Opis:
Kiedy w dzielnicy Filadelfii dotkniętej kryzysem opioidowym dochodzi do serii morderstw, pewna policjantka zdaje sobie sprawę,
że jej własna przeszłość może mieć związek ze sprawą.
Produkcja: USA,
Gatunek: Dramat,Thriller
Obsada:
Amanda Seyfried ... Mickey
Callum Vinson ... Thomas Fitzpatrick
Nicholas Pinnock ... Truman Dawes
Ot The Real ... Connor `dock` Mcclatchie
Patch Darragh ... Sierżant Kevin Ahearn
Joe Daru ... Detektyw Danjarat
[b]Opis:[/b] Kiedy w dzielnicy Filadelfii dotkniętej kryzysem opioidowym dochodzi do serii morderstw, pewna policjantka zdaje sobie sprawę, że jej własna przeszłość może mieć związek ze sprawą.
[b]Produkcja:[/b] USA,
[b]Gatunek:[/b] Dramat,Thriller
[b]Obsada:[/b] Amanda Seyfried ... Mickey Callum Vinson ... Thomas Fitzpatrick Nicholas Pinnock ... Truman Dawes Ot The Real ... Connor `dock` Mcclatchie Patch Darragh ... Sierżant Kevin Ahearn Joe Daru ... Detektyw Danjarat https://www.youtube.com/watch?v=3mu-lFJKBws
Amanda Seyfried wystąpi w Long Bright River, nadchodzącym limitowanym serialu od Peacock, określanym jako trzymający w napięciu thriller.
Long Bright River powstał na podstawie powieści Liz Moore pod tym samym tytułem. Opowiada historię Mickey (Seyfried), policjantki patrolującej dzielnicę Filadelfii mocno dotkniętą kryzysem opioidowym. Kiedy jednak w okolicy zaczyna się seria morderstw, Mickey zdaje sobie sprawę, że jej osobista historia może mieć związek ze sprawą.
Nikki Toscano (The Offer, Hunters) będzie producentem wykonawczym wraz z Moore, Toscano będzie również showrunnerką.
Neal H. Moritz, Pavun Shetty i Amanda Lewis będą producentami wykonawczymi z ramienia Original Film, a Amy Pascal będzie producentką wykonawczą zer strony Pascal Pictures.
Hagar Ben-Asher („Bad Boy”, „Dead Women Walking”) wyreżyseruje i będzie producentem wykonawczym pierwszego odcinka.
[float=left][mimg]https://www.seriale-asd.eu/ext/dmzx/imageupload/img-files/10928/499d163/aa2eca2/37dd14c76faeca6f326dea207c4b3865.jpg[/mimg][/float]Amanda Seyfried wystąpi w Long Bright River, nadchodzącym limitowanym serialu od Peacock, określanym jako trzymający w napięciu thriller.
Long Bright River powstał na podstawie powieści Liz Moore pod tym samym tytułem. Opowiada historię Mickey (Seyfried), policjantki patrolującej dzielnicę Filadelfii mocno dotkniętą kryzysem opioidowym. Kiedy jednak w okolicy zaczyna się seria morderstw, Mickey zdaje sobie sprawę, że jej osobista historia może mieć związek ze sprawą.
Nikki Toscano (The Offer, Hunters) będzie producentem wykonawczym wraz z Moore, Toscano będzie również showrunnerką. Neal H. Moritz, Pavun Shetty i Amanda Lewis będą producentami wykonawczymi z ramienia Original Film, a Amy Pascal będzie producentką wykonawczą zer strony Pascal Pictures. Hagar Ben-Asher („Bad Boy”, „Dead Women Walking”) wyreżyseruje i będzie producentem wykonawczym pierwszego odcinka.
Zupełnie przegapiłem tą pozycję i dopiero sprawdzając seriale z 2025 roku zauważyłem, że jeszcze go nie dałem do tej kategorii...
Ma tylko 8 odcinków, więc może się skuszę w najbliższym czasie, bo nie za bardzo mam kiedy oglądać dłuższe produkcje...
Zupełnie przegapiłem tą pozycję i dopiero sprawdzając seriale z 2025 roku zauważyłem, że jeszcze go nie dałem do tej kategorii... Ma tylko 8 odcinków, więc może się skuszę w najbliższym czasie, bo nie za bardzo mam kiedy oglądać dłuższe produkcje...