Opis:
Troje agentów, zainspirowanych programem militarnym USA, po ataku terrorystycznym na World Trade Center rozpoczyna niebezpieczną tajną misję.
Produkcja: USA, Gatunek: Thriller,Dramat,Akcja Obsada:
Zoe Saldana ... Joe
Nicole Kidman ... Kaitlyn Meade
Michael Kelly ... Byron Westfield
Morgan Freeman ... Edwin Mullins
Lamonica Garrett ... Tucker
Laysla De Oliveira ... Cruz Manuelos
Dave Annable ... Neal
Jill Wagner ... Bobby
James Jordan ... Two Cups
Austin Hébert ... Randy
W USA na Paramount+ 27. października wystartował drugi sezon, pytanie kiedy trafi na SkyShowtime.
[b]Opis:[/b] Troje agentów, zainspirowanych programem militarnym USA, po ataku terrorystycznym na World Trade Center rozpoczyna niebezpieczną tajną misję.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Thriller,Dramat,Akcja [b]Obsada:[/b] Zoe Saldana ... Joe Nicole Kidman ... Kaitlyn Meade Michael Kelly ... Byron Westfield Morgan Freeman ... Edwin Mullins Lamonica Garrett ... Tucker Laysla De Oliveira ... Cruz Manuelos Dave Annable ... Neal Jill Wagner ... Bobby James Jordan ... Two Cups Austin Hébert ... Randy https://www.youtube.com/watch?v=3axWgmlwnl4
W USA na Paramount+ 27. października wystartował drugi sezon, pytanie kiedy trafi na SkyShowtime. [spoil]https://www.youtube.com/watch?v=1yDF7oR30WM[/spoil]
[quote=Skalpel post_id=125166 time=1730400523 user_id=152772] Jutro masz na SkyShowtime pierwsze 2 odcinki drugiego sezonu [/quote]Dzięki za info. Tylko najpierw jeszcze pierwszy muszę obejrzeć :D
Skalpel pisze: 31 października 2024, 19:48
Jutro masz na SkyShowtime pierwsze 2 odcinki drugiego sezonu
Dzięki za info. Tylko najpierw jeszcze pierwszy muszę obejrzeć
obejrzałem 1szy sezon bo skusiły mnie nazwiska aktorek, zapewne sprawdzę co w 2gim sezonie będzie się działo ale jak dla mnie pachnie trochę atmosferą typowych produkcji... AppleTV, wolę brytole nawet te niezbyt udane.
[quote=Lubec post_id=125167 time=1730401759 user_id=10928] [quote=Skalpel post_id=125166 time=1730400523 user_id=152772] Jutro masz na SkyShowtime pierwsze 2 odcinki drugiego sezonu [/quote]Dzięki za info. Tylko najpierw jeszcze pierwszy muszę obejrzeć :D [/quote] obejrzałem 1szy sezon bo skusiły mnie nazwiska aktorek, zapewne sprawdzę co w 2gim sezonie będzie się działo ale jak dla mnie pachnie trochę atmosferą typowych produkcji... AppleTV, wolę brytole nawet te niezbyt udane.
To jest typowa produkcja Taylora Sheridana, więc jak reszta z Paramount+ gdzie ten twórca tworzy swoje seriale i filmy. Fabuła mniej ważna ale liczy się mucka i krew na ekranie. Bez poprawności politycznej, w starym stylu.
Apple TV? Nie wiem nawet do czego można byłoby to porównać z Apple TV dla mnie to zupełnie dwa różne światy jeśli chodzi o seriale. Zarówno pod względem scenariuszy jak i realizacji.
To jest typowa produkcja Taylora Sheridana, więc jak reszta z Paramount+ gdzie ten twórca tworzy swoje seriale i filmy. Fabuła mniej ważna ale liczy się mucka i krew na ekranie. Bez poprawności politycznej, w starym stylu.
Apple TV? Nie wiem nawet do czego można byłoby to porównać z Apple TV :] dla mnie to zupełnie dwa różne światy jeśli chodzi o seriale. Zarówno pod względem scenariuszy jak i realizacji.
Mam wrażenie, że 2 sezon lepszy. Mamy więcej akcji/strzelanin oraz scen pożycia z Zoe Saldaną w roli głównej. Wątek polityczny także wyeksponowany, przynajmniej w 3 odcinkach, które oglądałem.
Mam wrażenie, że 2 sezon lepszy. Mamy więcej akcji/strzelanin oraz scen pożycia z Zoe Saldaną w roli głównej. Wątek polityczny także wyeksponowany, przynajmniej w 3 odcinkach, które oglądałem.
Długo się nie mogłem za ten serial zabrać, ale zacząłem oglądać, całkiem przyjemny odmóżdżacz - może nieco za dużo wątków rodzinnych w pierwszym sezonie...
Długo się nie mogłem za ten serial zabrać, ale zacząłem oglądać, całkiem przyjemny odmóżdżacz - może nieco za dużo wątków rodzinnych w pierwszym sezonie...
I po sezonie. Dla mnie takie dziwne zakończenie, dużo walki, wybuchów, akcja szefostwa w siedzibie kartelu, powrót Joe do domu i koniec. Brakowało mi dlaczego chcieli tego Chińczyka?Ogólnie sezon lepszy od poprzedniego.
I po sezonie. Dla mnie takie dziwne zakończenie, dużo walki, wybuchów, akcja szefostwa w siedzibie kartelu, powrót Joe do domu i koniec. Brakowało mi dlaczego chcieli tego Chińczyka?Ogólnie sezon lepszy od poprzedniego.
Serio to koniec sezonu? Jakś taki urwany i w pośpiechu. Myślałem, że jeszcze jest odcinek.
Nie trafiło czasem z realizacją na strajk scenarzystów i tak to jakoś na skróty poszło?
Ale w każdym razie na tyle dobrze się ogląda, że jeśli będzie kontynuacją, też do niej podejdę.
Serio to koniec sezonu? Jakś taki urwany i w pośpiechu. Myślałem, że jeszcze jest odcinek. Nie trafiło czasem z realizacją na strajk scenarzystów i tak to jakoś na skróty poszło? :scratch: Ale w każdym razie na tyle dobrze się ogląda, że jeśli będzie kontynuacją, też do niej podejdę.