🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Supernatural

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

<t>Sam czy Dean Winchester?</t>

Można wybrać tylko 1. opcję

Nie głosuj, zobacz wyniki, ale stracisz prawo do głosowania

gracek17
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: gracek17 »

W sumie tak dużo wskrzeszeń w serialu nie było.
A co do odcinka był deczko nudnawy, ale i tak mi się podobał :-)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Ale to już było!! Najpierw jeden brat był w piekle i cudownie ożył a terez drugi... A Sam to już chyba drugi raz ożył...
Nie lubię takich powtórek.
Nie wspominając, że teraz cudownie ożył dziadziuś, a potem to pewnie i tatuś dołączy do braci...
Obrazek When Dreams Come True...
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

No pewnie. Słabizna. Po tym pierwszym odcinku kompletnie nie widzę, żadnego pomysłu scenarzystów na ten sezon. Może się jeszcze zaskoczę...
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

xvidasd pisze:Ale to już było!! Najpierw jeden brat był w piekle i cudownie ożył a terez drugi... A Sam to już chyba drugi raz ożył...
Nie lubię takich powtórek.
Nie wspominając, że teraz cudownie ożył dziadziuś, a potem to pewnie i tatuś dołączy do braci...
Jeszcze frytki do tego i będzie komplet.

Też się zgadzam, że scenarzyści nie mieli totalnie pomysłów.
Mogli by książkę wypuścić dla zainteresowanych zakończeniem motywu, a nie robić następny sezon. No ale, jak kto woli.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Straszny ten nowy odcinek, jeden z nagroszych w historii supernatural.
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Nowy sezon nie zachwyca narazie. nudy straszne :/
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Ta, mogli skonczyc na tym 5 sezonie, zakonczenie bylo dobre.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Ok ok, premiera sezonu nie spełnia oczekiwań wszystkich widzów, zrozumiane, ale przestańcie już bo beata101 się denerwuje ;) Ja ze swojej strony tylko zwrócę uwagę, że zawsze można zapomnieć te ostatnie 10 czy 15 sekund ostatniego odcinka 5tego sezonu z clifhangerem a nowego sezonu nie oglądać jak komuś się baaardzo nie podoba :D Ja sam nie oglądałem jeszcze ale mam zamiar, jak tylko zorganizuję trochę wolnego czasu. Mam tylko nadzieję że po obejrzeniu nie będę zmuszony pojednawczego tonu tej wypowiedzi "odszczekać" bo końcówka 5tego sezonu rzeczywiście była dobra :roll:
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Yugi_2142 pisze:Ok ok, premiera sezonu nie spełnia oczekiwań wszystkich widzów, zrozumiane, ale przestańcie już bo beata101 się denerwuje
Nie przejmuj się Yugi :) I tak nie zwracam uwagi na marudzenie tych panów. Chcą marudzić, ich prawo. Każdy ma prawo do marudzenia :P

A teraz o SN :)

Jest to jeden z niewielu seriali, który potrafi zaskakiwac z kazdym nowym sezonem. I jestem pełna podziwu dla Sery Gamble, bo czuje, że to bedzie znakomity sezon. Zawsze jestem otwarta na nowosci, a SN zawsze mi ich dostarczało.
Dla mnie SN nie skończyło sie na poprzednim sezonie. Skończyła się jedna historia. Teraz zaczyna sie druga. I jest super
I tyle...:)
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

beata101 pisze:Jest to jeden z niewielu seriali, który potrafi zaskakiwac z kazdym nowym sezonem.
Nie zgodzę się z tym. Więcej w nim dupikowania starych pomysłów niż zaskakujących momentów.
Jak już wcześniej mówiłem - długo ta rozłąka (która to już??) nie trwała...

Drugi odcinek typowy dla SN - nie był zły ani niczym szczególnie się nie wyróżniał. Pozostaje więc wytrwać szczęśliwie do końca serialu i postawić na nim krzyżyk.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

xvidasd pisze:Więcej w nim dupikowania starych pomysłów niż zaskakujących momentów.
Hehe, to freudowskie przejęzyczenie? :D

Ja wiem jedno, dostałam to czego chciałam i na co czekałam. I jestem zadowolona chociaż dziadzio mnie wkurza :D

Poza tym- jeszcze nie pocałowałam Deana :smt018 :D :D :D więc serial skończyć się nie może, sam tak napisałeś :D
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Cóż, obejrzalem w końcu 2 odcinek - i co tu dużo gadać - chwała Bogu za Fringe, bo SN, jak to ujął mój kumpel w szybkiej, smsowej recenzji 2 odcinka: równa w dół. Tajemnicze zmartwychwstania które nikogo nie obchodzą, polowanie na potwory z pierwszego sezonu, itd, itp, ziew, ziew, ziew.
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

A mi się takie stare, dobre polowanka bardzo podobają. Supernatural trzyma swój specyficzny poziom. Oglądam z przyjemnością :)
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Obejrzałem oba odcinki i w zasadzie mogę podpisać się pod tym co przed chwilą napisał kacperski. Pokazane dotychczas wydarzenia nie są może tak emocjonujące jak te z poprzedniego sezonu z Lucyferem, aniołami czy Paris Hilton ale prezentują w dobrej jakości to z czego SN słynął do tej pory. Nie zgadzam się wiec z opiniami o jakimś radykalnym pogorszeniu się poziomu serialu w nowym sezonie. Tak jak zasugerowała beata101 zamierzam potraktować ten sezon jako początek nowej historii i z zaciekawieniem oczekuję kolejnego odcinka... i kolejnego polowania :]
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

mnie 6x01 i 6x02 zawiodły troche, niby to dalej Supernatural ale... jakieś takie nijakie troche. Pocieszam się tym że w 3 epku wraca Cass :D mam nadziej że to bedzie powrót w wielkim stylu :-p
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Widzieliście to ujęcie we wprowadzeniu do trzeciego odcinka?
Spoiler:
Może nieuważnie oglądałem wcześniejsze epizody bo za nic nie potrafię sobie przypomnieć tej sceny... Ktoś pamięta może kiedy to było?
A sam odcinek całkiem fajny, znowu jest dużo zamieszania, całkiem w stylu poprzedniego sezonu.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

5x3 Free to Be You and Me

:)

3 odcinek dużo lepszy od 1 i 2, wraca mi nadzieja. Wreszcie jakaś konkretna akcja!
chemik1986
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chemik1986 »

Yugi_2142 tez się zastanawiałem czy to widziałem a wiem że widziałem wszystkie epizody:) widocznie gdzies umkneło
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Bardzo dobry odcinek, duzo lepszy od poprzednich.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Popieram. Już 3 był bardzo fajny, ale 4 to mistrzostwo - wraca wiele starych postaci, jest humor, no i w ogóle: nieszablonowo. Podobało mi się bardzo!

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ