Mam problem, który polega na tym, że...

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko
youtube Warszawa

Post autor: saper202 »

Sirm generalnie na torrentach wystawiamy tylko całę sezony seriali (też nie zawsze). Więc na torrenta z Castle S03 poczekaj do maja ;)
methiu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: methiu »

W tym temacie: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=15 pisze ,iż
"The League of Gentlemen Complete (XviD asd) NapisyPL dostępne w dziale Up/Down na rapidzie."

Przejrzałem te 7 stron z wrzutkami i nie mogę znaleźć... Nie ma czy nie umiem szukać? :)
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

methiu a spojrzałeś na datę??
Widocznie po ponad roku czasu linki wygasł i temat poszedł do kosza
methiu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: methiu »

Tak, wg. daty, opcją szukaj i dokładnie temat po temacie. Czyli musi być w koszu.
Awatar użytkownika
kain_b
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: kain_b »

Mam problem z avatarem, spelnia wszelkie normy, ale jak wrzucam bezposrednio z pliku to nie pojawia sie, a jak z linku bezposredniego to pojawia sie takie info

Kod: Zaznacz cały

Unable to upload file

DEBUG MODE

Line : 251
File : usercp_avatar.php
nnAdded after 4 hours 2 minutes:nn Dzieki juz dziala___________
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
Awatar użytkownika
bluedog
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: bluedog »

Od wczoraj nie mogę pobrać ani odświeżyć dynamicznej zakładki RSS z http://tvshows.i365.pl/viewforum.php?f=19

Używam FF 3.6.13 pod Win XP

Obrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

xvidasd pisze:Jak już pisałem w innym temacie jestem w trakcie prac zmieniających trochę oblicze całego serwisu.
Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość - wkrótce wszystko będzie ok a na razie mogą się zdarzyć różne takie dziwne zachowania...
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
bluedog
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: bluedog »

:ok , dzięki za info :-)
Obrazek
JUGINO
Wskaż do odpowiedzi

PROBLEM

Post autor: JUGINO »

Może ktoś mi wyjaśni do czego się sprowadza działalność tej strony, ponieważ nigdzie nie znalazłem informacji jaki jest jej cel istnienia, czy tylko do informacji o serialach, czy też istnieje możliwość ich sciągnięcia, jeśli istnieje taka możliwość , to jak ją zrealizować, jeśli tak to jakie warunki należy spełnić? Nigdzie na ten temat nic nie znalazłem.
Z poważaniem
JUGINO
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Jak widzisz JUGINO cuda się zdarzają i sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie...
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

Byłabym bardzo wdzięczna za wytłumaczenie jak można rozpakować spakowane dwa pliki w jednej paczce :) Podam przykład, serial Mentalist. O ile np na megaupload są to dwa oddzielne pliki i nie ma z tym problemu, wystarczy 'wyciągnąć' z jednej paczucki i automatycznie 'wyciąga' się z drugiej, to np na hotfile ściaga się paczuszka z dwiema paczuszkami w środku, których za chiny nie mogę rozpakować, bo wyskakuje mi jakiś błąd :(
PS. Jestem zielona jeśli chodzi o sprawy techniczne, dlatego prosze się nie śmiać czytając powyższy post i udzielić poważnej odpowiedzi ;)
PS2. A tak w ogóle to szczęśliwego Nowego Roku wszystkim! :]
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

nova.nike pisze:bo wyskakuje mi jakiś błąd
Czyli?
I jakie to pliki?
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Problem rozwiązany, znajomy z innego forum już pomógł :smile:
Chodziło o pliki avi i o brak woluminu. Ale już wiem, że w takich wypadkach nie należy rozpakowywać ręcznie przez przeciągnie myszą pliku w miejsce docelowe tylko nacisnąć przycisk rozpakuj :-)
000paulina000
Wskaż do odpowiedzi

jak ściagać?

Post autor: 000paulina000 »

próbowałam ściągnąć i nie mogę żadnego linku z serialem? jak to zrobić? wcześniej mi się udawało a teraz nie idzie :/
000paulina000
Wskaż do odpowiedzi

Re: jak ściagać?

Post autor: 000paulina000 »

000paulina000 pisze:próbowałam ściągnąć i nie mogę żadnego linku z serialem? jak to zrobić? wcześniej mi się udawało a teraz nie idzie :/
już wiem :) śmiga spoko :D
wErNi
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wErNi »

ja mam taki problem że pliki z megaupload ściągają mi się astronomicznie wolno. Po 8kb... Czy wie ktoś jak rozwikłać tą zagadkę?
Awatar użytkownika
saper202
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

wErNi pisze:ja mam taki problem że pliki z megaupload ściągają mi się astronomicznie wolno. Po 8kb... Czy wie ktoś jak rozwikłać tą zagadkę?
Hehe, ja wiem :)
Zakupić konto PREMIUM. A tak na serio, spróbuj ściągać w nocy, lub rano, wtedy są największe prędkości, ale to i tak nie jest regułą
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Poszukuję dobrej duszy, która poda mi swój mail, ażebym mogła przesłać plik srt i zamieni mi go na txt :D
Niestety mimo kilkukrotnego tłumaczenia jak to się robi, nadal nie zdołałam tego opanować.
A napisy te gdy zmieniam czas (są niestety nieco niedopasowane do filmu) znikają co drugi akapit :x
jashu
Wskaż do odpowiedzi

Hej, w jaki sposób mogę pobrać

Post autor: jashu »

serial Jeremiah? Dopiero się zarejestrowałem i przypuszczam, że brak mi jakiejś autoryzacji...

dzięki i pozdrawiam
emilymalhi
Wskaż do odpowiedzi

Help

Post autor: emilymalhi »

hi cant seem to download any series from season 1 to 5 of CSI New York :( the codes don't seem to be working!!

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ