Produkcja: USA Gatunek: Przygodowy, Sci-Fi Opis: Star Trek: Następne Pokolenie to kolejny serial z tej serii. Opowiada losy statku Enterprise i jego załogi, która przemierza przestrzeń kosmiczną w poszukiwaniu nowych form życia, oraz nieznanych cywilizacji. Akcja toczy się około 100 lat po pierwszym seialu, więc technologia jak i efekty specjalne są lepsze.
Już nie raz na forum padały pytania: "Kiedy ktoś wstawi ten serial" lub "Czy ktoś ma zamiar wstawić ten serial"
Dziś mogę powiedzieć tyle:
ufff...
Nareszcie skończyłem kompresje i dopasowywanie napisów
Za serial wziąłem się praktycznie na początku tego roku... póki pracowałem na moim starym wysłużonym PCcie to robota szła kiepsko (słaby procek, mały dysk), po tym jak się przerzuciłem na lapka robota nabrała rozpędu
Jutro z rana jak się wyśpię biorę się za zmianę nazw przy ponad 300 plikach (film+napisy) jak się uda to wieczorkiem zacznę wysyłać do sieci
Mimo że mnie wyrzucili z grupy (XviD asd) serial wstawię pod znaczkiem "tvshows.yoyo.pl" - będzie to taki mój pożegnalny prezent dla was
PS. Kto się domyśla o jaki serial chodzi ??
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2008, 18:20 przez Yogi_18, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]Produkcja:[/b] USA [b]Gatunek:[/b] Przygodowy, Sci-Fi [b]Opis:[/b] [i] Star Trek: Następne Pokolenie to kolejny serial z tej serii. Opowiada losy statku Enterprise i jego załogi, która przemierza przestrzeń kosmiczną w poszukiwaniu nowych form życia, oraz nieznanych cywilizacji. Akcja toczy się około 100 lat po pierwszym seialu, więc technologia jak i efekty specjalne są lepsze. [/i] [/quote]
Już nie raz na forum padały pytania: "Kiedy ktoś wstawi ten serial" lub "Czy ktoś ma zamiar wstawić ten serial"
Dziś mogę powiedzieć tyle:
ufff... :D
Nareszcie skończyłem kompresje i dopasowywanie napisów ;) Za serial wziąłem się praktycznie na początku tego roku... póki pracowałem na moim starym wysłużonym PCcie to robota szła kiepsko (słaby procek, mały dysk), po tym jak się przerzuciłem na lapka robota nabrała rozpędu :D
Jutro z rana jak się wyśpię biorę się za zmianę nazw przy ponad 300 plikach (film+napisy) jak się uda to wieczorkiem zacznę wysyłać do sieci ;)
Mimo że mnie wyrzucili z grupy (XviD asd) serial wstawię pod znaczkiem "tvshows.yoyo.pl" - będzie to taki mój pożegnalny prezent dla was :)
[size=59]PS. Kto się domyśla o jaki serial chodzi ?? :D[/size]
nie wyrzucili tylko cofneli uprawnienia z racji faktu ze malo sie udzielales (czyt. wstawiales)
jezeli faktycznie masz taka niespodzianke o jakiej piszesz (wyslij mi dokladne info na pw) to nie widze wiekszego problemu abys do grupy wrocil
przedyskutuje ten temat z druga osoba odpowiedzialna po czesci za HR i damy ci znac
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[quote]Mimo że mnie wyrzucili z grupy (XviD asd)[/quote]
nie wyrzucili tylko cofneli uprawnienia z racji faktu ze malo sie udzielales (czyt. wstawiales) jezeli faktycznie masz taka niespodzianke o jakiej piszesz (wyslij mi dokladne info na pw) to nie widze wiekszego problemu abys do grupy wrocil przedyskutuje ten temat z druga osoba odpowiedzialna po czesci za HR i damy ci znac
Możliwości jakie widzę zostały już wymienione czyli Seaquest, Earth Final Conflict i Start Trek: Następne Pokolenie.
Serial ma mieć około 150 odcinków, to wiele mówi.
Star Trek:TNG u mnie na dysku zawiera 356 plików, więc zgaduję że to o to chodzi
Możliwości jakie widzę zostały już wymienione czyli Seaquest, Earth Final Conflict i Start Trek: Następne Pokolenie. Serial ma mieć około 150 odcinków, to wiele mówi. Star Trek:TNG u mnie na dysku zawiera 356 plików, więc zgaduję że to o to chodzi :-)
Yogi_18 pisze:
Mimo że mnie wyrzucili z grupy (XviD asd) serial wstawię pod znaczkiem "tvshows.yoyo.pl" - będzie to taki mój pożegnalny prezent dla was
@Yogi_18 trochę się to głupio czyta. Tak jak @fluid pisze wykazywałeś małą aktywność, prawdopodobnie nie podając powodu nieaktywności więc się nie dziw, że cofnięto Ci uprawnienia a właściwie tylko dostęp do pewnego działu. Mnie osobiście wyrzucenie kojarzy się z jakąś awanturą itd. a tego jak wiesz w naszej grupie nie ma.
Miło jest natomiast, iż tak do końca się nie obraziłeś i chcesz coś wstawić. A czy to będzie koniec Twojej współpracy z grupą to już zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Tak mniemam aczkolwiek nie znam zdania dyrekcji
[quote="Yogi_18"] Mimo że mnie wyrzucili z grupy (XviD asd) serial wstawię pod znaczkiem "tvshows.yoyo.pl" - będzie to taki mój pożegnalny prezent dla was [/quote]
@Yogi_18 trochę się to głupio czyta. Tak jak @fluid pisze wykazywałeś małą aktywność, prawdopodobnie nie podając powodu nieaktywności więc się nie dziw, że cofnięto Ci uprawnienia a właściwie tylko dostęp do pewnego działu. Mnie osobiście wyrzucenie kojarzy się z jakąś awanturą itd. a tego jak wiesz w naszej grupie nie ma. Miło jest natomiast, iż tak do końca się nie obraziłeś i chcesz coś wstawić. A czy to będzie koniec Twojej współpracy z grupą to już zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Tak mniemam aczkolwiek nie znam zdania dyrekcji :D
Yogi_18 pisze:Mimo że mnie wyrzucili z grupy (XviD asd) serial wstawię pod znaczkiem "tvshows.yoyo.pl" - będzie to taki mój pożegnalny prezent dla was
Po pierwsze to nie miejsce na tego typu rozmowy (napisz PW).
Po drugie nikt nikogo nie wyrzucał - milczenie jest jednoznaczne dla mnie z "porzuceniem".
[quote="Yogi_18"]Mimo że mnie wyrzucili z grupy (XviD asd) serial wstawię pod znaczkiem "tvshows.yoyo.pl" - będzie to taki mój pożegnalny prezent dla was [/quote]
Po pierwsze to nie miejsce na tego typu rozmowy (napisz PW). Po drugie nikt nikogo nie wyrzucał - milczenie jest jednoznaczne dla mnie z "porzuceniem".
A wracając do tematu też obstawiam, że to: http://youtube.com/watch?v=AayLwwvn77s
Jako pierwszy dobrze pomyślałeś
Mam zamiar wstawić całą serie: Star Trek The Next Generation
Jest to 7 pełnych sezonów w jednej paczce
Obiecałem wstawkę dzisiaj... jednak dziś się nie wyrobiłem
Mam dopiero poprawione nazwy przy 58 plikach (2 sezony)
Wizyta rodzinki całkiem popsuła moje plany... tak więc musicie być cierpliwi wstawka będzie w tym tygodniu (najpóźniej w następny weekend)
Ehh mojej aktywności w grupie już więcej komentować nie będę.
Cóż ja tak odczułem dlatego tak napisałem, a że wy myślicie inaczej to już jest wasze zdanie z którym kłucić się nie będę
Jako pierwszy dobrze pomyślałeś ;) Mam zamiar wstawić całą serie: Star Trek The Next Generation :)
Jest to 7 pełnych sezonów w jednej paczce ;)
Obiecałem wstawkę dzisiaj... jednak dziś się nie wyrobiłem :( Mam dopiero poprawione nazwy przy 58 plikach (2 sezony)
Wizyta rodzinki całkiem popsuła moje plany... tak więc musicie być cierpliwi wstawka będzie w tym tygodniu (najpóźniej w następny weekend) :)
Ehh mojej aktywności w grupie już więcej komentować nie będę. Cóż ja tak odczułem dlatego tak napisałem, a że wy myślicie inaczej to już jest wasze zdanie z którym kłucić się nie będę :)
Ehh, ściągałem to bo szło po 20 kilo, a ma 60 GB, jakieś 2-3 miesiące..., a teraz Ty wystawiasz:P szkoda że wcześniej nie powiedziałeś:P, poczekałbym... Na pewno ściągnę w celu "archiwizacji" :-] Takie pytanie, ile w asd to zajmuje?
Ehh, ściągałem to bo szło po 20 kilo, a ma 60 GB, jakieś 2-3 miesiące..., a teraz Ty wystawiasz:P szkoda że wcześniej nie powiedziałeś:P, poczekałbym... Na pewno ściągnę w celu "archiwizacji" :-] Takie pytanie, ile w asd to zajmuje?
Podpisze się pod resztą - wstawiaj. Co prawda mam jeszcze do łyknięcia połowę 2 sezonu i cały 3 TOS ale ściągać się już przecież może. Dlatego czekamy z niecierpliwością
Podpisze się pod resztą - wstawiaj. Co prawda mam jeszcze do łyknięcia połowę 2 sezonu i cały 3 TOS ale ściągać się już przecież może. Dlatego czekamy z niecierpliwością :)
Nie było mnie parę dni na forum, a tu taka świetna wiadomość. Na pewno się skuszę, bo już parę odcinków obejrzałem, ale dałem sobie spokój, właśnie przez wielkość (~ 60 GB)
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Nie było mnie parę dni na forum, a tu taka świetna wiadomość. Na pewno się skuszę, bo już parę odcinków obejrzałem, ale dałem sobie spokój, właśnie przez wielkość (~ 60 GB)