- piotr_cebo
- Expert
- piotr_cebo
- Expert
Nie wiem czy ma czy nie ma ale fluid do Ciebie.
P.S.
To jest najbardziej rażąca rzecz w tym dziale. Właśnie ten Wasz sezon, bo na całym forum, w torrentach i wszędzie używane jest season, a dla twojej wiadomości to to forum nie jest przeznaczone tylko polskojęzyczne, bo jak już kilkakrotnie xvidasd pisał (tu widać jak długo udzielasz się na forum) jest wielu użytkowników spoza granic Polski.
A szukanie błedów u kogoś kto jest na tym forum prawie najdłużej jest conajmniej nie na miejscu. Bo fluid był tu przed Nami i zrobił dla forum i strony tak dużo jak prawie nikt...
P.S.
Kod: Zaznacz cały
Jeszcze poprawka do tematu, że "sezon", a nie "season", wszakże to polskojęzyczne forum.
A szukanie błedów u kogoś kto jest na tym forum prawie najdłużej jest conajmniej nie na miejscu. Bo fluid był tu przed Nami i zrobił dla forum i strony tak dużo jak prawie nikt...
Wyjaśnij mi proszę zależność między tym, że ktoś jest dłużej na forum, a tym, że nie wolno mu wytykać błędów, bo jej nie rozumiem. Błąd to błąd, niezależnie od tego, kto go robi.
"Sezon" zamiast "season" zaproponował ASD, ja się zgodziłam, dla mnie to ma sens, poza tym sam przyznasz, że więcej tutaj Polaków. Wystarczy spojrzeć tutaj, żeby to ocenić:
http://tvshows.i365.pl/viewforum.php?f=15
A udzielanie się na forum i czytanie forum to dwie odrębne sprawy.
"Sezon" zamiast "season" zaproponował ASD, ja się zgodziłam, dla mnie to ma sens, poza tym sam przyznasz, że więcej tutaj Polaków. Wystarczy spojrzeć tutaj, żeby to ocenić:
http://tvshows.i365.pl/viewforum.php?f=15
A udzielanie się na forum i czytanie forum to dwie odrębne sprawy.
- piotr_cebo
- Expert
Nie napisałem o wytykaniu tylko szukaniu na siłe błędów, każdy je popełnia i zawsze popełniał, ale nikomu to nie przeszkadzało. W dziale z propozycjami nie ma żadnych wytycznych konkretnych, jest tylko podane co ma być zamieszczone (nikt nie ingeruje w wygląd tematu) i wszystko działa bez zarzutów, nie ma chaosu i kłótni.
A co do sezonu/seasonu to wyraziłem swoją opinie. A fluid od wielu lat używa season więc nie ma się co dziwić, że nie zastanawia się nad tym że ma napisać sezon.
Jak dla mnie temat zamknięty, bo nie ma się o co kłócić i obrzucać błotem.
A co do sezonu/seasonu to wyraziłem swoją opinie. A fluid od wielu lat używa season więc nie ma się co dziwić, że nie zastanawia się nad tym że ma napisać sezon.
Jak dla mnie temat zamknięty, bo nie ma się o co kłócić i obrzucać błotem.
A moim zdaniem zamiast pisać to wszystko na forum to fluid mógł pisać moderatorom na prv i ja jestem miesiąc krócej od fluida ( nie wystawiłem tyle seriali co on ani nie pisałem tak dużo ale jestem prawie tak samo długo jak on, więc ilość czasu na forum wcale o niczym nie świadczy)
I szczerze jak tak dalej będzie to forum zejdzie na psy.
Rozumiem, że można być po czyjej stronie, ale bez przesady.
I fluid nie myśl, że jak masz duży wkład to kary nie dostaniesz. Chyba że serio nie odstaniesz, to ja podziękuję wtedy, bo na forum, gdzie są podziały na lepszych i gorszych nie mam po co.
I to nie jest żaden szantaż, bo prawie nic nie wniosłem na to forum, ale mam dosyć tego i jak komuś powiedziałem, żeby napisał do asd to się focha na mnie i powiedział żebym się nie interesował tym bo to nie moja sprawa ( jestem uczestnikiem forum wiec raczej moja), to tak samo jak bym widział ze ktoś tłucze dziecko na ulicy i je zabija ( trochę drastycznie ale forum tez umrze jak tak dalej będzie) i policja mnie się będzie pytać, czemu nie zareagowałem, a ja na to ze to nie moja sprawa.
I szczerze jak tak dalej będzie to forum zejdzie na psy.
Rozumiem, że można być po czyjej stronie, ale bez przesady.
I fluid nie myśl, że jak masz duży wkład to kary nie dostaniesz. Chyba że serio nie odstaniesz, to ja podziękuję wtedy, bo na forum, gdzie są podziały na lepszych i gorszych nie mam po co.
I to nie jest żaden szantaż, bo prawie nic nie wniosłem na to forum, ale mam dosyć tego i jak komuś powiedziałem, żeby napisał do asd to się focha na mnie i powiedział żebym się nie interesował tym bo to nie moja sprawa ( jestem uczestnikiem forum wiec raczej moja), to tak samo jak bym widział ze ktoś tłucze dziecko na ulicy i je zabija ( trochę drastycznie ale forum tez umrze jak tak dalej będzie) i policja mnie się będzie pytać, czemu nie zareagowałem, a ja na to ze to nie moja sprawa.
Rozumiem, ze ta wypowiedz dotyczy mojeje osoby wiec pozwole sobie zabrac glos.tgRIDDICKtg pisze: Rozumiem, że można być po czyjej stronie, ale bez przesady.
i to niejest zaden szantaz bo prawie nic nie wnioslem an to forum ale mam dosyc tego i jak komus powiedzialem zeby napisal do asd to sie fochla na mnie i powiedzial zebym sie nei interesowal tym bo to nie moja sprawa ( jestem uczestnikiem forum wiec raczej moja), to tak samo jak bym widzial ze ktos tlucze dziecko na ulicy i je zabija ( troceh drastycznie ale forum tez umrze jak tak dalej bedzie) i policja mnie sie bedzie pytac czemu nie zareagowalem a ja na to ze to nie moja sprawa
Po pierwsze nie przytaczaj na forum prywatnych rozmow, po drugie przestan mnie dreczyc na gg i obgadywac fluida i innych bo nie interesuja mnie taki etematy, po trzecie ubzdurales sobie jakis uklad i jakies klutnie, to ze ktos wymienia poglady nie znaczy ze dzieje sie cos zlego.
Wydaje mi sie ze zyjesz w jakims swoim siwecie, ktory sobie sam stworzyles i specjalnie piszesz takie rzeczy bo cie ciesza "afery".
Tak mowilam ze to nie twoja sprawa ale odnosnie tego zebys mi nie mowil co mam robic ani tym bardziej co ma robic asd...
Chcesz zabierac glos to bardzo prosze ale na forum a nie do mnie i nie wypisuj glupot.
Zreszta dla mnie jako members juz jestes spalony
I fluid nie myśl, że jak masz duży wkład to kary nie dostaniesz.
czlowieku zejdz ze mnie bo mi duszno :roll:
jaka kare? ZA CO???
ogarnij sie bo glupoty wypisujesz a twoje zachowanie w stosunku do Birty pomine milczeniem bo gdyby ludzie na forum wiedzieli polowe tego co ja o tym co jej piszesz na gg to oprocz etykietki pieniacza mialbys etykietke zboczenca wiec zanim kolejny raz zaczniesz sie odzywac ze ktos jest taki czy owaki to spojrz najpierw w lustro...
nie lubisz mnie??? - to sobie wydrukuj moj avatar i rzucaj w niego rzutkami do darta to moze sie rozladujesz
pomine milczeniem porownanie bo jest ono tak na miejscu jak pingwin w pustynnej oazie...to tak samo jak bym widział ze ktoś tłucze dziecko na ulicy i je zabija ( trochę drastycznie ale forum tez umrze jak tak dalej będzie) i policja mnie się będzie pytać, czemu nie zareagowałem, a ja na to ze to nie moja sprawa.
i na koniec jedna wazna rzecz - masz problem z kimkolwiek to pisz mu na PW a nei robicie szopke na forum otwartym i sie pozniej ludzie czepiaja ze "forum schodzi na psy"

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
moge cale archiwum pokazac i prosze mnie nei obraac ok ba ja nikogo nie obrazam ani nie wyzywam od zboczencow a zeby nie bylo to zaraz moge wkleic wszystkie rozmowy nic zboczonego tam nie ma i brita niemasz prawa sie obrazac jak sama udostepnialas nasze prywatne rozmowy osoba postronym ?? ty zmoesz a ja nie co jest
i widze ze ktos mnei zablokowal
smieszny jestes fluid
i widze ze ktos mnei zablokowal

Oceń ten serial