Dexter: Original Sin [2024] [Showtime/ Paramount+]
Opis:
Akcja serialu osadzona jest w Majami 1991 roku.
Śledzimy losy młodego Dextera Morgana i jego transformację ze studenta w seryjnego mordercę.
Produkcja: USA, Gatunek: Kryminał‚,Dramat Obsada:
Patrick Gibson ... Dexter Morgan
Michael C. Hall ... Narrator
Molly Brown ... Debra Morgan
Christian Slater ... Harry Morgan
Christina Milian ... Det. Maria Laguerta
Sarah Michelle Gellar ... Tanya Martin
Patrick Dempsey ... Aaron Spencer
Reno Wilson ... Det. Bobby Watt
[float=left][mimg_adm]https://baza.seriale-asd.eu/foty/dexteroriginalsin.jpg[/mimg_adm][/float][b]Dexter: Original Sin [2024] [Showtime/ Paramount+][/b]
[b]Opis:[/b] Akcja serialu osadzona jest w Majami 1991 roku. Śledzimy losy młodego Dextera Morgana i jego transformację ze studenta w seryjnego mordercę.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Dramat [b]Obsada:[/b] Patrick Gibson ... Dexter Morgan Michael C. Hall ... Narrator Molly Brown ... Debra Morgan Christian Slater ... Harry Morgan Christina Milian ... Det. Maria Laguerta Sarah Michelle Gellar ... Tanya Martin Patrick Dempsey ... Aaron Spencer Reno Wilson ... Det. Bobby Watt https://www.youtube.com/watch?v=WD2jYUGDCu0
Ja czekam, bo mam nadzieję, że nie będzie tam tej koszmarnej siostry Dextera. Samego Dextera tylko jako narratora też jakoś zniese, zwłaszcza że w serialu będzie McDreamy <3 <3 <3 <3
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Ja czekam, bo mam nadzieję, że nie będzie tam tej koszmarnej siostry Dextera. Samego Dextera tylko jako narratora też jakoś zniese, zwłaszcza że w serialu będzie McDreamy <3 <3 <3 <3
Serial jest juz oficjalnie dostępny na SkyShowtime. Na początek dostaliśmy 3 odcinki. Czekam na kolejne bo oglądałem z napisami z n24 ale tłumacz porzucił pracę nad tym serialem więc będę nadrabiał na SS.
Serial jest juz oficjalnie dostępny na SkyShowtime. Na początek dostaliśmy 3 odcinki. Czekam na kolejne bo oglądałem z napisami z n24 ale tłumacz porzucił pracę nad tym serialem więc będę nadrabiał na SS.
Podszedłem do niego i ... qrde - mam słabość do Dexa. Wiem, to nie pierwsze 4 sezony oryginalnego serialu, ale będę oglądał dalej.
Z dopasowania aktorów najbardziej mi przypadli do gustu młodzi Batista i Masuka.
Chyba najmniej Debra... choć klnie jak stara.
Podszedłem do niego i ... qrde - mam słabość do Dexa. Wiem, to nie pierwsze 4 sezony oryginalnego serialu, ale będę oglądał dalej. Z dopasowania aktorów najbardziej mi przypadli do gustu młodzi Batista i Masuka. Chyba najmniej Debra... choć klnie jak stara.;)
Tak, to nadal nie oryginalne pierwsze sezony, ale hmm... wiecie, że im dalej, tym bardziej mi się podoba?
Fajnie przedstawione zdobywanie doświadczeń przez młodego Dexa, jak się uczy i doskonali swoje "techniki".
Sporo scen wywołujących uśmiech na twarzy.
Młoda ekipa policji dobrana kapitalnie.
Tak, to nadal nie oryginalne pierwsze sezony, ale hmm... wiecie, że im dalej, tym bardziej mi się podoba? Fajnie przedstawione zdobywanie doświadczeń przez młodego Dexa, jak się uczy i doskonali swoje "techniki". Sporo scen wywołujących uśmiech na twarzy. Młoda ekipa policji dobrana kapitalnie.
Obejrzałem sezon do końca. Podtrzymuję zdanie, ktore wyrażałem powyżej po paru odcinkach. Tak, ten serial to jazda na sentymencie, ale naprawdę przyjemna. Jeśli będzie kontynuacja, na pewno też do niej podejdę.
Obejrzałem sezon do końca. Podtrzymuję zdanie, ktore wyrażałem powyżej po paru odcinkach. Tak, ten serial to jazda na sentymencie, ale naprawdę przyjemna. Jeśli będzie kontynuacja, na pewno też do niej podejdę.