Działy czyli podział kompetencji.

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Działy czyli podział kompetencji.

Post autor: asd »

Jestem elastyczny i możemy wspólnie ustalic, kto którym działem chce sie zajmowac a który mu nie odpowiada.
Możecie Wszyscy wspólnie zajmowac sie wszystkimi lub też sie podzielic.
Piszcie więc śmiało :)
Obrazek When Dreams Come True...
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Myslę, że nie ma sensu dzielić uprawnień na działy. (No chyba, że to bedzie tylko umownie) Każdy jest na forum w róznych godzinach i każdy zauważa coś co nalezy posprzątać. W przypadku podziału kompetencji gdyby to nie było w swoim "rewirze" wówczas nie można by było reagowac, tylko trzeba by było czekac na innego moderatora. Moim zdaniem jest ok tak jak jest teraz.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Uwazam dokladnie tak samo
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Ja również. Jedyne co można ustalić niezobowiązująco, to fakt, że jeśli ktoś bardzo lubi jakiś serial i zależy mu na tym, żeby nie poznać jakiś spoilerów, to niech tu to wyraźnie napisze, że tam zaglądać nie będzie przed obejrzeniem odcinka, to na pewno znajdzie się ktoś, kto serialu albo nie ogląda, albo nie martwi się potencjalnymi spoilerami. Ja przyznaję, że jak jestem na forum zaglądam wszędzie, bo akurat te seriale, co mi szczególnie zależy, są niezbyt popularne, więc i spoilery się nie pojawiają :) A spoiler w przypadku "Prison Break" to nie spoiler ;)

A poza tym, tak jak napisał "Merlin" - bez sensu jest dzielić, bo to skutkowałoby tym, co stało się na rapidowej części. Że nie można nic zrobić, bo nie ma się uprawnień, a akurat nie ma osoby odpowiedzialnej.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Don_Bazylian zrobi porządek w dziale Up&Down.
Protenuj najpierw tutaj (w tym dziale).
Mozesz sobie potworzyć utaj do woli tematy tak, żebyś potem czegoś niepotrzebnie nie skasował.
Pytaj o wszystko jakby co :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Przede wszystkim dzięki @xvidasd za uprawnienia.
Wcześniej nie miałem czasu (bo sesja), ale dzisiaj wieczorem najpierw potrenuję a potem zabieram się do pracy.
Don_Bazylian

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ