W tym temacie: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1757&postdays=0&postorder=asc&start=15 pisze ,iż "The League of Gentlemen Complete (XviD asd) NapisyPL dostępne w dziale Up/Down na rapidzie."
Przejrzałem te 7 stron z wrzutkami i nie mogę znaleźć... Nie ma czy nie umiem szukać? :)
Mam problem z avatarem, spelnia wszelkie normy, ale jak wrzucam bezposrednio z pliku to nie pojawia sie, a jak z linku bezposredniego to pojawia sie takie info
Mam problem z avatarem, spelnia wszelkie normy, ale jak wrzucam bezposrednio z pliku to nie pojawia sie, a jak z linku bezposredniego to pojawia sie takie info [code]Unable to upload file
DEBUG MODE
Line : 251 File : usercp_avatar.php[/code] nn[size=75][color=#999999]Added after 4 hours 2 minutes:[/color][/size]nn Dzieki juz dziala___________
xvidasd pisze:Jak już pisałem w innym temacie jestem w trakcie prac zmieniających trochę oblicze całego serwisu.
Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość - wkrótce wszystko będzie ok a na razie mogą się zdarzyć różne takie dziwne zachowania...
[quote="xvidasd"]Jak już pisałem w innym temacie jestem w trakcie prac zmieniających trochę oblicze całego serwisu. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość - wkrótce wszystko będzie ok a na razie mogą się zdarzyć różne takie dziwne zachowania...[/quote]
Może ktoś mi wyjaśni do czego się sprowadza działalność tej strony, ponieważ nigdzie nie znalazłem informacji jaki jest jej cel istnienia, czy tylko do informacji o serialach, czy też istnieje możliwość ich sciągnięcia, jeśli istnieje taka możliwość , to jak ją zrealizować, jeśli tak to jakie warunki należy spełnić? Nigdzie na ten temat nic nie znalazłem.
Z poważaniem
JUGINO
Może ktoś mi wyjaśni do czego się sprowadza działalność tej strony, ponieważ nigdzie nie znalazłem informacji jaki jest jej cel istnienia, czy tylko do informacji o serialach, czy też istnieje możliwość ich sciągnięcia, jeśli istnieje taka możliwość , to jak ją zrealizować, jeśli tak to jakie warunki należy spełnić? Nigdzie na ten temat nic nie znalazłem. Z poważaniem JUGINO
Byłabym bardzo wdzięczna za wytłumaczenie jak można rozpakować spakowane dwa pliki w jednej paczce Podam przykład, serial Mentalist. O ile np na megaupload są to dwa oddzielne pliki i nie ma z tym problemu, wystarczy 'wyciągnąć' z jednej paczucki i automatycznie 'wyciąga' się z drugiej, to np na hotfile ściaga się paczuszka z dwiema paczuszkami w środku, których za chiny nie mogę rozpakować, bo wyskakuje mi jakiś błąd
PS. Jestem zielona jeśli chodzi o sprawy techniczne, dlatego prosze się nie śmiać czytając powyższy post i udzielić poważnej odpowiedzi
PS2. A tak w ogóle to szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!
Byłabym bardzo wdzięczna za wytłumaczenie jak można rozpakować spakowane dwa pliki w jednej paczce :) Podam przykład, serial Mentalist. O ile np na megaupload są to dwa oddzielne pliki i nie ma z tym problemu, wystarczy 'wyciągnąć' z jednej paczucki i automatycznie 'wyciąga' się z drugiej, to np na hotfile ściaga się paczuszka z dwiema paczuszkami w środku, których za chiny nie mogę rozpakować, bo wyskakuje mi jakiś błąd :( PS. Jestem zielona jeśli chodzi o sprawy techniczne, dlatego prosze się nie śmiać czytając powyższy post i udzielić poważnej odpowiedzi ;) PS2. A tak w ogóle to szczęśliwego Nowego Roku wszystkim! :]
Problem rozwiązany, znajomy z innego forum już pomógł
Chodziło o pliki avi i o brak woluminu. Ale już wiem, że w takich wypadkach nie należy rozpakowywać ręcznie przez przeciągnie myszą pliku w miejsce docelowe tylko nacisnąć przycisk rozpakuj
Problem rozwiązany, znajomy z innego forum już pomógł :smile: Chodziło o pliki avi i o brak woluminu. Ale już wiem, że w takich wypadkach nie należy rozpakowywać ręcznie przez przeciągnie myszą pliku w miejsce docelowe tylko nacisnąć przycisk rozpakuj :-)
[quote="wErNi"]ja mam taki problem że pliki z megaupload ściągają mi się astronomicznie wolno. Po 8kb... Czy wie ktoś jak rozwikłać tą zagadkę?[/quote] Hehe, ja wiem :) Zakupić konto PREMIUM. A tak na serio, spróbuj ściągać w nocy, lub rano, wtedy są największe prędkości, ale to i tak nie jest regułą
Poszukuję dobrej duszy, która poda mi swój mail, ażebym mogła przesłać plik srt i zamieni mi go na txt
Niestety mimo kilkukrotnego tłumaczenia jak to się robi, nadal nie zdołałam tego opanować.
A napisy te gdy zmieniam czas (są niestety nieco niedopasowane do filmu) znikają co drugi akapit :x
Poszukuję dobrej duszy, która poda mi swój mail, ażebym mogła przesłać plik srt i zamieni mi go na txt :D Niestety mimo kilkukrotnego tłumaczenia jak to się robi, nadal nie zdołałam tego opanować. A napisy te gdy zmieniam czas (są niestety nieco niedopasowane do filmu) znikają co drugi akapit :x