Perypetie początkującego lekarza - Dr John 'J.D.' Dorian i jego przyjaciół - lekarza chirurga - Dr. Chris Turk, pielęgniarki - Carla Espinosa oraz lekarki - Dr Elliot Reid. Ratując życie chorym ludziom przeżywają pierwsze poważne miłości, doświadczenia lekarskie oraz ... stawiają czoła swoim wrednym przełożonym i portierowi.
a tu krotki trailer
Naprawde goraco polecam bo serial godny uwagi i jako ze nie ma za duzo seriali komediowych jest to jakas odskocznia od watkow kryminalnych czy fantastycznych... ile mozna !?
Perypetie początkującego lekarza - Dr John 'J.D.' Dorian i jego przyjaciół - lekarza chirurga - Dr. Chris Turk, pielęgniarki - Carla Espinosa oraz lekarki - Dr Elliot Reid. Ratując życie chorym ludziom przeżywają pierwsze poważne miłości, doświadczenia lekarskie oraz ... stawiają czoła swoim wrednym przełożonym i portierowi.
a tu krotki trailer
http://www.youtube.com/watch?v=Ia-jvD6R6SQ
Naprawde goraco polecam bo serial godny uwagi i jako ze nie ma za duzo seriali komediowych jest to jakas odskocznia od watkow kryminalnych czy fantastycznych... ile mozna !? :wink:
markiz0 pisze:Moim zdaniem najlepszy serial komediowy !!!
Najlepsze to są "różowe" 8), ale scrubsy ustępują im tylko nieznacznie (mój numer 2 wśród seriali komediowych). Właśnie sobie robie powtórkę z tego serialu i gorąco polecam. Mam nadzieje, że kiedyś pojawi się w wersji asd, bo naprawdę jest tego wart.
[quote="markiz0"]Moim zdaniem najlepszy serial komediowy !!! [/quote]
Najlepsze to są "różowe" 8), ale scrubsy ustępują im tylko nieznacznie (mój numer 2 wśród seriali komediowych). Właśnie sobie robie powtórkę z tego serialu i gorąco polecam. Mam nadzieje, że kiedyś pojawi się w wersji asd, bo naprawdę jest tego wart.
Ten serial wymiata.
Ale nie to trudno.
Ale wsumie Po co go dac na ASD skoro 7 wychodzacy wazy po 175mb a inne odcinki tez po tyle i dobra jakosc jest.A zmiejszajac ja do 67 by pewnie bardzo jakosc spadla
Ten serial wymiata. Ale nie to trudno. Ale wsumie Po co go dac na ASD skoro 7 wychodzacy wazy po 175mb a inne odcinki tez po tyle i dobra jakosc jest.A zmiejszajac ja do 67 by pewnie bardzo jakosc spadla
Perypetie początkującego lekarza - Dr John 'J.D.' Dorian i jego przyjaciół - lekarza chirurga - Dr. Chris Turk, pielęgniarki - Carla Espinosa oraz lekarki - Dr Elliot Reid.
Season1-7
Do wczoraj byłem uprzedzony, jakies brednie o lekarzach...ale zobaczyłem jeden odcinek i... świetna komedia
Chcecie?
Hej, własnie wrócilem z sylwka :D [quote]Perypetie początkującego lekarza - Dr John 'J.D.' Dorian i jego przyjaciół - lekarza chirurga - Dr. Chris Turk, pielęgniarki - Carla Espinosa oraz lekarki - Dr Elliot Reid.[/quote]
[img]http://www.bram.us/wordpress/wp-content/uploads/2006/03/scrubs.jpg[/img] http://www.youtube.com/watch?v=FkMjqB0ways Season1-7 Do wczoraj byłem uprzedzony, jakies brednie o lekarzach...ale zobaczyłem jeden odcinek i... świetna komedia Chcecie? :D
chcemy, chcemy dobry serial komediowy, mysle ze wart wystawienia tu. Dość czesto ogladam jak leci na Comedy Central około 1 w nocy . (przyjemnie się przy tym zasypia xD )
chcemy, chcemy :D dobry serial komediowy, mysle ze wart wystawienia tu. Dość czesto ogladam jak leci na Comedy Central około 1 w nocy . (przyjemnie się przy tym zasypia xD )
tez jestem za, serial jest świetny,
tez ogladam na comedy central ale niestety cały czas leca powtorki, od dłuższego czasu brak jest nowych odcinkow
a jak wyglada kwestia napisów?
sa do wszystkich?
tez jestem za, serial jest świetny, tez ogladam na comedy central ale niestety cały czas leca powtorki, od dłuższego czasu brak jest nowych odcinkow a jak wyglada kwestia napisów? sa do wszystkich?