Kolejny rewelacyjny odcinek z duza dawka akcji i zaskakujacym zakonczeniem [spoiler]juz czlowiek mysli ze wszystko ok a tu gina praktycznie wszyscy :mrgreen: [/spoiler]
odcinek 3x12 - ŚWIETNY! Nareszcie odcinek w całości nastawiony na szybką akcje. A nie taki jak poprzedni który mi raczej średnio przypasował. Z niecierpliwością czekam na dokręcenie tych kilku odcinków jeszcze.
odcinek 3x12 - ŚWIETNY! Nareszcie odcinek w całości nastawiony na szybką akcje. A nie taki jak poprzedni który mi raczej średnio przypasował. Z niecierpliwością czekam na dokręcenie tych kilku odcinków jeszcze.
The chances of Supernatural seeing a fourth season just got a little brighter. Last night's zombie-themed episode scared up some serious ratings, with the show matching its best performance of the season in adults 18-34 and women 18-34, and scored a season high with men 18-34. It also attracted its largest audience of the season (3.22 million). And get this: It did so on a night when Smallville wasn't even on. A Supernatural rerun aired at 8 pm. — Michael Ausiello
Source: TVGuide.com
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[quote="Brita"]Przyznam szczerze ze ostatnio CSI ciutke mnie nudzi[/quote]
jak [b]ostatnio[/b] moze cie nudzic skoro ostatni odcinek byl wyswietlany 11 stycznia :mrgreen: :mrgreen:
[size=75][color=#999999]Added after 2 hours 55 minutes:[/color][/size]
jest duza szansa na 4 sezon Supernatural
[code]The chances of Supernatural seeing a fourth season just got a little brighter. Last night's zombie-themed episode scared up some serious ratings, with the show matching its best performance of the season in adults 18-34 and women 18-34, and scored a season high with men 18-34. It also attracted its largest audience of the season (3.22 million). And get this: It did so on a night when Smallville wasn't even on. A Supernatural rerun aired at 8 pm. — Michael Ausiello
hmmm... nie wie kto czy istnieje paczka z całym sezonem 3?
a co do samego serialu to 1 sezon był czasem flegmatyczny a niektóre odcinki kiepskie. Sezon 2 jest lepiej. Z odcinka na odcinek fabuła staje sie mniej płytka i zaczyna wciagac... trafiaja sie słabsze odcinki jednak w ogólnym rozrachunku wychodzi dobrze.
reasumujac warto poswiecic troche pradu by to obejrzec
hmmm... nie wie kto czy istnieje paczka z całym sezonem 3? a co do samego serialu to 1 sezon był czasem flegmatyczny a niektóre odcinki kiepskie. Sezon 2 jest lepiej. Z odcinka na odcinek fabuła staje sie mniej płytka i zaczyna wciagac... trafiaja sie słabsze odcinki jednak w ogólnym rozrachunku wychodzi dobrze.
reasumujac warto poswiecic troche pradu by to obejrzec :D
http://tv.ign.com/articles/856/856388p1.html bedzie czwarty sezon, kiedys chcialem zeby zakonczyli serial na trzecim jak zapowiadali, ale skoro caly obecny sezon jest na takim wysokim poziomie to nie bede marudzil z tego powodu
http://tv.ign.com/articles/856/856388p1.html bedzie czwarty sezon, kiedys chcialem zeby zakonczyli serial na trzecim jak zapowiadali, ale skoro caly obecny sezon jest na takim wysokim poziomie to nie bede marudzil z tego powodu
No to obie doskonałe wiadomości Nie dość, że Supernatural powróci wcześniej, to jeszcze dostaniemy już 4 sezon. Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków, bo sprawy zaczynają przybierać dosyć ciekawy obrót (chociaż tak już jest przez cały 3 sezon)
Tylko gorzej co do Smallville. Serial miał się zakończyć na 7 sezonie i tez taką miałem nadzieję, a tutaj jednak postanowili ciągnąć to dalej - oj nie dobrze, nie dobrze...
No to obie doskonałe wiadomości :) Nie dość, że Supernatural powróci wcześniej, to jeszcze dostaniemy już 4 sezon. Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków, bo sprawy zaczynają przybierać dosyć ciekawy obrót (chociaż tak już jest przez cały 3 sezon) :grin:
Tylko gorzej co do Smallville. Serial miał się zakończyć na 7 sezonie i tez taką miałem nadzieję, a tutaj jednak postanowili ciągnąć to dalej - oj nie dobrze, nie dobrze...
co do Supernatural to świetna sprawa, szczególnie o 4 sezonie :d bo serial przez cały 3 sezon trzyma wysoki poziom i rozkręcają się nowe wątki, to aż żal by było aby poprzestali na tych kilku dokręconych odcinkach 3 sezonu.
a co do Smallville to też się zgadzam, 7 sezon zalatuje nudą i nie wiem po co chcą się w to dalej bawić...
co do Supernatural to świetna sprawa, szczególnie o 4 sezonie :d bo serial przez cały 3 sezon trzyma wysoki poziom i rozkręcają się nowe wątki, to aż żal by było aby poprzestali na tych kilku dokręconych odcinkach 3 sezonu.
a co do Smallville to też się zgadzam, 7 sezon zalatuje nudą i nie wiem po co chcą się w to dalej bawić...
O! Tak sobie przypomniałem. 3 sezon Smallville też był świetny, niemalże przełomowy, jak teraz 3 sezon Supernatural. Tylko niestety 4 sezon już wiał nudą i ratowała go jedynie Lois. Mam więc nadzieję, że nic podobnego nie stanie się z Supernatural, bo jeśli po takim "miodnym" obecnym sezonie, zaserwują nam zaledwie cząstkę tego co mamy dziś w kolejnej serii to im chyba krzywdę zrobię
O! Tak sobie przypomniałem. 3 sezon Smallville też był świetny, niemalże przełomowy, jak teraz 3 sezon Supernatural. Tylko niestety 4 sezon już wiał nudą i ratowała go jedynie Lois. Mam więc nadzieję, że nic podobnego nie stanie się z Supernatural, bo jeśli po takim "miodnym" obecnym sezonie, zaserwują nam zaledwie cząstkę tego co mamy dziś w kolejnej serii to im chyba krzywdę zrobię ;)
Nie mam czasu czytać całego tematu, dlatego przepraszam jeśli napiszę coś co już zostało wspomniane, ale muszę podzielić się swoimi odczuciami. Nie wiem jak Wy, ale ja jestem w istnym szoku, oglądając każdy kolejny odcinek 3 sezonu ani razu nie poczułem się znudzony, co więcej każdy kolejny epizod przyprawia mnie o dreszczyk emocji bo jest lepszy od poprzedniego!
Po ostatnim odcinku (a właściwie jego zakończeniu) do tej pory jestem pod wrażeniem i czekam z wielkim utęsknieniem wznowienia emisji... a to już niedługo! już niedługo!
Nie mam czasu czytać całego tematu, dlatego przepraszam jeśli napiszę coś co już zostało wspomniane, ale muszę podzielić się swoimi odczuciami. Nie wiem jak Wy, ale ja jestem w istnym szoku, oglądając każdy kolejny odcinek 3 sezonu ani razu nie poczułem się znudzony, co więcej każdy kolejny epizod przyprawia mnie o dreszczyk emocji bo jest lepszy od poprzedniego!
Po ostatnim odcinku (a właściwie jego zakończeniu) do tej pory jestem pod wrażeniem i czekam z wielkim utęsknieniem wznowienia emisji... a to już niedługo! już niedługo!