Łatwo, szczególnie jak się ma co trudniejsze studia to wrzesień i październik (listopad?) wycięte z życiorysu to klasyk... Ale zaległości z Dextera uważam że należy nadrabiać w pierwszej kolejności bo jest to nie byle jaki serial a czwarty sezon trzyma poziom :-]
Łatwo, szczególnie jak się ma co trudniejsze studia to wrzesień i październik (listopad?) wycięte z życiorysu to klasyk... Ale zaległości z Dextera uważam że należy nadrabiać w pierwszej kolejności bo jest to nie byle jaki serial a czwarty sezon trzyma poziom :-]
Nie ma co się przejmować, Dexter należy do tych seriali, które lepiej się ogląda kilka odcinków na raz, niż 1 na tydzień. Bo inaczej za duże napięcie jest z odc na odcinek:D
Nie ma co się przejmować, Dexter należy do tych seriali, które lepiej się ogląda kilka odcinków na raz, niż 1 na tydzień. Bo inaczej za duże napięcie jest z odc na odcinek:D
Tak tajemnica, znają ją tylko Ci którzy czytają forum. Podpowiem : Bohaterska Niebieska Teczka Dobra została trafiana zatrutą strzałą, wystrzeloną przez złośliwą Biała Kartkę Zła, która to korzystając z okazji wkradła się do Niebieskiej Fortecy by wykraść Tajemnicę Pomarańczowego Guziczka.
Tak tajemnica, znają ją tylko Ci którzy czytają forum. Podpowiem : Bohaterska Niebieska Teczka Dobra została trafiana zatrutą strzałą, wystrzeloną przez złośliwą Biała Kartkę Zła, która to korzystając z okazji wkradła się do Niebieskiej Fortecy by wykraść Tajemnicę Pomarańczowego Guziczka.
Dobra znalazłem. Zawsze było wątkach w temacie. Ale nie ważne. Jest w dziale Up/Down piąte od dołu. Taki wielki niebieski katalog.
Added after 1 minutes:
AreQ_BAH pisze:Tak tajemnica, znają ją tylko Ci którzy czytają forum. Podpowiem : Bohaterska Niebieska Teczka Dobra została trafiana zatrutą strzałą, wystrzeloną przez złośliwą Biała Kartkę Zła, która to korzystając z okazji wkradła się do Niebieskiej Fortecy by wykraść Tajemnicę Pomarańczowego Guziczka.
Dobra znalazłem. Zawsze było wątkach w temacie. Ale nie ważne. Jest w dziale Up/Down piąte od dołu. Taki wielki niebieski katalog.
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
[quote="AreQ_BAH"]Tak tajemnica, znają ją tylko Ci którzy czytają forum. Podpowiem : Bohaterska Niebieska Teczka Dobra została trafiana zatrutą strzałą, wystrzeloną przez złośliwą Biała Kartkę Zła, która to korzystając z okazji wkradła się do Niebieskiej Fortecy by wykraść Tajemnicę Pomarańczowego Guziczka.
Tak mogłem jaśniej albo dać linka, ale po co ;)?[/quote]
AreQ_BAH pisze:Bohaterska Niebieska Teczka Dobra została trafiana zatrutą strzałą, wystrzeloną przez złośliwą Biała Kartkę Zła, która to korzystając z okazji wkradła się do Niebieskiej Fortecy by wykraść Tajemnicę Pomarańczowego Guziczka.
[quote="AreQ_BAH"]Bohaterska Niebieska Teczka Dobra została trafiana zatrutą strzałą, wystrzeloną przez złośliwą Biała Kartkę Zła, która to korzystając z okazji wkradła się do Niebieskiej Fortecy by wykraść Tajemnicę Pomarańczowego Guziczka.[/quote]
Końcowe : Jeśli nie obejrzeliście najnowszego odcinka, naprawdę nie klikajcie w Spoiler. : O [spoiler]Hi Dad. Wiedziałem, że jakoś będzie z tym powiązana, ale że jest jego córką : O[/spoiler]
Obiadek w domu Trinity mistrzostwo, jedna z lepszych akcji w tym sezonie. Trinity to niezly kawal sku#$%$a, nie moge sie doczekac az Dex go potnie na kawaleczki.
Obiadek w domu Trinity mistrzostwo, jedna z lepszych akcji w tym sezonie. Trinity to niezly kawal sku#$%$a, nie moge sie doczekac az Dex go potnie na kawaleczki.
powrotu Dexa do domu od Trinitiego (świetna akcja) a drugi raz jak usłyszałem "hi, Dad.. na koniec odcinka.." Dali czadu!!!! Odnośnie Rity akcja w kuchni była do przewidzenia, ciekawe tylko co Dex na to..
[spoiler]O ku%wa[/spoiler] do siebie. 3 razy podczas [spoiler]powrotu Dexa do domu od Trinitiego (świetna akcja) a drugi raz jak usłyszałem "hi, Dad.. na koniec odcinka.." Dali czadu!!!! Odnośnie Rity akcja w kuchni była do przewidzenia, ciekawe tylko co Dex na to.. [/spoiler]
Ja podobnie zareagowałam jak mój przedmówca wielkim zaskoczeniem, może nie aż tak bardzo "wyraziście", ale naprawdę końcówka dość mocno mnie zszokowała , a co do
Spoiler:
upierdliwej dziennikarki w związku ze sprawą ataku na Lundy'ego i Deb to już przy poprzednim odcinku podejrzewałam że może mieć coś z tym wspólnego. Kochany tatuś i córeczka - jestem bardzo ciekawa jak się to potoczy.
Z powodu lenistwa oraz niechęci do poszukania odpowiedzi, zadam pytanie Czy ktoś może się orientuje ile w tej serii powstanie odcinków?
Ja podobnie zareagowałam jak mój przedmówca wielkim zaskoczeniem, może nie aż tak bardzo "wyraziście", ale naprawdę końcówka dość mocno mnie zszokowała :shock: , a co do [spoiler]upierdliwej dziennikarki w związku ze sprawą ataku na Lundy'ego i Deb to już przy poprzednim odcinku podejrzewałam że może mieć coś z tym wspólnego. Kochany tatuś i córeczka - jestem bardzo ciekawa jak się to potoczy. [/spoiler]
Z powodu lenistwa oraz niechęci do poszukania odpowiedzi, zadam pytanie [b]Czy ktoś może się orientuje ile w tej serii powstanie odcinków?[/b]
mszyszka01 pisze:
Z powodu lenistwa oraz niechęci do poszukania odpowiedzi, zadam pytanie Czy ktoś może się orientuje ile w tej serii powstanie odcinków?
Z powodu chęci udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie, odpowiadam.
Powstaną jeszcze trzy;)
EP10 Lost Boys November 29
EP11 Wish You Were Here December 6
EP12 The Getaway December 13
[quote="mszyszka01"] Z powodu lenistwa oraz niechęci do poszukania odpowiedzi, zadam pytanie [b]Czy ktoś może się orientuje ile w tej serii powstanie odcinków?[/b][/quote]
Z powodu chęci udzielenia odpowiedzi na Twoje pytanie, odpowiadam.
Powstaną jeszcze trzy;)
EP10 Lost Boys November 29 EP11 Wish You Were Here December 6 EP12 The Getaway December 13