Założyłem temat, w którym można komentować sprawy związane z działem 'progress bars'. Mam nadzieję, że administrator uzna ten temat za potrzebny i da go jakoprzyklejony.
Rozpocząłem ten temat, bo już wiem, co znaczy tajemnicze, które jest w przygotowaniu KMatFSoF. Chce, żeby admin wiedział, że ktoś interesuję się jego zagadkami ;p
a ten tajemniczy serial to:
Spoiler:
Szczerze na temat tej produkcji nie mogę się wypowiedzieć, bo jej nie znam, ale zagadka rozwikłana.
Założyłem temat, w którym można komentować sprawy związane z działem 'progress bars'. Mam nadzieję, że administrator uzna ten temat za potrzebny i da go jako[b]przyklejony[/b].
Rozpocząłem ten temat, bo już wiem, co znaczy tajemnicze, które jest w przygotowaniu [b]KMatFSoF[/b]. Chce, żeby admin wiedział, że ktoś interesuję się jego zagadkami ;p a ten tajemniczy serial to: [spoiler] :P [/spoiler] Szczerze na temat tej produkcji nie mogę się wypowiedzieć, bo jej nie znam, ale zagadka rozwikłana.
Co za psuja...
Serial pierwsza klasa (podobno) - jutro o nim więcej napiszę jak oglądnę.
PS: Dlaczego takich fajnych seriali nikt nie proponuje w liście (i sam muszę wyszukiwac takie perełki) tylko ciągle powtarzają się Greysi, 24, Futurama, itp. starocie?? bleee
Co za psuja... ;) Serial pierwsza klasa (podobno) - jutro o nim więcej napiszę jak oglądnę.
PS: Dlaczego takich fajnych seriali nikt nie proponuje w liście (i sam muszę wyszukiwac takie perełki) tylko ciągle powtarzają się Greysi, 24, Futurama, itp. starocie?? bleee :tongue:
Po pierwszym odcinku to nic rewelacyjnego, ot taka parodia herkulesa i innych tego typu seriali. Jak będzie w asd to pewnie ściągne, a w 175 mi sie nie chce
Po pierwszym odcinku to nic rewelacyjnego, ot taka parodia herkulesa i innych tego typu seriali. Jak będzie w asd to pewnie ściągne, a w 175 mi sie nie chce :P
też wiem co to za serial i wlasnie mialem go dzis/jutro zaproponować. ale skoro już się robi to chyba nie potrzeba . Obejrzałem spota i pierwszy odcinek i mnie się podoba.
też wiem co to za serial i wlasnie mialem go dzis/jutro zaproponować. ale skoro już się robi to chyba nie potrzeba :). Obejrzałem spota i pierwszy odcinek i mnie się podoba.
a jak wygląda sytuacja z serialem The Mentalist, bo kiedyś wygrał jak dobrze pamiętam w głosowaniu, a ostatnio już nawet zniknął z działu Progress Bars
wydaje mi się, że też więcej pozycji w tym dziale zniknęło, ale nie jestem tego pewien do końca...
a jak wygląda sytuacja z serialem The Mentalist, bo kiedyś wygrał jak dobrze pamiętam w głosowaniu, a ostatnio już nawet zniknął z działu Progress Bars
wydaje mi się, że też więcej pozycji w tym dziale zniknęło, ale nie jestem tego pewien do końca...