Zapraszam do oglądania!
Dawno już nic z anime u nas nie było.
Całość już dostępna wiecie gdzie.
Napisy w większości tłumaczył Anonymous992
Więcej o tym anime >> Over Drive.
Over Drive
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Over Drive

-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Zanim zacznę oglądać mam pytanie do tych którzy pooglądali do końca o samą końcówkę:
Jak to się kończy? Tzn czy kończy się "tradycyjnie dla anime" tj śmiercią jednej postaci, jakimś poświęceniem "połączeniem w niebie" itp itd? Czy też jest Hollywoodzki Happy End?
Odp proszę w PW albo w mocno oflagowanym spoilerze:-) żeby komuś końcówki nie popsuć.
Jak to się kończy? Tzn czy kończy się "tradycyjnie dla anime" tj śmiercią jednej postaci, jakimś poświęceniem "połączeniem w niebie" itp itd? Czy też jest Hollywoodzki Happy End?
Odp proszę w PW albo w mocno oflagowanym spoilerze:-) żeby komuś końcówki nie popsuć.
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Hm... Dziwne to anime
A to "dziwne" jest tu użyte (o dziwo) w bardzo pozytywnym znaczeniu. Rozkręca się pooooooowoli, może jest troszkę nużące, ale kiedy przychodzą odcinki o wyścigu, to... To wtedy tak naprawdę to anime się rozkręca, i to jeszcze jak! Nie mogłem się oderwać, wsiąkłem cały, jak się skończyło, to było mi smutno, że tak szybko. Chciałbym jeszcze, chociaż nie wiem, czy by to na dobre wyszło
Anime o przezwyciężaniu wlasnych słabości, o celu i jego spełnianiu, pokrzepiające to wszystko i pokazujące, że jak się chce, to można wszystko osiągnąć... Tylko trzeba wziąć poprawkę na drobne "podretuszowanie", jak to zawsze bywa
Dla mnie- mega pozytyw i ciesze się, że poznałem to anime 

Spoiler:

Oceń ten serial