Nowe filmy, których możemy się spodziewać.

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszyatko
wszyatko
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Pojawił się wreszcie trailer do najnowszego filmu Jamesa Camerona- Avatar

http://www.apple.com/trailers/fox/avatar/hd/

Przyznam , że mam mieszane uczucia. Zdjęcia- nawet na trailerze, są przepiękne po prostu :!: . Przypuszczam że w kinie w 3D będą zupełnie nieprawdopodobne ( w końcu film zapowiadają jako rewolucję w odbieraniu filmówe trójwymiarowych) Ale sekwencje z avatarami trochę jadą mi kreskówką niestety :pale: Czekam na ten film naprawdę niecierpliwie, i mam nadzieję, że się nie rozczaruję. A wy co sądzicie o tej zapowiedzi?

Added after 2 minutes:

Film do kin wchodzi w grudniu, zapomniałam dodać. :)
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

Dla mnie nic specjalnego. Dosyć długo czekałem na pierwszy trailer i się zawiodłem. Spodziewałem się czegoś mocnego, w końcu do kręcenia scen użyto 197 kamer. Dla porównania przy Matrixie zostały użyto tylko 3 kamery(nie pamiętam gdzie o tym przeczytałem i nie wiem czy te informacje są prawdziwe).

A i wcześniej nie byłem uprzedzony co do tematyki filmu. Spodziewałem się czegoś związanego z lotnictwem(tytuł filmu skojarzył mi się z biograficznym filmem Aviator z 2004 roku, w którym główną rolę zagrał DiCaprio).
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: najphil »

Spodziewałem się czegoś związanego z lotnictwem(tytuł filmu skojarzył mi się z biograficznym filmem Aviator z 2004 roku
To dosyć specyficzne postrzegania świata zakładające, że wyrazy podobnie brzmiące muszą dotyczyć podobnych spraw. :-]

Tak na marginesie, Avatar to komputerowe wcielenie, forma wirtualnej tożsamości.
ObrazekObrazek
wucash
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wucash »

Obok Avatara, film roku dla mnie - Sherlock Holmes

Guy Ritchie pokazał Rock'N'Rollą że wraca do formy, po zakończeniu związku z Madonną. Mam nadzieję, że jego nowa produkcja nawiąże poziomem do Przekrętu i Porachunków.

Tak w ogóle ta jesień w kinach zapowiada się świetnie - 2012, Dystryk 9, Avatar (najlepiej w 3D), Zombieland, Inglorious Bastards, Funny People...
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

THE EXPENDABLES

Gatunek: Akcja

Premiera: Kwiecień 2010

Film w reżyserii Sylvestra Stallone, opowiada o grupie najemników, którzy jednoczą swoje siły w śmiercionośnej misji, mającej na celu obalenie jednego z południowoamerykańskich dyktatorów. Zapowiada się wybuchowe kino akcji oparte na klasycznym schemacie i z doborową obsadą aktorską. OJ BĘDZIE HIT !!!

Zamiast pisać kto zagra w tym filmie zapodaję wam collage z obsadą
FIU, FIU SAMI FILMOWI TWARDZIELE W JEDNYM FILMIE, CO ?

Obrazek

Scena z kręcenia filmu
http://filmosfera.pl/index.php?str=wiadomosc,4070

===============

GAMER

Gatunek: Akcja / SF

Premiera: Wrzesień 2009

Akcja filmu rozgrywa się w niedalekiej przyszłości, gdzie kontrolowanie umysłów innych ludzi poprzez wysoko rozwiniętą technologię stało się faktem. Główny bohater Kable jest mistrzem gry Slayers, która pozwala mu na kontrolowanie i wpływanie na działanie innych. Jego poczynania śledzą na żywo miliony wielbicieli lecz z czasem Kable zaczyna toczyć grę o swoją własną tożsamość przypuszczając atak na system, który go uwięził.

Obrazek

W rolach głównych:

Gerard Butler
Michael C. Hall
(Dexter)

Trailer:

========

[REC] 2

Gatunek: Horror

Kontynuacja świetnego hiszpańskiego horroru "Rec", który wzbudził w Europie nie małe zamieszanie. Akcja filmu dzieje się bezpośrednio po zakończeniu poprzedniej części. Grupa komandosów, z hiszpańskich oddziałów specjalnych, wkracza do odizolowanej kamienicy, w której wybuchła zaraza dziwnego wirusa, zamieniającego ludzi w krwiożercze bestie. Nie wiedząc co czyha w mroku korytarzy, ani co się stało z lokatorami, muszą stawić czoła własnym lękom oraz ciemności, jak i tym, którzy "przetrwali". Czy wieloletnie doświadczenie i nowoczesna broń są wystarczające przeciw temu co spotkają?

Obrazek

W rolach głównych:

Manuela Velasco
Leticia Dolera

Trailer:
ObrazekObrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Na "The Expendables" czekam, bo - co tu ukrywać - lubię filmy, z których wywodzą się bohaterowie, a w zasadzie aktorzy :) Nie ma to jak czasem sobie obejrzeć kolejną część "Rambo", czy wczesne filmy Willisa - w końcu nie samym Bergmanem żyje człowiek :)

Trailer "Rec 2", poza genialnym podkładem muzycznym - jakoś mnie nie przekonuje. Pierwsza część jest znakomita, ale sens jej leżał w skromności środków, a tu - jak widać - jest więcej rozbuchania. No ale może będzie ok. Zobaczę, tak czy siak :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Sam chętnie Expendables zobaczę, co prawda nie dlatego że lubię aktorów (bo nie lubię), ale jest ich tam takie natężenie że sam jestem ciekaw.

No naturalnie po obejrzeniu trailera Avatara, przeskoczył on na mojej liście oczekiwanych nawet Bękarty Wojny i jest teraz niekwestionowanym numerem 1. A propos tego ostatniego, za jakieś 2 tygodnie premiera, szkoda że akurat w tym okreie zaczyna mi się sesja poprawkowa.

No ale generalnie teraz nie oglądam praktycznie nic, nie mam czasu jakoś, a jak już to wolę sobie poczytać.

Added after 2 minutes:

ooo btw widzę że tutaj kolega jest niedoceniony, najphil wielki + ode mnie za piękną prezentację każdego z filmu, przydatne :)
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Dzięki Shedao Shai

SURROGATES

Gatunek: Dramat / Thriller/ SF

Świat przyszłości. Ludzie żyją w całkowitej izolacji, a jedyny kontakt między nimi następuje za pomocą robotów, które są lepszymi wersjami ich samych. Agent FBI (Bruce Willis), a właściwie jego elektroniczny zastępca, pracuje w wydziale zabójstw. Pewnego dnia zostaje zmuszony jednak do dość ryzykownego wyjścia z domu. Nie ma jednak innej możliwości, bo tylko on sam jest w stanie zapobiec niebezpiecznemu spiskowi i serii tajemniczych morderstw.

Obrazek

W rolach głównych:
Bruce Willis
Radha Mitchell

Trailer

===========

HAEUNDAE

Gatunek: Katastroficzny

Premiera: Sierpień 2009

Haeundae to popularny w Korei region plażowy. Film opowiada o olbrzymim, niszczycielskim tsunami atakującym wybrzeże

Obrazek

W rolach głównych:

Min-gi Lee
Ji-won Ha

Trailer

============

I coś z polskiej sceny filmowej .........

JANOSIK - HISTORIA PRAWDZIWA

Gatunek: Dramat / Przygodowy

Młody Janosik, wypalony wojną, zawiedziony w miłości, trafia do zbójeckiej drużyny. Wkrótce zostaje jej przywódcą i zaczyna się cieszyć sławą dzielnego zbójnika, który przestrzega honorowego kodeksu – nikt z napadniętych nie może zginąć. Wraz ze sławą, rośnie jego uwielbienie u kobiet. Sukcesy Janosika budzą jednak zazdrość jednego z członków bandy, chciwego i butnego Huncagi...
Zmysłowa, okrutna i pełna pasji, prawdziwa historia Juraja Janosika. Oparta na faktach opowieść o młodym zbójniku, którego krótkie i intensywne życie stało się legendą.

Obrazek

W rolach głównych:

Václav Jiráček
Michał Żebrowski

Trailer
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

=========

DESCENT 2

Premiera: Październik 2009

Sequel jednego z najlepszych, zaskakujących i ... wielokrotnie nagradzanych horrorów ostatnich lat, czyli „Zejścia" Neila Marshalla. Wielbiciele horroru nie będą zawiedzeni, film zachował wszystko co najlepsze z pierwszej części, łącznie z obsadą.
Film rozpoczyna się w momencie zakończenia pierwszej części. Jedyna ocalała, Sarah Carter (Shauna Macdonald), nie potrafi wyjaśnić jak doszło do tego, że inne uczestniczki zaginęły podczas wyprawy. Policja nie wierzy w jej historię i zmusza Sarah, aby powróciła wraz z ratownikami do jaskiń z misją ratunkową. Uczestnicy schodzą coraz to głębiej w sieć tuneli, a bohaterka po raz kolejny będzie musiała walczyć o swoje życie...

Obrazek

W rolach głównych:

Shauna MacDonald
Krysten Cummings

Trailer

=============

MEN WHO STARE AT GOATS

Gatunek: Komedia

Premiera: Listopad 2009

Nie jestem fanem komedii, ale o tym filmie musiałem napisać z dwóch powodów. Po pierwsze niesamowita obsada, po drugie oglądając trailer co najmniej dwa razy parsknąłem śmiechem, a to nieczęsto się zdarza :D

Film jest adaptacją powieści brytyjskiego pisarza Jona Ronsona. Książka opowiada historię amerykańskiej jednostki wojskowej zwanej First Earth Battalion, która miała być powołana do życia w latach 70.
Żołnierze batalionu mieli odwoływać się na placu boju do ideologii New Age. Zamiast broni palnej członkowie jednostki uzbrojeni byli w pozytywne wibracje, a ich zadaniem było wpływanie na serca i umysły wroga. Żołnierze nieśli przeciwnikom owce jako znak pokoju, ćwiczyli medytację i jogę oraz stosowali japońską technikę masażu shiatsu. W krytycznych sytuacjach oddział miał się uciekać do alternatywnej, nie niosącej śmierci broni. Użycie broni śmiercionośnej miało być ostatecznością.

Obrazek

W rolach głównych:

George Clooney
Ewan McGregor
Kevin Spacey
Jeff Bridges

Trailer

=============
Ostatnio zmieniony 21 września 2009, 15:06 przez najphil, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

MEN WHO STARE AT GOATS - trailera co prawda wczesniej nie widziałem, ale teraz juz napewno musze obejrzec ten film :D. Wcześniej był na mojej liscie "może kiedys..." teraz jest "napewno" :D trailerek dobry

- So what you saying that you were a psicic spy?
- A Jedi Warrior. xD
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

WHITEOUT

Gatunek: Thriller

Powiem tak, opis dystrybutora który zamieściłem poniżej niespecjalnie mnie przekonuje, za to po obejrzeniu trailera napaliłem się na ten film jak głupi. Może to i jest zwykły thriller, ale klimacik w zwiastunie od razu skojarzył mi się z takimi tytułami jak "Thing" czy "30 dni nocy" - miodzio !!!
OBEJRZYJCIE KONIECZNIE

Po dwóch latach stacjonowania w amerykańskiej bazie badawczej na Antarktydzie, policjantka Carrie Stetko (Kate Beckinsale) z niecierpliwością oczekuje powrotu do domu. Niedawno złożyła rezygnację i teraz odlicza godziny i minuty dzielące ją od ostatniego samolotu. Jednakże ciało odkryte w lodzie na trzy dni przed odlotem sprawia, że Carrie w jednej chwili zostaje rzucona w sam środek antarktycznego śledztwa w sprawie morderstwa. Liczba ofiar rośnie w zawrotnym tempie, zagadka wikła się coraz bardziej, nie wiadomo, komu można zaufać. Śmiertelne niebezpieczne zamiecie raz po raz przesłaniają całkowicie pole widzenia, ale nie znający zmęczenia zabójca nie cofnie się przed niczym, aby uchronić sekret pogrzebany przed sześćdziesięciu laty.

Obrazek

W rolach głównych:

Kate Beckinsale
Gabriel Macht
Alex O'Loughlin
Tom Skerritt

Trailer

==========

SHUTTER ISLAND

Gatunek: Thriller

Premiera: Luty 2010

Nowy film Martina Scorsese. Akcja filmu rozgrywa się o w 1954 roku na wyspie Zatoki Bostońskiej. W tak pięknym miejscu znajduje się szpital dla obłąkanych przestępców. Na wyspie będzie prowadzone śledztwo w sprawie tajemniczego zniknięcia jednej z pacjentek. Sprawa jest prowadzona przez federalnych szeryfów Tedda i Chucka. Kobieta znika z pokoju, który jest zamknięty, a w oknach są kraty; w pokoju zostaje tylko zaszyfrowana wiadomość. Nad wyspę nadciąga huragan i łączność z resztą świata zostaje zerwana.

Obrazek

W rolach głównych:

Leonardo DiCaprio
Ben Kingsley
Mark Ruffalo

Trailer

============

INCEPTION

Gatunek: SF /Akcja

Premiera: Lipiec 2010

Film w reżyserii Christophera Nolana (Batman Begins, Dark Knight) Nie wiadomo jeszcze nic na temat fabuły projektu. Będzie to na pewno produkcja science-fiction, w której nie zabraknie akcji. Miejscem wydarzeń będą natomiast podobno struktury ludzkiego umysłu. Niektóre źródła twierdzą, że można się spodziewać połączenia Matrixa z filmem TRON.

Obsada filmu w formie collage
Obrazek

Trailer
Ostatnio zmieniony 21 września 2009, 15:08 przez najphil, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

BOONDOCK SAINTS 2: ALL SAINTS DAY

Gatunek: Sensacja

Premiera: 1 Listopada 2009

Obrazek

WIELKI POWRÓT ŚWIĘTYCH Z BOSTONU
Nic tylko zacierać ręce czekając na Dzień Wszystkich Świętych

Główni bohaterowie, bracia McManus, Connor (Sean Patrick Flanery) oraz Murphy (Norman Reedus), po wydarzeniach z pierwszej części wiodą teraz spokojny żywot, zajmując się swoją rolą w spokojnej części Irlandii. Wszystko jednak zmienia się w momencie, gdy w Bostonie dochodzi do zabójstwa księdza, natomiast bracia zostają wrobieni w całą sytuację. Nietrudno się domyślić, iż następstwem tego będzie ich zemsta – a ta jak wiadomo najlepiej smakuje na zimno…

Obrazek

W rolach głównych:

Sean Patrick Flanery
Norman Reedus
Billy Connolly
David Della Rocc
o

Trailer
Ostatnio zmieniony 21 września 2009, 15:10 przez najphil, łącznie zmieniany 2 razy.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

BOONDOCK SAINTS 2: ALL SAINTS DAY

oo na to czekam z niecierpliwością, martwi mnie tylko brak polskiej daty premiery
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

LEGION

Gatunek: Horror / Akcja

Premiera: Kwiecień 2010

Akcja filmu toczy się w niedalekiej przyszłości, w której Bóg stracił wiarę w ludzi. Postanawia, więc wysłać na Ziemię anioły, które unicestwią ludzi. Plany te może pokrzyżować jedynie grupka ludzi chroniąca dziecko, które będzie powracającym na Ziemię Jezusem. Ich sprzymierzeńcem nieoczekiwanie zostanie jedyny anioł, który chce ocalenia ludzi – jest nim Archanioł Michał.

Obrazek

W rolach głównych:

Paul Bettany
Dennis Quaid

Trailer - POLECAM JEST SUPER

=============

THE LOVELY BONES

Gatunek: Thriller / Dramat / Mistic /Fantasy

Premiera: Styczeń 2010

Nowy film w reżyserii Petera Jacksona (trylogia Władca Pierścienia, King Kong)
Susie Salmon zostaje brutalnie zgwałcona i zamordowana przez swojego sąsiada. To, co się dzieje po jej śmierci, obserwuje z nieba. Spoglądając w dół, snuje głosem czternastolatki powieść koszmarną, ale też pełną nadziei. Przez długie tygodnie po swojej śmierci Susie obserwuje życie, które toczy się już bez niej

Obrazek

W rolach głównych:

Saoirse Ronan
Mark Wahlberg
Rachel Weisz

Trailer

=============

THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS

Gatunek: Fantasy / Przygodowy

Premiera: Listopad 2010

W film w reżyserii Terrego Gilliama ( "12 małp" "Las Vegas parano" ""a wcześniej pełnometrażowe filmy grupy Monty Pythona)
Gdy świat obiegła wiadomość o tragicznej śmierci Heatha Ledgera, serce Terry'ego Gilliama musiało stanąć. Jego najnowszy projekt, "The Imaginarium of Dr. Parnassus", był właśnie w trakcie produkcji, a Ledger ukończył pracę dopiero przy połowie przewidzianych przez scenariusz scen. Rolę Ledgera zgodzili się jednak "uzupełnić" Johnny Depp, Jude Law i Colin Farrell . Paradoksalnie więc śmierć aktora zwiększyła komercyjny potencjał całego filmu, gwarantując Gilliamowi dodatkowe zainteresowanie nie tylko ze strony wielbicieli talentu Ledgera, ale także pozostałej trójki hollywoodzkich przystojniaków. Na uwagę zasługuje także długo oczekiwany powrót na ekrany TOMA WAITS

Obrazek

W rolach głównych:

Heath Ledger
Johnny Depp
Jude Law
Colin Farrell
Tom Waits

Trailer
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

LAW ABIDING CITIZE

Gatunek: Thriler

Mroczny i brutalny thriller według scenariusza Kurta Wimmera (Equlibrium)
Jest to historia robiącego karierę asystenta prokuratora generalnego, który spotyka na swojej drodze skrzywdzonego przez system prawniczy strażnika więziennego. Okazuje się bowiem, że morderca żony i córki strażnika, dzięki prawniczym przepisom, trafia na wolność. Strażnik postanawia więc wziąć prawo w swoje ręce i zemścić się nie tylko na zbrodniarzu, ale także na tych, którzy doprowadzili do jego uwolnienia.

Obrazek

W rolach głównych:

Gerard Butler
Jamie Foxx

Trailer

=============

CARRIERS

Na ziemi szaleje śmiertelny wirus. Zaraza jest wszędzie, nikt nie jest bezpieczny, nikomu nie można ufać. Czwórka młodych ludzi pędzi amerykańskimi drogami, by skryć się na odciętej od świata plaży w Zatoce Meksykańskiej i w spokoju przeczekać śmiertelną epidemię.

Carriers to film o ich ucieczce z surrealistycznego i niebezpiecznego świata, w którym nie ma już żadnych zasad. Kiedy na opuszczonej drodze niespodziewanie psuje im się samochód, każde z nich rozpoczyna własną przerażającą podróż przez ziemie zamieszkane jedynie przez zniekształconych ludzi, odrażające ciała, zarażone dzieci i chore zwierzęta.

Obrazek

W rolach głównych:

Piper Perabo
Chris Pine

Trailer

=============
ObrazekObrazek
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Ja czekam z niecierpliwością na "2012", nie dla samego filmu, ale dla piosenki, która zostanie w tym filmie użyta, a dokładniej "A time for miracles" w wykonaniu Adama Lamberta.
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

THE LAST AIRBENDER

Gatunek: Fantasy, Przygodowy

Premiera: 2010-07

"The Last Airbender" w reżyserii M. Night Shyamalan to aktorska wersji animowanego serialu pod tym samym tytułem i pierwszy film w karierze twórcy "Szóstego zmysłu", który nie powstanie na podstawie jego oryginalnego pomysłu.
Głównym bohaterem filmu jest pewien obdarzony niezwykłymi mocami, a jednak nieświadomy swojego przeznaczenia wybraniec, wojownik z narodu Ognia, który musi stawić czoła swojemu władcy zamierzającemu podbić i podporządkować sobie narody Wody, Ziemi i Powietrza.

Obrazek

W rolach głównych:

Noah Ringer
Jackson Rathbone
Nicola Peltz

Trailer

============

VALHALLA RISING

Gatunek: Dramat / Przygodowy

Obrazek

Iście impresjonistyczne kino akcji, które swym wizualnym polotem i niepokojącą atmosferą przywodzi na myśl kino z zupełnie innej półki: "Antychrysta" Larsa von Triera i "Vinyan" Fabrice'a Du Welza. To ten sam rodzaj opowieści: sugestywna, unikająca zbędnych dialogów wyprawa na dno piekła, którym w tym wypadku jest nieuchronność przeznaczenia. Gdy Jednooki, niemy wojownik o nieznanym pochodzeniu, znajduje na dnie potoku kamienny grot, los więżącego go plemienia Szkotów zostaje przesądzony. Wykorzystywany wcześniej do pojedynków na pieniądze, stale podnoszący swe umiejętności, bierze na swych oprawcach krwawą zemstę.

W rolach głównych:

Mads Mikkelsen
Gary Lewis
Jamie Sives

Obrazek

Trailer

=============

THE THAW

Premiera: Listopad 2009

Dr David Kruipen (Kilmer) odkrywa w lodzie na dalekiej północy szczątki mamuta. Wraz z grupą młodych studentów wydobywa je na powierzchnię. Niestety w ciele mamuta przetrwały niebezpieczne pasożyty, które teraz szukają wygodnego lokum w ciepłych ciałach homo sapiens.

Obrazek

W rolach głównych:

Val Kilmer
Steph Song
Kyle Schmid

Trailer

============

FROM PARIS WITH LOVE

Gatunek: Akcja

Premiera: Luty 2010

Obrazek

Film w reżyserii Pierre'a Morela, autora "Uprowadzonej".
Pracownik wywiadu w amerykańskiej ambasadzie w Paryżu zostaje oddelegowany do pomocy agentowi specjalnemu. Zadanie od samego początku nie podoba się młodemu pracownikowi o nieco zbyt idealistycznych poglądach. Nie wie jeszcze, że gra toczy się o znacznie wyższą stawkę.

W rolach głównych:

John Travolta
Kasia Smutniak
Jonathan Rhys Meyers

Obrazek

Trailer
ObrazekObrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Było już o tym, ale przypomnę:

Obrazek

A to dlatego, że film od czasu premiery wylądował na 230 miejscu na liście IMDB 250 najlepszych produkcji: http://www.imdb.com/title/tt1156398/ :)

Jak na nowy film o zombie, to dość specyficzna i szalenie interesująca sprawa :)

Gdybyśmy @Shedao mieszkali gdzieś bliżej, to pewnie byśmy do kina poszli - wszak tematyka jak znalazł, a na dodatek, wygląda, że to ogólnie dobry film :)
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Rzeczywiście zapowiada się super. Duża dawka czarnego humoru.
W sieci pojawił się już nawet jakiś TS, ale jeśli oglądać to w domu to tylko w co najmniej przyzwoitej R5
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Bardzo cieszy mnie pozytywna opinia tego filmu, bo na niego czekam już od dość dawna.

"I haven't cried like this since Titanic" :D:D:D

do kina wybieram się musowo. W ogóle muszę się zreaktywować, bo przez sesję narobił mi się ogrom zaległości - nie byłem jeszcze ani na Basterdsach, 9 czy choćby Galeriankach... no wstyd.

Szybka odpowiedź

To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.

ODPOWIEDZ