PYTANIE:
Czy wiedząc "z góry" jaką tematykę porusza ten serial zdecydował/zdecydowałabym się na na danie mu szansy?
* CHĘTNI DO SONDY: *
1. xvidasd
2. shisho
3. piotr_cebo
4. kacperski
5. Steryd
6. AreQ_BAH
7. Bostonq
8.spiderpp
9.Brita
10. Gawith
11. Merlin_
Proponuję, że wrzucę poszczególne odcinki na Megaupload, tak, żeby każdy mógł sobie spokojnie pobrac (prosiłbym o minimum dwa) odcinki i zobaczyc co to...
Witajcie w naszym seansie ukrytym - tutaj już wkrótce jako pierwsi oglądniecie bardzo fajny serial.
[code]PYTANIE: Czy wiedząc "z góry" jaką tematykę porusza ten serial zdecydował/zdecydowałabym się na na danie mu szansy?
******************** * CHĘTNI DO SONDY: * ******************** 1. xvidasd 2. shisho 3. piotr_cebo 4. kacperski 5. Steryd 6. AreQ_BAH 7. Bostonq 8.spiderpp 9.Brita 10. Gawith 11. Merlin_[/code] Proponuję, że wrzucę poszczególne odcinki na Megaupload, tak, żeby każdy mógł sobie spokojnie pobrac (prosiłbym o minimum dwa) odcinki i zobaczyc co to...
[quote="Steryd"]O której godzinie pojawią się odcinki? Najlepiej żeby to było pod wieczór, bo wtedy chyba wszyscy mają czas, nie? :)
[quote="Merlin_"]No to czekamy, megaupload to dobry wybór [/quote] Na pewno lepszy niż RS.[/quote] Dokładnie, mnie zawsze pełną prędkością idzie :) / To tak offtopicowo :)
O której godzinie pojawią się odcinki? Najlepiej żeby to było pod wieczór, bo wtedy chyba wszyscy mają czas, nie?
Zmieniłem zdanie. Najlepiej, żeby odcinki pojawiły się jak najszybciej, bo niektórzy nie mają szybkiego łącza, a przecież chcesz aby wszyscy oglądali w tym samym czasie.
[quote]O której godzinie pojawią się odcinki? Najlepiej żeby to było pod wieczór, bo wtedy chyba wszyscy mają czas, nie? [/quote] Zmieniłem zdanie. :D Najlepiej, żeby odcinki pojawiły się jak najszybciej, bo niektórzy nie mają szybkiego łącza, a przecież chcesz aby wszyscy oglądali w tym samym czasie.
Na stronie głównej pojawił się nowy serial, It's Always Sunny in Philadelphia. Czy to to? Jak tak to ja sie domagam skasowania go narazie ze strony głównej bo miała być niespodzianka! <foch>
Na stronie głównej pojawił się nowy serial, It's Always Sunny in Philadelphia. Czy to to? Jak tak to ja sie domagam skasowania go narazie ze strony głównej bo miała być niespodzianka! <foch>
Tytuł nie zgadza się z moimi wyobrażeniami po rysunku I bynajmniej nie z tym o czym pomyślałem jeszcze wcześniej
Się pobiera się
Edytka dopowiada, że na temat samej opinii o serialu, by Ci co szukają linku nie sugerowali sie nimi, warto by używać opcji spoiler, nawet jeśli to nie będzie spoiler tylko opinia:) na cele tego eksperymentu.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2009, 15:13 przez AreQ_BAH, łącznie zmieniany 1 raz.
Tytuł nie zgadza się z moimi wyobrażeniami po rysunku :) I bynajmniej nie z tym o czym pomyślałem jeszcze wcześniej ;) Się pobiera się :) Edytka dopowiada, że na temat samej opinii o serialu, by Ci co szukają linku nie sugerowali sie nimi, warto by używać opcji spoiler, nawet jeśli to nie będzie spoiler tylko opinia:) na cele tego eksperymentu.