Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service: Zespół agentów z różnych agencji rządowych, którym dowodzi inteligentny, twardy, nie bojący się łamać przepisy by dotrzeć do celu, były komandos Leroy Jethro Gibbs. Agenci mają za zadanie rozwiązywać zagadki kryminalne z udziałem żołnierzy z Marynarki Wojennej i Korpusu Marine. Pozostali członkowie grupy to agent specjalny Anthony DiNozzo - były detektyw z wydziału zabójstw, agentka Caitlin Todd z Secret Service, specjalistka do spraw medycyny sądowej Abby Sciuto, doktor Donald Mallard - patolog, oraz nowy w grupie: agent Timothy McGee.
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service: Zespół agentów z różnych agencji rządowych, którym dowodzi inteligentny, twardy, nie bojący się łamać przepisy by dotrzeć do celu, były komandos Leroy Jethro Gibbs. Agenci mają za zadanie rozwiązywać zagadki kryminalne z udziałem żołnierzy z Marynarki Wojennej i Korpusu Marine. Pozostali członkowie grupy to agent specjalny Anthony DiNozzo - były detektyw z wydziału zabójstw, agentka Caitlin Todd z Secret Service, specjalistka do spraw medycyny sądowej Abby Sciuto, doktor Donald Mallard - patolog, oraz nowy w grupie: agent Timothy McGee.
[code]Oryginalny wpis: W sieci znalazlam NCIS z dopisem xvid asd wiec sadze ze byly. Co do napisow prawie wszystkie mam.[/code]
Zaczelam sama tlumaczyc odcinki po angielsku. Troche mozolnie mi to idzie , bo trudno przetlumaczyc ten jezyk Marine i specyficzny humor Dinozzo. Ale jesli jest szansa, byscie wpuscili serial w siec, podsylac poskie napisy. Pozdro
Zaczelam sama tlumaczyc odcinki po angielsku. Troche mozolnie mi to idzie :smile: , bo trudno przetlumaczyc ten jezyk Marine i specyficzny humor Dinozzo. Ale jesli jest szansa, byscie wpuscili serial w siec, podsylac poskie napisy. Pozdro
z ciekawostek dotyczacych NCIS jest potwierdzone info o nowej (starej) postaci ktora zostala "awansowana na jedna z postaci pierwszoplanowych
specjalnie dalem spojler bo jest tam opisana koncowka 5 sezonu wiec jak ktos nie widzial to nei radze zagladac bo sie ciezko zdziwi
Spoiler:
"NCIS" has recruited Rocky Carroll to active duty as a series regular on the veteran military-themed crime drama.
Carroll had previously recurred as Leon Vance on the show. But his character has now been promoted to director of the Naval Criminal Investigative Service, replacing Lauren Holly's character, who was killed in the show's season finale.
The casting also continues the "NCIS" connection to mid-'90s Eye drama "Chicago Hope." Not only does onetime "Hope" star Rocky Carroll replace another onetime "Hope" thesp, Holly, but it also reunites him with another "Hope" alum, "NCIS" star Mark Harmon.
Carroll's TV credits include "The Agency" and "Roc." In film, he'll appear in the upcoming Jim Carrey vehicle "Yes Man."
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
z ciekawostek dotyczacych NCIS jest potwierdzone info o nowej (starej) postaci ktora zostala "awansowana na jedna z postaci pierwszoplanowych specjalnie dalem spojler bo jest tam opisana koncowka 5 sezonu wiec jak ktos nie widzial to nei radze zagladac bo sie ciezko zdziwi
[spoiler] [url=http://up.programosy.pl/foto/51700205.jpg][img]http://up.programosy.pl/foto/51700205_min.jpg[/img][/url] "NCIS" has recruited Rocky Carroll to active duty as a series regular on the veteran military-themed crime drama.
Carroll had previously recurred as Leon Vance on the show. But his character has now been promoted to director of the Naval Criminal Investigative Service, replacing Lauren Holly's character, who was killed in the show's season finale.
The casting also continues the "NCIS" connection to mid-'90s Eye drama "Chicago Hope." Not only does onetime "Hope" star Rocky Carroll replace another onetime "Hope" thesp, Holly, but it also reunites him with another "Hope" alum, "NCIS" star Mark Harmon.
Carroll's TV credits include "The Agency" and "Roc." In film, he'll appear in the upcoming Jim Carrey vehicle "Yes Man."[/spoiler]
Wiadomo czy coś ruszyło z napisami? Pojawi się kiedyś ten serial na stronie? Czy propozycja zupełnie zapomniana i lepiej w 350-tkach sciągać?. Bo chce porobić zapasy do oglądania na "po sesji" i chyba wezmę się na razie za ściąganie 4,5,6 serii bo ich nie widziałem a są kompletne napisy chociaz, ale gdyby się pojawiły niedługo wcześniejsze sezony w (xvid asd) to i te bym chętnie obejrzał.
Wiadomo czy coś ruszyło z napisami? Pojawi się kiedyś ten serial na stronie? Czy propozycja zupełnie zapomniana i lepiej w 350-tkach sciągać?. Bo chce porobić zapasy do oglądania na "po sesji" i chyba wezmę się na razie za ściąganie 4,5,6 serii bo ich nie widziałem a są kompletne napisy chociaz, ale gdyby się pojawiły niedługo wcześniejsze sezony w (xvid asd) to i te bym chętnie obejrzał.
- Nikt nie brał się za NCIS w XvidASD?
- Ktoś o tym myślał?
- Komuś podoba się serial?
- Jakie sezony by wchodziły w grę?
- (<Ściągam piąty sezon dopiero. Ew. Na szczęście nie czytałem spoilera czwartego posta powyżej ; p)
- Nikt nie brał się za NCIS w XvidASD? - Ktoś o tym myślał? - Komuś podoba się serial? - Jakie sezony by wchodziły w grę? - (<Ściągam piąty sezon dopiero. Ew. Na szczęście nie czytałem spoilera czwartego posta powyżej ; p)