uwielbiam NCIS za poczucie humoru - w żadnym innym serialu tego typu nie postawiono aż tak śmieszne dialogi, i tym ten serial się wyróżnia, spośród innych z kryminalna zagadką w tle
aktorzy super pasują do fajnie stworzonych postaci!
NCIS LA w ogóle sie nie umywa - zupełnie niczym nie potrafi przykuć mojej uwagi
uwielbiam NCIS za poczucie humoru - w żadnym innym serialu tego typu nie postawiono aż tak śmieszne dialogi, i tym ten serial się wyróżnia, spośród innych z kryminalna zagadką w tle :tongue: aktorzy super pasują do fajnie stworzonych postaci! NCIS LA w ogóle sie nie umywa - zupełnie niczym nie potrafi przykuć mojej uwagi :-p
Po tym jak ostatnio "katowałem" się głównie produkcjami brytyjskimi przyszedł czas na coś lżejszego, że tak powiem amerykańskiego. Wybór padł na ncis. Trochę sporo tego ale zobaczymy dokąd dotrę.
Smallville pisze:W późniejszych sezonach dzieje się naprawdę dużo wokół postaci jak i samej agencji.
To mnie cieszy. Bo właśnie zaczynam oglądać (jestem po dwóch odcinkach Jag i 3 NCIS) i dobrze ze serial ma jakieś motywy poboczne a nie tylko będzie się skupiał na rozwiązywaniu spraw.
Po tym jak ostatnio "katowałem" się głównie produkcjami brytyjskimi przyszedł czas na coś lżejszego, że tak powiem amerykańskiego. Wybór padł na ncis. Trochę sporo tego ale zobaczymy dokąd dotrę. :D
[quote="Smallville"]W późniejszych sezonach dzieje się naprawdę dużo wokół postaci jak i samej agencji.[/quote]
To mnie cieszy. Bo właśnie zaczynam oglądać (jestem po dwóch odcinkach Jag i 3 NCIS) i dobrze ze serial ma jakieś motywy poboczne a nie tylko będzie się skupiał na rozwiązywaniu spraw.
NO i minęło trochę czasu a ja zaczynam 10 sezon.
Mam słabość do tego serialu. Fajne postaci, poczucie humoru, dialogi między ekipą spychają trochę same zagadki na dalszy plan. I choć czasami robię długie przerwy miedzy odcinkami, niektóre odcinki oglądam na podglądzie, a sławetny patriotyzm amerykański czasami wylewa się z wiadrami to jest to bardzo przyjemna rozrywka.
NO i minęło trochę czasu a ja zaczynam 10 sezon. Mam słabość do tego serialu. Fajne postaci, poczucie humoru, dialogi między ekipą spychają trochę same zagadki na dalszy plan. I choć czasami robię długie przerwy miedzy odcinkami, niektóre odcinki oglądam na podglądzie, a sławetny patriotyzm amerykański czasami wylewa się z wiadrami to jest to bardzo przyjemna rozrywka.