Opis:
"Przesmyk" to thriller sensacyjny pokazujący widzom współczesne środowisko szpiegowskie w trakcie rodzącego się konfliktu i wielu napięć międzynarodowych. To także historia jednostki uwikłanej w specyfikę pracy w służbach specjalnych, z której tak naprawdę nigdy nie można zrezygnować. Serial pokazuje mechanizm międzynarodowej prowokacji, a także walkę wywiadów w rzeczywistości wojny hybrydowej. Akcja serialu rozgrywa się wiosną 2021 roku.
Produkcja: Polska, Gatunek: Thriller, Obsada:
Lena Góra ... Ewa Oginiec
Bartłomiej Topa ... Krzysztof Hałaj
Andrzej Konopka ... Zbigniew Lange
Karol Pocheć ... Skiner
Ewelina Starejki ... Helena Jankulowska
Tomasz Ziętek ... Jan Drawicz
Kamila Urzędowska ... Inka Nawrot
Piotr Żurawski ... Błażej
Leszek Lichota ... Tadeusz Lemański
Magdalena Walach ... Maria Niedźwiecka
[b]Opis:[/b] "Przesmyk" to thriller sensacyjny pokazujący widzom współczesne środowisko szpiegowskie w trakcie rodzącego się konfliktu i wielu napięć międzynarodowych. To także historia jednostki uwikłanej w specyfikę pracy w służbach specjalnych, z której tak naprawdę nigdy nie można zrezygnować. Serial pokazuje mechanizm międzynarodowej prowokacji, a także walkę wywiadów w rzeczywistości wojny hybrydowej. Akcja serialu rozgrywa się wiosną 2021 roku.
[b]Produkcja:[/b] Polska, [b]Gatunek:[/b] Thriller, [b]Obsada:[/b] Lena Góra ... Ewa Oginiec Bartłomiej Topa ... Krzysztof Hałaj Andrzej Konopka ... Zbigniew Lange Karol Pocheć ... Skiner Ewelina Starejki ... Helena Jankulowska Tomasz Ziętek ... Jan Drawicz Kamila Urzędowska ... Inka Nawrot Piotr Żurawski ... Błażej Leszek Lichota ... Tadeusz Lemański Magdalena Walach ... Maria Niedźwiecka https://www.youtube.com/watch?v=6WA5ew7aDxQ
Czekałem na ten serial bo lubie takie klimaty. Po pierwszym odcinku zapowiada się nawet dobrze. Więc jest nadzieja, że MAX tego nie zespuje ale jestem nadal odrobinę sceptyczny. Polskie ich produkcje od czasów "Odwilży" nie wychodzą. Mam nadzieję, że wrócą poziomiem seriali do "Watahy".
Czekałem na ten serial bo lubie takie klimaty. Po pierwszym odcinku zapowiada się nawet dobrze. Więc jest nadzieja, że MAX tego nie zespuje ale jestem nadal odrobinę sceptyczny. Polskie ich produkcje od czasów "Odwilży" nie wychodzą. Mam nadzieję, że wrócą poziomiem seriali do "Watahy".