A tak wogóle to ktoś wie ile już było wersji serialowych?
Bo mam wrażenie, ze dziesiątki...
Ale po zastanowieniu przypominam sobie tego Robina z tym blondasem a zaraz po nim poleciał ten drugi (w tv) gdzie robin był już ciemnym blondynem... To były dwa różne prawda? :oops:
A tak wogóle to ktoś wie ile już było wersji serialowych? Bo mam wrażenie, ze dziesiątki... Ale po zastanowieniu przypominam sobie tego Robina z tym blondasem a zaraz po nim poleciał ten drugi (w tv) gdzie robin był już ciemnym blondynem... To były dwa różne prawda? :oops:
Nie - no właśnie też tak pamiętam ale nie wydawało mi sieto możliwe...
To już nie mogli wziąść podobnego aktora?
JAk to wytłumaczyli w serialu?
Czy udawali głupka?
Nie - no właśnie też tak pamiętam ale nie wydawało mi sieto możliwe... To już nie mogli wziąść podobnego aktora? JAk to wytłumaczyli w serialu? Czy udawali głupka? :D
Udawali głupka. Na bezszczela poszli Tak jak w polskich tasiemcach w konia ludzi robią.
A o tyle to gorsze było, że nawet lubiłem ten serial z pierwszym aktorem :/
Udawali głupka. Na bezszczela poszli ;) Tak jak w polskich tasiemcach w konia ludzi robią. ;) A o tyle to gorsze było, że nawet lubiłem ten serial z pierwszym aktorem :/
Robin Hood zginął podczas napadu, więc aby nie wzbudzać paniki wśród jego fanów wybrano na następce nowego Robina, który zajął to zaszczytne miejsce :lol:
Robin Hood zginął podczas napadu, więc aby nie wzbudzać paniki wśród jego fanów wybrano na następce nowego Robina, który zajął to zaszczytne miejsce :lol:
Widziałem parę odcinków w polskiej tv. Cały sezon dopiero sobie planuję ściągnąć. Może w nowym roku da radę. Ogólnie można sobie pooglądać. Lekki i przyjemny. Ale nie ma sensu porównywać do jakiegokolwiek innego serialu o Robinie. Ot kawałek przyjemnego kina na długie, zimowe wieczory przy piwku. Nic więcej.
Widziałem parę odcinków w polskiej tv. Cały sezon dopiero sobie planuję ściągnąć. Może w nowym roku da radę. Ogólnie można sobie pooglądać. Lekki i przyjemny. Ale nie ma sensu porównywać do jakiegokolwiek innego serialu o Robinie. Ot kawałek przyjemnego kina na długie, zimowe wieczory przy piwku. Nic więcej.
Po oglądnięciu 1. epizodu uważam, że jest to raczej średniak. Scenariusz taki sobie, teksty czasem za dziecinne, nie mówiąc już o zachowaniach żołnierzy, którzy stoją i się patrzą dopóki Robin nie zrobi swojego i będzie miał chwilę czasu, żeby z nimi powalczyć. Marion to kobieta o typowej czystej angielskiej urodzie (ci co byli na wyspach wiedzą o czym mówię ). Ogólnie serial jest do oglądnięcia, ale nie nastawiałbym się na jakąś porywającą akcję, taka zwykła angielska komedia typu oglądnąć i zapomnieć.
Po oglądnięciu 1. epizodu uważam, że jest to raczej średniak. Scenariusz taki sobie, teksty czasem za dziecinne, nie mówiąc już o zachowaniach żołnierzy, którzy stoją i się patrzą dopóki Robin nie zrobi swojego i będzie miał chwilę czasu, żeby z nimi powalczyć. Marion to kobieta o typowej czystej angielskiej urodzie (ci co byli na wyspach wiedzą o czym mówię :)). Ogólnie serial jest do oglądnięcia, ale nie nastawiałbym się na jakąś porywającą akcję, taka zwykła angielska komedia typu oglądnąć i zapomnieć.
Główny bohater, Robin Locksley jest angielskim rycerzem walczącym w ziemi świętej. W obronie Króla Ryszarda, Robin zostaje ciężko raniony przez saraceńskiego zabójcę. W podzięce za uratowanie życia, Król odsyła Robina z powrotem do Anglii. Gdy Robin wraca do domu, okazuje się, że kraj jest gnębiony przez księcia Jana. By nie dopuścić do egzekucji niewinnych wieśniaków, Robin wypowiada posłuszeństwo szeryfowi Notthingham.
[http://filmweb.pl]
Richard Armitage ... Guy of Gisborne
Jonas Armstrong ... Robin Hood
Lucy Griffiths ... Marian
Keith Allen ... Sheriff of Nottingham
Gordon Kennedy ... Little John
Sam Troughton ... Much
Joe Armstrong ... Allan A Dale
Harry Lloyd ... Will Scarlett
Anjali Jay ... Djaq
Michael Elwyn ... Edward
Główny bohater, Robin Locksley jest angielskim rycerzem walczącym w ziemi świętej. W obronie Króla Ryszarda, Robin zostaje ciężko raniony przez saraceńskiego zabójcę. W podzięce za uratowanie życia, Król odsyła Robina z powrotem do Anglii. Gdy Robin wraca do domu, okazuje się, że kraj jest gnębiony przez księcia Jana. By nie dopuścić do egzekucji niewinnych wieśniaków, Robin wypowiada posłuszeństwo szeryfowi Notthingham. [http://filmweb.pl]
Richard Armitage ... Guy of Gisborne Jonas Armstrong ... Robin Hood Lucy Griffiths ... Marian Keith Allen ... Sheriff of Nottingham Gordon Kennedy ... Little John Sam Troughton ... Much Joe Armstrong ... Allan A Dale Harry Lloyd ... Will Scarlett Anjali Jay ... Djaq Michael Elwyn ... Edward
Zdaje mi się i jest tego bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że skończyli na pierwszym sezonie. Nie było problemów z emisją i wypuścili cały serial. Zwykle jak już telewizja zakupi dany serial, to puszcza wszystko (no wyjątkiem jest tu TVN )
Zdaje mi się i jest tego bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że skończyli na pierwszym sezonie. Nie było problemów z emisją i wypuścili cały serial. Zwykle jak już telewizja zakupi dany serial, to puszcza wszystko (no wyjątkiem jest tu TVN ;))
AreQ_BAH pisze:
Dziwne, na głównej nie ma aktualizacji...
Nie ma bo dopiero wczoraj zacząłem seedować a właściwie przed chwilą bo w nocy nastąpiła awaria netu. Uszkodzony został światłowód i szukali dziurki Najpierw wiadomość o udostępnianiu pojawia się na forum a dopiero później na głównej stronie. Jak się rozejdzie to będzie aktualizacja.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2008, 08:07 przez An25driu, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="AreQ_BAH"] Dziwne, na głównej nie ma aktualizacji...[/quote]
Nie ma bo dopiero wczoraj zacząłem seedować a właściwie przed chwilą bo w nocy nastąpiła awaria netu. Uszkodzony został światłowód i szukali dziurki :wink: Najpierw wiadomość o udostępnianiu pojawia się na forum a dopiero później na głównej stronie. Jak się rozejdzie to będzie aktualizacja.