Nowe pozycje na jesień
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Nowe pozycje na jesień
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6536266.html
a o to krotkie przedstawienie nowych propozycji,
niezbyt porywajaco narazie sie to przedstawia, choc mozna na cos zwrocic uwage
jak dla mnie najbardziej interesujaco zapowiadaja sie
BACK - CBS
i
BOARDWALK EMPIRE - HBO
no i może
V - HBO (tutaj jakos jestem sceptyczny, ale jednak to hbo wiec mam nadzieje że chłamu nie wypuszczą, mam sentyment do całej serii V)
a o to krotkie przedstawienie nowych propozycji,
niezbyt porywajaco narazie sie to przedstawia, choc mozna na cos zwrocic uwage
jak dla mnie najbardziej interesujaco zapowiadaja sie
BACK - CBS
i
BOARDWALK EMPIRE - HBO
no i może
V - HBO (tutaj jakos jestem sceptyczny, ale jednak to hbo wiec mam nadzieje że chłamu nie wypuszczą, mam sentyment do całej serii V)
-
beata101
Wskaż do odpowiedzi - wszystko
- Ulubiony Serial: Supernatural
Okropność , same obyczajówki i głupawe sitcomy. Echh. No moze jeszcze ten spin-off NCSI (lubię Chrisa O'D...)
A co do V- nie oglądałam pierwotnej wersji więc uprzedzeń nie mam, może być dobry serial.
Nie piszą nic o szumnie zapowiadanej produkcji Flash Forward z Josephem Finnesem w roli głównej. To jest serial na który czekam z niecierpliwością. No i oczywiście Day One.
P.S Mam nadzieję że się nie rozczaruję
A co do V- nie oglądałam pierwotnej wersji więc uprzedzeń nie mam, może być dobry serial.
Nie piszą nic o szumnie zapowiadanej produkcji Flash Forward z Josephem Finnesem w roli głównej. To jest serial na który czekam z niecierpliwością. No i oczywiście Day One.
P.S Mam nadzieję że się nie rozczaruję

http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
http://www.jensenackles.pl
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
Następny sezon serialowy będzie ponury. BSG i Terminator się skończyły, LOST i Supernatural mają swoje ostatnie sezony (i każdy odcinek będziemy oglądać ze smutkiem że jeszcze tylko parę do końca), Dexter i Desperatki to już tasiemce do kotleta, na Smallville i Heroes nie ma co liczyć że nagle zaczną prezentować jakiś poziom, Sanctuary, True Blood i Breaking Bad mnie jakoś do siebie nie przekonały a Dollhouse pewnie skasują.
Nadzieja we Fringe, Californication, 24 i Caprice. No i Lostach & Supernaturalu. Ale 6 seriali to mało... więc jeśli nie wyskoczy jakaś super nowość to będzie najgorszy sezon od paru lat.
Najlepiej zapowiada się V - scifi to raz, dwa że Elizabeth Mitchell i Laura Vandervoort.
Po tym dalbym Hung - Opowiada o pewnym rozwodniku, szkolnym trenerze koszykówki, który odkrywa jak korzystać z faktu, że został hojnie wyposażony przez naturę. [Występują: Thomas Jane!!!!!!, Anne Heche] - takie drugie Californication, też ze świetnym aktorem
Back może być ciekawe - bo lubię Skeeta Ulricha, i tematyka też niezła, chociaż szkoda że to oparli o WTC bo tego wątku tam pewnie będzie do zerzygania.
Widać że ramówka jest robiona na oglądalność -> kasę a nie jakość -> kultowość, prawie same seriale kobiece i dla nastolatków, lekkie, łatwe i niewymagające znajomości wszystkich odcinków. Rozwaliło mnie to:
THE MIDDLE - ABC / Sitcom o zwykłej rodzinie, z klasy średniej, mieszkającej w centralnej części USA. Chodzi o to, że wszystko w tym serialu jest "in the middle" (w środku). Poza tym ma być zwyczajnie, tak aby zwykli zjadacze chleba mogli się łatwo z bohaterami utożsamiać. [Występują: Patricia Heaton, Neil Flynn]
:D:D
Nadzieja we Fringe, Californication, 24 i Caprice. No i Lostach & Supernaturalu. Ale 6 seriali to mało... więc jeśli nie wyskoczy jakaś super nowość to będzie najgorszy sezon od paru lat.
Najlepiej zapowiada się V - scifi to raz, dwa że Elizabeth Mitchell i Laura Vandervoort.
Po tym dalbym Hung - Opowiada o pewnym rozwodniku, szkolnym trenerze koszykówki, który odkrywa jak korzystać z faktu, że został hojnie wyposażony przez naturę. [Występują: Thomas Jane!!!!!!, Anne Heche] - takie drugie Californication, też ze świetnym aktorem

Back może być ciekawe - bo lubię Skeeta Ulricha, i tematyka też niezła, chociaż szkoda że to oparli o WTC bo tego wątku tam pewnie będzie do zerzygania.
Widać że ramówka jest robiona na oglądalność -> kasę a nie jakość -> kultowość, prawie same seriale kobiece i dla nastolatków, lekkie, łatwe i niewymagające znajomości wszystkich odcinków. Rozwaliło mnie to:
THE MIDDLE - ABC / Sitcom o zwykłej rodzinie, z klasy średniej, mieszkającej w centralnej części USA. Chodzi o to, że wszystko w tym serialu jest "in the middle" (w środku). Poza tym ma być zwyczajnie, tak aby zwykli zjadacze chleba mogli się łatwo z bohaterami utożsamiać. [Występują: Patricia Heaton, Neil Flynn]

-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
To można spróbować :
BOARDWALK EMPIRE - ...lata 20. XX wieku... zobaczymy co im wyjdzie, to może być coś nowego
EASTWICK - czarownice , jak się to będzie miało do filmu ?
HUNG - zobaczymy czy będzie znośniejsze niż Californication
SPIN-OFF NCIS - NCIS oglądam od czasu do czasu to i na to pewnie rzucę okiem, zobaczymmy czy powtórzy sukces CSI
MASTERWORK
THREE RIVERS - tylko jeśli okaże się ,że Alex O'Loughlin tam wystąpi
V - Oby się nie okazał, że to nie następny -> Earth: Final Conflict
VAMPIRE DIARIES - na vampirki zawsze mam chęci
na reszte raczej czasu tracić nie będe chyba, że jakieś bardziej szczegółowe opisy się znajdą
BOARDWALK EMPIRE - ...lata 20. XX wieku... zobaczymy co im wyjdzie, to może być coś nowego
EASTWICK - czarownice , jak się to będzie miało do filmu ?
HUNG - zobaczymy czy będzie znośniejsze niż Californication
SPIN-OFF NCIS - NCIS oglądam od czasu do czasu to i na to pewnie rzucę okiem, zobaczymmy czy powtórzy sukces CSI
MASTERWORK
THREE RIVERS - tylko jeśli okaże się ,że Alex O'Loughlin tam wystąpi

V - Oby się nie okazał, że to nie następny -> Earth: Final Conflict
VAMPIRE DIARIES - na vampirki zawsze mam chęci

na reszte raczej czasu tracić nie będe chyba, że jakieś bardziej szczegółowe opisy się znajdą

-
Wskaż do odpowiedzi
Jakoś smętnie, choć pełno komedii, no ale to nie jest dla mnie najlepsza wróżba. I sporo rzeczy z góry adresowanych do nastolatków, cóż... Na pewno skuszę się na trzy propozycje, głównie przez wzgląd na aktorów lub twórców: "Boardwalk Empire", "Hung", "Treme". Z ciekawości zobaczę "No Heroics", bo pomysł całkiem fajny, choć słowo "hero" z serialami zaczęło kojarzyć mi się jak najgorzej 

-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
Całe zapowiedzi na nadchodzącą jesień wyglądają jak koszmar minionego lata. Wygląda jak gdyby ktoś napisał parę scenariuszy a później sprzedał do różnych stacji. Następnie to sztab do przerobienia, aby wydawało się, że to nowe pomysły. Choć nasuwa się Jeszce parę innych spostrzeżeń
Nie ma to jak odgrzewany bigos. Stare pomysły i oklepane tematy ubierzmy w nowe piórka i zobaczmy, co się stanie. Polityka, policja, prawnicy, lekarze itp. Nie wymieniamy z tytułów propozycję na jesień, ale to już gdzieś, kiedyś puszczano w telewizji, co nazbyt znajomo brzmi.
Może "V" zaskoczy czymś nowym, ale z opisu to wygląda na "Earth - Final conflict" w nowym wdzianku
W starym "V" przynamniej było wiadomo Ludzie kontra gady.
"NO HEROICS" z opisu można powiedzieć, że każdy superbohater ma coś w sobie z Hanocka. Czyni dobro, ratuje świat, ale...
THE WONDERFUL MALADYS - czy to nie brzmi trochę jak "Szkoła uwodzenia" w nowym wydaniu. Oczywiście mam na myśli pierwszy film.
"VAMPIRE DIARIES" czy tego już nie było w "Buffy"? Nie pamiętam, w którym sezonie, ale to jakoś znajomo wygląda.
Całą resztę pozostawmy bez komentarza, sam opis zapowiedzi powinien wystarczyć ...
PS. Przeraża mnie myśl, że w najbliższym czasie polskie stacje telewizyjne zakupią prawa do emisji tych seriali.

Może "V" zaskoczy czymś nowym, ale z opisu to wygląda na "Earth - Final conflict" w nowym wdzianku

"NO HEROICS" z opisu można powiedzieć, że każdy superbohater ma coś w sobie z Hanocka. Czyni dobro, ratuje świat, ale...
THE WONDERFUL MALADYS - czy to nie brzmi trochę jak "Szkoła uwodzenia" w nowym wydaniu. Oczywiście mam na myśli pierwszy film.
"VAMPIRE DIARIES" czy tego już nie było w "Buffy"? Nie pamiętam, w którym sezonie, ale to jakoś znajomo wygląda.
Całą resztę pozostawmy bez komentarza, sam opis zapowiedzi powinien wystarczyć ...

PS. Przeraża mnie myśl, że w najbliższym czasie polskie stacje telewizyjne zakupią prawa do emisji tych seriali.
-
Wskaż do odpowiedzi
Dla mnie ta lista wygląda jakby to miały być w większości zapchajdziury, niewiele moim zdaniem seriali może stać się hitami.
Jednak wśród tych raczej średnich pozycji najbardziej interesujący są:
Back - zapowiada się fajnie,. ciekawa historia z zaginionym po ataku na WTC strażakiem.
Cop House - temat środowiska policyjnego w zupełnie innym ujęciu.
Human Target - chciałbym zobaczyć jak ten detektyw będzie wcielał się w swoich klientów ;p.
Masterwork - może wykorzystają tą część klimatu Skarbu Narodów, która akurat mi się podobała.
No Heroics - tematyka bardzo ciekawa, mam nadzieję, że będzie śmiesznie ; ).
Jednak wśród tych raczej średnich pozycji najbardziej interesujący są:
Back - zapowiada się fajnie,. ciekawa historia z zaginionym po ataku na WTC strażakiem.
Cop House - temat środowiska policyjnego w zupełnie innym ujęciu.
Human Target - chciałbym zobaczyć jak ten detektyw będzie wcielał się w swoich klientów ;p.
Masterwork - może wykorzystają tą część klimatu Skarbu Narodów, która akurat mi się podobała.
No Heroics - tematyka bardzo ciekawa, mam nadzieję, że będzie śmiesznie ; ).
-
Wskaż do odpowiedzi
Jeśli chodzi o Hung to pojawił się już zwiastun do serialu, który zapowiada dosyć zabawny serial.
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... acego.html
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... acego.html
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial