
Pochłoniłem Seriale takie jak. Stargate Sg-1, Andromeda, ST:ENT, Babylon5, Battlestar Gallactica, The 4400, Odyssey 5, Eureka, Earth Final Conflict, 1 sezon The Outer limits, Regenesis. Obecnie śledzę na bierząco SGA i łykam FARSCAPE.
cyberius
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cyberius »

imię: Arek,
miejscowość: Elbląg,
lubię: seriale, książki, komputery,
ulubione seriale: Lost, Ghost Whisperer, Star Gate, Star Trek,

Wspaniała stronka chociaż dopiero teraz TU trafiłem.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ