24

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

USA 24

Post autor: batman2k3 »

obrazek

Jack Bauer jest agentem amerykańskiej organizacji CTU, powołanej do zwalczania terroryzmu. Ma on tylko 24 godziny na uratowanie kraju przed zagrożeniem. Historia rozpoczyna się w dniu prawyborów prezydenckich gdzie przewagę zaczyna zdobywać afro-amerykanin - komuś jednak bardzo zależy, że tak się nie stało. Każdy z 24 odcinków opowiada o wydarzeniach z jednej godziny.

Kod: Zaznacz cały

Oryginalny post:
W oczekiwaniu na 7. sezon:

http://www.collegehumor.com/video:1788161

Znalezione na Wykopie. Tak wyglądałyby przygody Bauera w 1994 roku.
edit sindar 2016
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: MoszeUsz »

Ten filmik jest znakomity.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

W dzisiejszej gazecie "Fakt" zauważyłem ciekawą notkę. Otóż odtwórca głównej roli Kiefer Sutherland został ponownie zatrzymany za jazdę pod wpływem alkoholu. Dostał karę - ponad 40 dni aresztu.
Ciekawe czy wpłynie to jakkolwiek na serial :D - w sumie wątpię.
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Stare info. Czytaj polską fanowską strone o 24 http://www.24pl.info/ tam się wszystkiego dowiesz.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

MoszeUsz pisze:Stare info. Czytaj polską fanowską strone o 24 http://www.24pl.info/ tam się wszystkiego dowiesz.
No bardzo stare, na tej stronie ukazało się 4 dni wcześniej, niż w dzisiejszej gazecie. Także "stare info" to trochę przesadzone stwierdzenie.

PS. Poza tym w języku polskim nie ma słowa "wziąść". Pewnie chodziło ci o słowo "wziąć". Popraw, bo razi!
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

A co do więzienia to Kiefer dostał karę 2 miesiące temu Zobacz tutaj i sprawdź date i miał zacząć siedzieć w święta, w przerwie kręcenia serialu, ale przez strajk scenarzystów zaczął odsiadke wcześniej.

Wziąść też się używa.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Faktycznie, mój błąd.
Najważniejsze, że serial nie ucierpi. Ale karę to i tak chyba dostał nie tak surową, albo mi sie wydaję.
MoszeUsz pisze:Wziąść też się używa.
Nie ośmieszaj się, weź słownik.
Awatar użytkownika
Aye
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Aye »

Don_Bazylian pisze:W dzisiejszej gazecie "Fakt" zauważyłem ciekawą notkę.

Wybacz, ale będę teraz złośliwy. Skąd u czytelnika wyżej wymienionego periodyku, takie przywiązanie do prawidłowej składni leksykograficznej języka polskiego?
Owszem, niektóre konstrukcje słowotwórcze pojawiające się współcześnie na różnych forach są często co najmniej kuriozalne, ale od tego jest priv, aby zwrócić uwagę takiej osobie, a nie robić szopkę w głównym temacie (taki zelotyzm przynajmniej dla mnie jest bardziej denerwujący niż same błędy, które piętnuje).

PS:
Przepraszam wszystkich za off-topic (jako, że jest to raczej generalna uwaga, przepraszam również, że nie skorzystałem z priv'a).
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Już w niedzielę 23 listopada premiera 2 godzinnego filmu 24: Redemption, który będzie wstępem do 7 sezonu. A sam 7 sezon rusza 4 godzinną premierą 11 i 12 stycznia. I jak zwykle będzie emitowany w poniedziałki o 21.00

TUTAJ trailer 24 redempion.

TUTAJ zwiastun obejmujący sceny aż z 14 pierwszych odcinków 7 sezonu. Bardzo efektowny, ale zawiera mnóstwo spoilerów, oglądać na własną odpowiedzialność.
MoszeUsz
Wskaż do odpowiedzi

Można liczyć na wystawienie 24 Redemption? Napisy i odcinek są już w sieci.
mxgts
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mxgts »

witam
mam takie pytanie czy sa dostepne sezony 2,3 i 4 w xvid asd :?: pytam bo nigdzie nie moge ich znalezc ;p a wciagnalem sie w ten swietny serial i ciagne poki co 350 :( ale lancze mam tylko 512kb/s iii wolalbym zasysac xvid asd :D
chinga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chinga »

dolaczam sie z prosba o 24: Redemption.

dzieki Wam obejrzalam sezony 2-6 w ciagu ostatnich paru msc'y. sezon 1 widzialam w tv, ale potem jakos nie moglam tego nigdzie zlapac... za kazdym razem jak sie zabieralam zeby scignac sezon 2 jakos rozkojarzal mnie fakt ze w US leci juz 5-ty, czy 6-ty i ze nie mam czasu zeby nadgonic; wiec strajk WGA i ta roczna przerwa w odc. pozwolila mi wreszcie dogonic Jacka Bauer'a i to wszystko tylko dzieki fantastycznemu rozmiarowi Waszych pliczkow! jednak poniewaz nie sledzilam jak serialik ukazywal sie w formacie xvid asd nie wiem czy wypuszczacie go odc po odc czy calym sezonem.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

No i się zaczęło . Najkrótsza recenzja 1 odcinka 7 sezonu :D

Łubudu, buum, buum, gruch- i Jack Bauer znowu musi ratować świat :-p

No ale ogólnie jak to 24...niezłe i trzyma poziom. :)
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Ano zaczęło się. Niestety 24: Redemption średnio mnie wciągnął, może przez to ze bylem zmuszony ogladac go na 2 podejścia. Ale ogólnie serial ten należy do tych których cały sezon lepiej obejrzeć w weekend, więc poczekam do czerwca i tak właśnie zrobie :D. Oglądając na bierząco nie mógłbym wytrzymać tych cliffhangerów co tydzień :P
mirus176
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mirus176 »

mam pytanie. czy sezon 6 był już puszczany przez Canal+ ? Głównie mi chodzi o to czy są może odcinki sezonu 6 z lektorem ? z góry dzięki za odpowiedź :)
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

Wlasnie leci na c+ :P i wyemitowali juz 16 odcinkow ;p
s_violin
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: s_violin »

hi please don't forget about 24 season 7 , We are Waiting ...
Thanks For Your Great Works...
Coach_25
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Coach_25 »

Z coraz większym przerażeniem przeglądam Progress Bar. Nie widzę tam 7 sezonu 24. Czy to oznacza, że nikt się tym nie zajmuje? :cry:
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

jak widać nie zajmuje sie narazie nikt tym, ale prowadzi na liście http://tvshows.i365.pl/charts.php?action=all_list wiec być może wygra. Ja już 7 sezon obejrzałem i uważam że choć widać w nim troszeczke już zmęczenie materiału, to i tak jest lepszy od beznadziejnego 6 sezonu (podobno spadek formy był wyjaśniany strajkiem scenarzystów).
Byłoby bardzo dobrze, ale widać miejscami że na siłe wymyślają troche kolejny plan terrorystów zeby tą akcje ciągnąć do tego 24 odcinka. Na dobrą sprawe mogłoby się to skonczyć gdzieś w połowie.
Spoiler:
damlis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: damlis »

HEJ,

Gdzie mógłbym znaleźć linki do sezonów 1-6??? Najlepiej w formacie xvid asd???

Pozdrowionka!

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ