Rectify [2013 AMC/SundanceTV]
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Re: Rectify [2013 AMC/SundanceTV]
O ile pierwszy sezon był genialny i oglądałem go chłonąc wszystkimi zmysłami o tyle w drugim zabrakło mi już chęci. Drugi sezon okazał się rozciągniętą gumą do granic możliwości - ja niestety się od niej odbiłem gdzieś w połowie sezonu, bo nie lubię aż tak dużego rozciągania.
Widzę teraz, że to była słuszna decyzja skoro kręcą kolejny, trzeci sezon.
Widzę teraz, że to była słuszna decyzja skoro kręcą kolejny, trzeci sezon.

-
grejpfrutella
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Ulubiony Serial: Band of Brothers
Serial doceniam i rozumiem, ze moze sie podobac, ale to zupelnie nie moje klimaty, obejrzalam tylko 2 odcinki i stwierdzilam, ze nie dam rady calosci 

no sex, no rock'n'roll, just drugs.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Po 4 sezonie cancel.
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Serial wraca na antenę z czwartym i równocześnie finałowym sezonem 26 października.
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
Witajcie. Mam pytanie w sumie to prosbe czy jet tu ktoś na forum kto zajmuje się tłumaczeniem sezonu 4? wszędzie szukam napisow do 4 odcinka ale bezskutecznie.
-
kapryk
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Przystanek Alaska
Wcale mnie to nie dziwi, zazwyczaj odcinki tłumaczy się po kolei, a z tego co widzę trzeci jeszcze nie jest skończony.
http://napisy24.pl/tlumaczenia
http://napisy24.pl/tlumaczenia
-
Macmax40
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Rodzina Soprano
IV.01
Ten serial budzi we mnie ogromny smutek, ale zarazem satysfakcję. Ogólnie wzbudza różne emocje.
Jakoś mi pasuje do mojego życia (nigdy nie byłem na żadnej krawędzi z prawem, nie myślcie sobie;)) , ale też po prostu mam jak nasz Daniel ciągle pod górę, ciągle coś mnie napotyka.
I mimo że serialowo, Aden Young (świetny w swojej roli) powoduje że moje życie wydaje mi się zupełnie udane. Gość po 20 latach pierdla próbuje się odnaleźć w tym ogólnym syfie. I podziwiam go że daje radę.
Ten serial budzi we mnie ogromny smutek, ale zarazem satysfakcję. Ogólnie wzbudza różne emocje.
Jakoś mi pasuje do mojego życia (nigdy nie byłem na żadnej krawędzi z prawem, nie myślcie sobie;)) , ale też po prostu mam jak nasz Daniel ciągle pod górę, ciągle coś mnie napotyka.
I mimo że serialowo, Aden Young (świetny w swojej roli) powoduje że moje życie wydaje mi się zupełnie udane. Gość po 20 latach pierdla próbuje się odnaleźć w tym ogólnym syfie. I podziwiam go że daje radę.
Oceń ten serial