No niestety, przyjdzie się nam rozstać z szeryfem Longmire. Stacja A&E potwierdziła, że nie jest zainteresowana kontynuacja serialu.
W sumie szkoda, świetnie się czułam w tych klimatach
fotka na pożegnanie:
No niestety, przyjdzie się nam rozstać z szeryfem Longmire. Stacja A&E potwierdziła, że nie jest zainteresowana kontynuacja serialu. W sumie szkoda, świetnie się czułam w tych klimatach fotka na pożegnanie:
Jest jeszcze nadzieja dla serialu, pojawiła się plotka, że Warner Horizon, studio produkujące serial, będzie go chciało go szybko sprzedać innej stacji.
Jest jeszcze nadzieja dla serialu, pojawiła się plotka, że Warner Horizon, studio produkujące serial, będzie go chciało go szybko sprzedać innej stacji.
Nadchodzą informacje, że po anulowaniu serialu przez A&E, producenci czyli Warner Horizon ostro wzięli się do dzieła i próbują sprzedać serial innej stacji lub sieci nadawczej. Przygotowali prezentację planowanej 4 serii i ruszyli na "targ". Chodzą słuchy, że nasz szeryf może wylądować w Netflxie, albo w Amazonie. Mnie tam wszystko jedno, byle znowu można było zawitać do Wyoming. Prawdopodobnie niedługo przekonamy się, czy Longmire znajdzie nowy dom. Trzymam kciuki.
A&E motywowało swoją decyzję o anulowaniu serialu tym, że jest zbyt niska oglądalność tej produkcji przez osoby w wieku 18-49, czyli najcenniejszych dla reklamodawców.
Cholera, albo skończy się to totalną klapą telewizji tradycyjnej (przez odejście widzów, którzy mają dosyć terroru reklamowego albo społeczeństwa zamienią się w pożeraczy gównianej treści przerywanej podobnej konsystencji reklamami.
Dlatego nie oglądam TV, wywaliłam kablówkę - chociaż ocaliłam telewizor. Podobnie jest z seansami w kinie. 30 minutowe reklamy odstraszają chyba bardziej niż sasiad z komórką, więc jeśli już się do kina wybieram, to staram się spóźniać. I zauważyłam, że sporo znajomych robi podobnie.
No, ponarzekałam sobie.
Nadchodzą informacje, że po anulowaniu serialu przez A&E, producenci czyli Warner Horizon ostro wzięli się do dzieła i próbują sprzedać serial innej stacji lub sieci nadawczej. Przygotowali prezentację planowanej 4 serii i ruszyli na "targ". Chodzą słuchy, że nasz szeryf może wylądować w Netflxie, albo w Amazonie. Mnie tam wszystko jedno, byle znowu można było zawitać do Wyoming. Prawdopodobnie niedługo przekonamy się, czy Longmire znajdzie nowy dom. Trzymam kciuki. A&E motywowało swoją decyzję o anulowaniu serialu tym, że jest zbyt niska oglądalność tej produkcji przez osoby w wieku 18-49, czyli najcenniejszych dla reklamodawców. Cholera, albo skończy się to totalną klapą telewizji tradycyjnej (przez odejście widzów, którzy mają dosyć terroru reklamowego albo społeczeństwa zamienią się w pożeraczy gównianej treści przerywanej podobnej konsystencji reklamami. Dlatego nie oglądam TV, wywaliłam kablówkę - chociaż ocaliłam telewizor. Podobnie jest z seansami w kinie. 30 minutowe reklamy odstraszają chyba bardziej niż sasiad z komórką, więc jeśli już się do kina wybieram, to staram się spóźniać. I zauważyłam, że sporo znajomych robi podobnie. No, ponarzekałam sobie. :D
Serialu nie oglądam, ale co do reszty wypowiedzi, mam to samo. Z tym że ja telewizora nie ocaliłem, żeby nie kusiło. I tak sobie żyjemy bez niego trzeci rok, nazywani przez rodzinę, znajomych i sąsiadów, delikatnie mówiąc, "dziwnymi"
Serialu nie oglądam, ale co do reszty wypowiedzi, mam to samo. Z tym że ja telewizora nie ocaliłem, żeby nie kusiło. I tak sobie żyjemy bez niego trzeci rok, nazywani przez rodzinę, znajomych i sąsiadów, delikatnie mówiąc, "dziwnymi" ;)
TV trzymam właściwie tylko dla Polsat News i NatGeo (ew. Discovery) - lubię pułapki umysłu itp. A jeśli chodzi o wyjście do kina to normalne, ze chodzi się na "dwadzieścia po". Tradycyjna telewizja odchodzi do lamusa - dziwni są teraz ludzie, którzy mają tv i oglądają na nim filmy, które co kwadrans przerywane są blokami reklamowymi, trwającymi po pół h.
TV trzymam właściwie tylko dla Polsat News i NatGeo (ew. Discovery) - lubię pułapki umysłu itp. A jeśli chodzi o wyjście do kina to normalne, ze chodzi się na "dwadzieścia po". Tradycyjna telewizja odchodzi do lamusa - dziwni są teraz ludzie, którzy mają tv i oglądają na nim filmy, które co kwadrans przerywane są blokami reklamowymi, trwającymi po pół h. :shock:
Stęsknionym za szeryfem przypominam, że zobaczymy się z nim już we wrześniu (10), a dokładnie Netflix ma zrobić wrzutkę 10 odcinków.
Co by tu jeszcze? No, cieszę się. I nie odmówię sobie wrzucenia fotki pan z nieco weselszą miną, niż ta którą żegnał się ( niepewny swych dalszych losów) z nami w sezonie 3.
Stęsknionym za szeryfem przypominam, że zobaczymy się z nim już we wrześniu (10), a dokładnie Netflix ma zrobić wrzutkę 10 odcinków. Co by tu jeszcze? No, cieszę się. :-) I nie odmówię sobie wrzucenia fotki pan z nieco weselszą miną, niż ta którą żegnał się ( niepewny swych dalszych losów) z nami w sezonie 3. [mimg]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/longmire.jpg[/mimg]
Nie wiem czy to z translatora ale na pewno wymagają korekty
Do pierwszego odcinka są przyzwoite literki na n24, tłumacz prosi o pomoc z dalszym tłumaczeniem
Nie wiem czy to z translatora ale na pewno wymagają korekty Do pierwszego odcinka są przyzwoite literki na n24, tłumacz prosi o pomoc z dalszym tłumaczeniem
Z tego co widzę to napisy do czterech pierwszych odcinków są ok choć jest w nich trochę drobnych błędów i literówek. Natomiast do 4x05 i 4x06 tekst jest z translatora - szkoda pobierać.
Swoją drogą po co ktoś coś takiego w ogóle robi?
Z tego co widzę to napisy do czterech pierwszych odcinków są ok choć jest w nich trochę drobnych błędów i literówek. Natomiast do 4x05 i 4x06 tekst jest z translatora - szkoda pobierać. Swoją drogą po co ktoś coś takiego w ogóle robi? :scratch: