Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
orestblod
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
youtube Warszawa

Post autor: orestblod »

Witam wszystkich , mlody na forum mlody duchem wiekiem to inna sprawa .Dzieki takim serialom jest przynajmniej kolorowo POZDRAWIAm

p/s Karol lat 33:)
nerevarine
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nerevarine »

No to i ja się przedstawię (i przy okazji pierwszego posta napiszę)...

Ksywa Nerevarine i niech tak już zostanie ^^
Na stronkę xvid asd przyciągnął mnie pierwszy sezon KyleXY... No i tak tu zostałem :) Co jakiś czas ściągam kolejny serial - czasem są to nietrafione wybory, jednakże zazwyczaj trafiam na bardzo fajne seriale :)

Co lubię? S-f, horrory, thrillery.. Trafiają się jednak także i jakieś obyczajowe seriale ;)

Fajnie że istnieje taka grupa jak xvid asd - dzięki Waszej pracy możemy obejrzeć wiele fajnych seriali, nie mordując naszego łącza ^^
Jakość plików wideo jak na taką wielkość jest doskonała :)

Dzięki że jesteście :)
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: AScarlett »

cześć wszystkim. mój nick AScarlett - używany przeze mnie wszędzie, więc jak go zobaczycie - to pewnie ja.
uwielbiam wszelkiego rodzaju seriale, więc ta stronka jest dla mnie całym workiem z prezentami. polecił mi ją kolega, za co jestem mu dozgonnie wdzięczna :D :D
mój ulubiony serial to "Dr House", poza tym lubię też anime. no i wiele innych seriali, których nie będę już wymieniać.
scarlett_92
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: scarlett_92 »

jak widać kolejna scarlett się dołączyła. używam tego nicka (moe bez cyferek) wszędzie gdzie się da.
w seriale wciągnelam sie przez inne forum i jak na razie dzięki wam obejrzałam 3 sezony Numb3rs, a teraz "męczę" Veronicę Mars :) przy moim dość wolnym łączu, ściągnięcie całego sezonu w niecały tydzień (czasami mniej) nocami to cud który sie udał.
Niuniek21
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Niuniek21 »

maniak CSI ;)
Awatar użytkownika
Qropatfa
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Qropatfa »

Witam wszystkich lubiących seriale :smile:
..::WAŻNE, PRZECZYTAJ!::..

Obrazek

Wielki zbiór seriali XviD asd

pass: seriale-asd.pl
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

Cześć!
Jestem Damian!
Pochodzę z okolic Elbląga!
Na tvshows. . . trafiłem w poszukiwaniu kolejnych odcinków
"House M.D."
Peace!
g.is.sander
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: g.is.sander »

Witam. Mam na imię Łukasz. Mam 21 lat i uwielbiam seriale oraz muzykę trance. Na stronke trafiłem przypadkowo ale od razu mi się spodobała. Życzę wam i sobie przyjemności płynącej z oglądania ulubionych seriali :grin:
Morfer
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Morfer »

To i ja się przedstawię

Jestem Maciej, jestem z rocznika 89 Chodzę do technikum Informatycznego w Toruniu i też tam mieszkam.
Na stronkę trafiłem szukając Serialu CSI (Pozdro Fluid) i od tamtego czasu nie ściągam innych wersji seriali jak Xvid asd
Jestem maniakiem seriali komediowych ( tu mowa o serialu Przyjaciele) i kryminalnych (szczególności CSI : Las Vegas). Interesuje się także Grafiką komputerową, Anime (w szczególności Naruto) i wieloma innymi rzeczami.
PS: Mój nick Morfer pochodzi od dwóch ksyw których używam ( Moran i Fernando )
szekla
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szekla »

hej wszystkim
jestem szekla ;) trafiłam tu nie pierwszy raz ale tym razem przygnał mnie House..więc chyba zostanę tu jakiś czas ;)
Abellone
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Abellone »

Witam wszystkich,jestem Abellone.Mieszkam w małym mieście i lubię seriale.Ale nie te polskie tylko takie w stylu The Unit itp.Pozdrawiam :)
Dodam jeszcze ,że mam fioła na punkcie Jonathana Rhys Mejers.:)
Faber
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Faber »

Witam, jestem Faber, mam niespełna 20 lat i oglądam seriale. :)
Ponadto lubię dobrą książkę, dobry jazz w fotelu i dobre filmy w kinie.

To tyle w sumie, no bo po co więcej. :)
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

Witam wszystkich! Trochę późno, ale mam też inne obowiązki :D Mam lat 16(z groszem) Bardzo lubię różnej maści seriale sci-fi, katastroficzne i komedie of course :) Jestem fanem Linkin Park :smile: No i dwoma krokami jestem informatykiem :P To tyle :D
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Pasowałoby żebym się wpisał. W zasadzie to nie wiem czemu odrazu tego nie zrobiłem, później stwierdziłem, że za późno, ale nigdy na nic nie jest za późno. Więc:
mam na imię Piotr co zresztą widać po nicku, nigdy się nie wstydziłem Imienia i Nazwiska stąd wszędzie taki nick. Jestem z 91 roku. Ucze się w liceum. Serialami zacząłem się interesować od powstania Prison Breaka, którego kiedyś tam kuzyn z akademików przywiózł, a który pokazał mi magie seriali. na strone trafiłem przypadkiem kiedy to kumpel przywiózł mi dysk z Desperated Housewives i kiedy zobaczyłem ile zajmują to postanowiłem się dowiedzieć dlaczego i tak trafiłem na naszą strone. Na początku tylko jej używałem, potem zarejestrowałem się na starym forum, ale tam nic nie pisałem i dopiero teraz się rozkręciłem:D
Słucham metalu, moim ukochanym zespolem jest Metallica, cóż nie wiem co jeszcze więc może tyle. Achaaaa Jestem z Bukowna taka mała mieścina 40 km od Krakowa...

Pozdrawiam!
Obrazek
poka20
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: poka20 »

Witam wszystkich. Mam 24 lata studiuję filozofię i uwielbiam filmy. Seriale też :grin: Studiuję w Toruniu. Jeśli chodzi o muzykę to słucham w zasadzie wszystkiego od jazzu do poważki :D
Zdr4d4
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Zdr4d4 »

Witam serdecznie. Mam 25 lat i pracuje w banku , uwielbial seriale sci-fi bez szczegolnego wyroznienia , a pozatym to muzyka , i sport ;)
agraba
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: agraba »

Witajcie,
mam na imię Andrzej. Mam 38 lat. Mieszkam w Warszawie a pracuję w wielkim sklepie.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ostatni post:
Wysłany: Sob Wrz 27, 2008 17:58
Nie do wiary... prawda? :)
Obrazek When Dreams Come True...
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

nie do wiary? ze ostatnia osoba ktora sie przestawila byla tak dawno :P?
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Przedstawianie się jest przereklamowane. Ja się nie przedstawiałem. Teoretycznie zawsze można napisać coś w stylu... "Cześć! Nazywam się Yugi i chcę być najlepszym na świecie trenerem Pokemon." ..tylko na co to komu potrzebne, szczególnie że jak widać powyżej, często jest to jedyna wiadomość napisana na forum :?
Obrazek
Ignorance is a virtue.

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ