Dobre seriale młodzieżowe
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Dobre seriale młodzieżowe
Witam,
poszukuję seriali młodzieżowych, najlepiej wieloseriowych.
Oto jakie oglądałem: Greek, Gossip Girl, Veronica Mars, One Tree Hill, The O.C., 90210 i pewnie coś jeszcze ale nie mogę sobie przypomnieć. Aha, aktualnie oglądam Skins. Możecie polecić coś w tych klimatach? Byłbym niezmiernie wdzięczny.
P.S.
Jako, że to mój pierwszy post na tym forum: witam wszystkich!
poszukuję seriali młodzieżowych, najlepiej wieloseriowych.
Oto jakie oglądałem: Greek, Gossip Girl, Veronica Mars, One Tree Hill, The O.C., 90210 i pewnie coś jeszcze ale nie mogę sobie przypomnieć. Aha, aktualnie oglądam Skins. Możecie polecić coś w tych klimatach? Byłbym niezmiernie wdzięczny.
P.S.
Jako, że to mój pierwszy post na tym forum: witam wszystkich!
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
Wskaż do odpowiedzi
Dzięki za odpowiedzi.
Veritas The Quest wygląda ciekawie i na pewno obejrzę.
Roswell i Smallville natomiast kiedyś próbowałem oglądać ale mi nie podpasowało ;/
Dark Angel to nie to czego szukam, ale myślę, że znajdę dla niego czas, chociażby dla aktorki hehe
Jakby ktoś znał coś jeszcze, to wciąż czekam.
Pozdrawiam
Veritas The Quest wygląda ciekawie i na pewno obejrzę.
Roswell i Smallville natomiast kiedyś próbowałem oglądać ale mi nie podpasowało ;/
Dark Angel to nie to czego szukam, ale myślę, że znajdę dla niego czas, chociażby dla aktorki hehe

Jakby ktoś znał coś jeszcze, to wciąż czekam.
Pozdrawiam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
jak młodzieżowy (o młodzieży) to Point Pleasant w sumie jest
, i jest dodatkowo fajne (szkoda ze 1 sezon tylko) . Smallville oczywiście również polecam. No i od biedy Kyle XY bardzo młodzieżowe (dla mnie aż za bardzo) jest.

Ostatnio zmieniony 30 maja 2009, 15:35 przez Helventis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Spokojnie, mi się Skins nie spodobało, a kolega spytał mnie o zdanie, więc mu odpowiedziałem 
Rzecz gustu, oczywiście, ale skoro jemu podobało się OTH (jak mi) to mniemam, że Skins nie przypadnie mu do gustu (jak mi).
Zgadzam się z przedmówcami, że 5 sezon to była porażka. I ogólnie wg mnie również Peyton, a raczej aktorka ją grająca, również była porażką

Rzecz gustu, oczywiście, ale skoro jemu podobało się OTH (jak mi) to mniemam, że Skins nie przypadnie mu do gustu (jak mi).
Zgadzam się z przedmówcami, że 5 sezon to była porażka. I ogólnie wg mnie również Peyton, a raczej aktorka ją grająca, również była porażką

-
Wskaż do odpowiedzi
Zapomnialem o The O.C
Serial jest bardzo fajny, nawet się można pośmiać. Sam widziałem tylko 2 sezony bo przypadkiem dowiedziałem się jakie ma zakończenie. Wtedy jakoś mi się odechciało oglądać, ale przez te dwa sezony naprawdę dobrze się bawiłem.
Co do Skins, dla mnie to jest półka niższa niż OTH, zwyczajnie mi się nie podoba. Jak wiemy są gusta i guściki
Nie dojrzałem, że O.C oglądałeś, niemniej innym też polecam

Serial jest bardzo fajny, nawet się można pośmiać. Sam widziałem tylko 2 sezony bo przypadkiem dowiedziałem się jakie ma zakończenie. Wtedy jakoś mi się odechciało oglądać, ale przez te dwa sezony naprawdę dobrze się bawiłem.
Co do Skins, dla mnie to jest półka niższa niż OTH, zwyczajnie mi się nie podoba. Jak wiemy są gusta i guściki

Nie dojrzałem, że O.C oglądałeś, niemniej innym też polecam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
Wskaż do odpowiedzi
Dexter. (Właściwie to porusza bardzo fajną kwestię. Ale dla "luzackiej młodzieży"(<Miałem zamiar to rozwinąć, ale. To prowadzi tylko do dalszych komplikacji w tym zdaniu) definitywnie odpada.)
Tak właściwie, to młodzieżową większość obejrzałeś.
Kyle XY(?)
Smallville
Roswell
Reaper
@Edit: Tak właściwie, to gdyby się tak zastanowić... Nie robią już takich typowych młodzieżowych seriali typu O.C/Mars.
Tak właściwie, to młodzieżową większość obejrzałeś.
Kyle XY(?)
Smallville
Roswell
Reaper
@Edit: Tak właściwie, to gdyby się tak zastanowić... Nie robią już takich typowych młodzieżowych seriali typu O.C/Mars.
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja mimo negatywnej opini zabrałem się za Skins, i serial jest świetny
W życiu bym nie pomyślał, że Brytyjczycy mogą mieć bardziej zrtye łby niż Amerykanie
. Serial momentami hardcorowy w pozytywnym tego słowa znaczeniu 
A co do innych seriali Kyle XY mi się bardzo podobał, szkoda że się tak "nagle" skończył....

A co do innych seriali Kyle XY mi się bardzo podobał, szkoda że się tak "nagle" skończył....