Gry internetowe.

Dyskusje ogólne, nie tylko na tematy związane z serialami TV ale też:
Kino, Muzyka, Film, Wydarzenia, Internet, Społeczność.. itp.
marjan
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Gry internetowe.

Post autor: marjan »

Czy gracie w jakieś gry internetowe?
Jak gram w war rocka taką fajną strzelankę moim zdaniem lepszzą od counter strike.
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

Nie gram. Kiedyś grałem.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Jak gram w war rocka taką fajną strzelankę moim zdaniem lepszzą od counter strike.
War Rock był fajny na samym początku.... eee... przez jakiś tydzień. Dopóki ktoś nie wymyślił cheatów do tej gry. Z ciekawości kilka miesięcy temu znowu spróbowałem pograć troche, i oto jak to wygląda. Wchodzi się na serwer, dostaje się headshota, nastepny respawn , po kilkunastu sekundach znowu headshot, kolejny resp, pochodzi sie znowu kilka sekund, i tu moje dziwienie - nie headshot ... ale i tak dead, tym razem po prostu normalny player.

Po kilku takich minutach zauważamy że stoi jakiś debil pod planszą i zdejmuje wszystkich z aimbota -.- . Grałem na serwerach polskich, brytyjskich, i francuskich, i moje spopstrzeżenie jest takie. w Cheatach przodują oczywiscie kto? POLACY! . W takim razie az chce się powiedzieć "Polakom gratulujemy lamienia" . Nie wiem jak mozna tak grac.

Na niektórych serwerach dało się oczywiście normalnie grac, i był całkiem niezły fun przy tym, ale na większości sytuacja wyglądała tak jak opisalem na początku.

~~

Co do CS'a to jest to jedna z niewielu gier które będą chyba wiecznie żywe. Płytke z oryginałem mam około 2 lat, i często do tej gry powracam. Pomimo upływu wielu lat od premiery lat od premiery nadal na Steam'ie gra wiele osób. Ta gra jako fps sieciowy jest obowiązkowa pozycją na moim komputerze w 2 godziny po kazdym formacie kompa :)

~~

Ostatnio troche pogrywałem też w nowego darmowego fps'a sieciowego Combat Arms. Całkiem przyjemna strzelanka, niezlagowane serwery, gra dużo osób, w tym sporo z polski, oraz, co dla mnie najważniejsze, w Europejskiej wersji nie spotkałem jeszcze żadnego cheatera :). Po więcej info odsyłam na www.combatarms.pl
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Trochę pogrywam w spaceinvasion na Uni 1. To tak dla odmóżdżenia się :-p
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

ja pogrywam w Delirium (jak to się kiedyś reklamowali- pierwsza polska gra mmorpg czy coś w ten deseń) ;] trochę więcej niż trochę, ale dobra gra :) powstał nowy serwer parę dni temu, to można sobie sprawdzić jak to wygląda ;] tym bardziej, że to przeglądrkowe jest, to nie trzeba nic instalować :D
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Ja gram w oGame (http://www.ogame.onet.pl) na uniwersum 26, zarejestrowałem się tylko na chwile by zobaczyć jak ta gra wygląda... co prawda nie gram już tak aktywnie jak kiedyś (czasem gralem nawet po 10 godzin dziennie :shock: ), teraz tylko raz na 3-4 dni wchodzę na konto wydać zebrane surowce :)
Mimo to gra nadal mi się podoba i nadal w nią gram... a za dwa miechy wypadnie mi 3 lata stracone na tej grze xD

Polecam Gierkę tylko uważajcie - czasem może wciągnąć :-p
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Ogame to jest ta gra gdzie się cały czas siedzi z wielkim kalkulatorem przeliczając siłę ataku tysięcy myśliwców i setek okrętów wojennych i nie śpi po nocach żeby nikt sliniejszy ci tych miesiącami zbieranych statków nie zniszczył? ;)

Ja trochę gram na niemieckim serwerze world of dungeons, przeglądarkowej gry RPG/MMO która już kiedyś była na forum reklamowana i którą wszystkim polecam! (jest fajna i można mieć w niej dobre wyniki nie poświęcając na to dużo czasu)
Obrazek
Ignorance is a virtue.
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

dobrze, że jak na razie, nikt z forum nie gra w WoW'a ;)
ogame
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ogame »

www.klt.net.pl i nic wiecej ;] a tak to BWIN xD
Yogi_18
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Yogi_18 »

Yugi_2142 pisze:Ogame to jest ta gra gdzie się cały czas siedzi z wielkim kalkulatorem przeliczając siłę ataku tysięcy myśliwców i setek okrętów wojennych i nie śpi po nocach żeby nikt sliniejszy ci tych miesiącami zbieranych statków nie zniszczył?
Po częsci prawda :D
Ale dziś już do takiej wprawy że powstały specjalne kalkulatory które wszystko liczą (straty w atakach, wydobycie, czas lotu), co do nie spania po nocach - prawda parę(naście) nocek zaliczyłem :D ale na te w dzisiejszych czasach z taką marną flotą jaka ja mam nie opłaca mi się siedzieć po nocach, wyślę flotę raz na 3-4 dni i mam spokój.
Poza tymi drobnymi uwagami odnośnie gry ja też widzę plusy :-]
Sporo osób poznałem, z wieloma utrzymuje stały kontakt, a z paroma byłem nawet na zlocie :-p

oGame to nie tylko cyferki...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

ooo Yogi proszę bardzo, GO nawet jesteś :D

ja gram na Uni 2. Zacząłem dwa dni po premierze, w czasach kiedy cały system u nas dopiero raczkował, sporo było jeszcze nieprzetłumaczone, bugi sypały się jak z rękawa i nikt do końca nie wiedział o co chodzi :D w lutym tego roku minęły cztery lata odkąd zacząłem grać w Ogame, gra jest świetna jeśli się gra na eko a nie na flotę, bo nie pożera dużo czasu a jest bardzo ciekawa i można poznać ludzi wszelkiego typu... w większości gówniarzy i plebejuszy, ale zdarzają się i osoby z którymi kumpluję się i do dziś.

Bylem max w top 80, niestety straciłem zapał i do dziś ciężko mi go odzyskać, więc siedzę sobie na urlopie. Nie wiem jak na reszcie, ale na tych najstarszych uni panuje obecnie okropna stagnacja, i pięcie się w górę w rankingu to sprawa mozolna - w ciągu miesiąca intensywnego rozwoju można podskoczyć... o jakieś 10 pozycji max, a i nikt nie mówi że w następnym się to utrzyma. Ale wrócę. :D
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

My Brute - Zabawna i maksymalnie prosta w obsłudze gra w przeglądarce, taki Streetfighter RPG w którym bohater sam walczy, nie trzeba się uczyć żadnych skomplikowanych zasad, wystaczy wybrać imię i wygląd postaci. Polecam! :thumleft:
http://yugi2142.mybrute.com <- kilknijcie w link i stoczcie pierwszą walkę ze mną :D
Obrazek
Ignorance is a virtue.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Zacząłem tydzien temu grac w erepublik, jest to gra przegladarkowa. Godzine temu nasz prezydent wypowiedzial wojne Niemcom i przyda sie kazdy nowy gracz :grin:

http://www.erepublik.com/en/referrer/FireTheft link do gry

http://www.erepublik.com.pl/artykul-5 poradnik dla poczatkujacych
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

erepublik strasznie nie lubię za to, że spamują wszędzie w internecie ;] w szczytowym momencie strach był otworzyć lodówkę, bo wszędzie było o tym....
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Jakoś mnie to ominelo chyba, ja podpatrzylem gre u kumpla. Chociaz ostatnio chyba jakas akcje reklamowa na wykopie gracze organizowali. W erepublik podoba mi sie ta cala otoczka fabularna, polityka,wojny, gazety itp. Bo samo klikanie to zajmuje minute dziennie.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

A ja gram jedynie w grę przelądarkową Menelgame!!! Jest zajefajna :D Przeicież każdy bogacz po cichu marzy skrycie, aby kiedyś zostać menelem :-p W grę gram od 1 czerwca i jeszcze mi się nie znudziła, więc polecam!
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

Ja grałem w S4league ale ponieważ mam kosiarkę czyt. słabego kompa, musiałem zrezygnować :( A gra bardzo zajefajna. Teraz gram w Nostale, taka bajkowa gierka MMO i w soldata xD

Link do mojego profilu na MMOgame:
http://pl.mmogame.com/profile/show/276164
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

http://www.kongregate.com/games/JaggedB ... outbreak-2

Klimatyczna gra tekstowa w z cyklu - "czy uda Ci się przetrwać inwazję zombie". Polecam!
Obrazek
Ignorance is a virtue.
n4kro
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: n4kro »

Polecam Metin2, dobra gierka i można na niej zarobić :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Re: Gry internetowe.

Post autor: asd »

Nie wiem czy to się liczy ale czasem gram w to: http://agar.io/ :D
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

To pytanie jest elementem zabezpieczającym przed automatycznym zamieszczaniem postów.

ODPOWIEDZ