Day Break

"Zabili go i uciekł" w wielu odsłonach!
tehgoju
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Day Break

Post autor: tehgoju »

Obrazek

Premiera: 15 listopad 2006
Gatunek: Dramat / Sci-Fi
Odcinki: 13
Stacja: ABC
Występują: Taye Diggs, Adam Baldwin, Meta Golding, Moon Bloodgood, Ramon Rodriguez, Victoria Pratt

Fabuła: Detektyw Brett Hopper zostaje aresztowany pod zarzutem zamordowania ostatniej nocy asystenta prokuratora okręgowego Alberta Garzy. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że ostatnią noc Hopper spędził w łóżku swojej dziewczyny Rity Shelten a w morderstwo zostaje wrobiony. W nocy zostaje uprowadzony z aresztu do tajemniczej kopalni gdzie zostaje mu pokazane nagranie z egzekucji jego dziewczyny. Porywacze oświadczają mu również, że jeżeli nie przyzna się do zabójstwa to następna zginie jego siostra Jennifer Mathis i jej dzieci, po czym dostaje zastrzyk nasenny. Następnego dnia Hopper budzi się ponownie u boku swojej dziewczyny Rity w jej mieszkaniu, tak jakby poprzedni dzień nie istniał. Pozostaje tylko pamięć w jego umyśle o tym, co zaszło poprzedniego dnia. Od tej chwili będzie starał się rozwiązać sprawę zabójstwa Garzy ratując jednocześnie swoich najbliższych przed śmiercią. Dopóki nie uda mu się rozwikłać zagadki zabójstwa, będzie się budzić ponownie w tym samym miejscu. Jednakże każde przebudzenie przybliża go do rozwiązania tej piekielnej zagadki kryminalnej.

http://www.tv.com/day-break/show/58017/summary.html
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

A to nie było przypadkiem już wystawione?
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

despo pisze:A to nie było przypadkiem już wystawione?
Zauważyłeś, że temat nie pojawił się w "Propozycjach..."? Serial jest już wystawiony.
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Dzięki Don Bazylian za reupload, ostatnio chciałem go ściągnąć z polecenia, ale... załamałem się i zrezygnowałem z ciągnienia z torrenta.
Ciekawostką jest, że leci teraz na 2jce w któryś tam dzień:-)
Obrazek
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

W srody jakos po 23 leci. Calkiem dobry serial, szkoda ze dostal chancela.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Chyba sprawdzę ten serial... Fabuła przedstawia się dość interesująco, ale mam bardzo ważne pytanie: czy historia została zakończona, czy jest może urwana w połowie (w tym drugim przypadku niestety będę zmuszony z tego serialu zrezygnować)?
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Nie, akcja nie jest urwana, serial kończy się całkiem przyzwoicie z tego co pamiętam (oglądałem go ze 2 razy, ale ostatnio jakieś 2 lata temu i dokładnie nie pamiętam zakończenia :D )
Bardzo fajny serial, myślę, że nie będziesz żałował. Z resztą jak masz czas i ochotę to poczytaj opinie na starym forum - rozwieją twoje wątpliwości.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Ma zakonczenie ale tworcy zostawili jakas tam furtke na kolejne odcinki.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ