no i skończyłem TNG fajny serial choć trochę nie przypadły mi do gustu odcinki temporalne.Dziwny też według mnie pomysł zakończenia całego serialu.Ale serial dalej ma swój klimat i na pewno utkwi mi w pamięci słowo i gest ręką Picarda występujący często na zakończenie każdego odcinka czyli 'Engage'
no i skończyłem TNG fajny serial choć trochę nie przypadły mi do gustu odcinki temporalne.Dziwny też według mnie pomysł zakończenia całego serialu.Ale serial dalej ma swój klimat i na pewno utkwi mi w pamięci słowo i gest ręką Picarda występujący często na zakończenie każdego odcinka czyli 'Engage'
Tak sobie czytam i czytam i chyba zabiorę się za ten serial. Kiedyś pamiętam, że na tvp1 oglądałem, ale to było dawno temu A jako fan klimatów s-f chętnie odświeżę wspomnienia.
Wie ktoś czy jest może na MU, filesonic czy innym nie torrentowym hoście ten serial?
Tak sobie czytam i czytam i chyba zabiorę się za ten serial. Kiedyś pamiętam, że na tvp1 oglądałem, ale to było dawno temu :) A jako fan klimatów s-f chętnie odświeżę wspomnienia. Wie ktoś czy jest może na MU, filesonic czy innym nie torrentowym hoście ten serial?