reeeeeeety jak ja tęsknie za tym serialem :-(
...aż się łezka w oku kręci
...niestety nie znam na tyle angielskiego bo bym to z chęcią sama przetłumaczyła
...puki co idzie czekać dalej...eh
reeeeeeety jak ja tęsknie za tym serialem :-( ...aż się łezka w oku kręci :( ...niestety nie znam na tyle angielskiego bo bym to z chęcią sama przetłumaczyła :smile: ...puki co idzie czekać dalej...eh :shock:
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ...oj to kiepsko bo już nie mogłam się doczekać tlumaczenia a tu taka wiadomość , nawt 300setki już nie chcą mi iść :( :( :( :( :(
i kto tu ucieka żeby wszystko tak utkneło przed finałem :mrgreen: u mnie odcinki już ściągnięte i przeseeeeedowane
A tak odnośnie 9 odcinka...to warto było poczekać, nie powiem dreszczyk mnię przeszył ...jestem ciekawa ile ich wszystkich zostanie na koniec wszystkich tych sezonów
i kto tu ucieka ;) żeby wszystko tak utkneło przed finałem :mrgreen: u mnie odcinki już ściągnięte i przeseeeeedowane :grin:
A tak odnośnie 9 odcinka...to warto było poczekać, nie powiem dreszczyk mnię przeszył :shock: :grin: ...jestem ciekawa ile ich wszystkich zostanie na koniec wszystkich tych sezonów :D