Harper's Globe" opowiada historię Robin Matthews, dziewczyny z zagadkową przeszłością, która przybywa na Harper's Island by stworzyć cyfrowe archiwum lokalnej gazety.
Kierowana ciekawością zaczyna tropić wątek tajemniczych morderstw, które miały miejsce na wyspie kilka lat temu, a wszystkimi zdobytymi informacjami dzieli się na swojej stronie HarpersGlobe.com, która ma formę video blogu.
Trwa to do momentu, gdy morderstwa zaczynają się na nowo, a Robin staje się częścią opowieści
Harper's Globe" opowiada historię Robin Matthews, dziewczyny z zagadkową przeszłością, która przybywa na Harper's Island by stworzyć cyfrowe archiwum lokalnej gazety. Kierowana ciekawością zaczyna tropić wątek tajemniczych morderstw, które miały miejsce na wyspie kilka lat temu, a wszystkimi zdobytymi informacjami dzieli się na swojej stronie HarpersGlobe.com, która ma formę video blogu. Trwa to do momentu, gdy morderstwa zaczynają się na nowo, a Robin staje się częścią opowieści
Eee, a nie jest to przypadkiem "tylko" taka wstawka na oficjalnej www tego serialu, która pojawiała się równoległe z odcinkami serialu? Bo ja już o tym - zdaje się - pisałem w temacie o serialu. Wyszły odcinki jakieś do pobrania?
Eee, a nie jest to przypadkiem "tylko" taka wstawka na oficjalnej www tego serialu, która pojawiała się równoległe z odcinkami serialu? Bo ja już o tym - zdaje się - pisałem w temacie o serialu. Wyszły odcinki jakieś do pobrania?