Over Drive

Animowane - Świat animacji jest często prawdziwszy od tego z serwisów informacyjnych!
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

JAPONIA Over Drive

Post autor: asd »

Zapraszam do oglądania!
Dawno już nic z anime u nas nie było.
Całość już dostępna wiecie gdzie.

Napisy w większości tłumaczył Anonymous992

Więcej o tym anime >> Over Drive.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Zanim zacznę oglądać mam pytanie do tych którzy pooglądali do końca o samą końcówkę:
Jak to się kończy? Tzn czy kończy się "tradycyjnie dla anime" tj śmiercią jednej postaci, jakimś poświęceniem "połączeniem w niebie" itp itd? Czy też jest Hollywoodzki Happy End?

Odp proszę w PW albo w mocno oflagowanym spoilerze:-) żeby komuś końcówki nie popsuć.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

"klub kolarski" = cykliści. Tak podejrzewałem że ci Japończycy znowu coś wykrzywionego wymyślą. Ja odpadam..
Obrazek
Ignorance is a virtue.
piter556
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piter556 »

To Yugi odpadłeś za szybo. :) Anime nawet jeśli o kolarstwie jest fajnie zrobione, szkoda że skończyli w lipnym momencie niestety. Ale ogólnie seria dobra. Pozdro
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

Hm... Dziwne to anime ;) A to "dziwne" jest tu użyte (o dziwo) w bardzo pozytywnym znaczeniu. Rozkręca się pooooooowoli, może jest troszkę nużące, ale kiedy przychodzą odcinki o wyścigu, to... To wtedy tak naprawdę to anime się rozkręca, i to jeszcze jak! Nie mogłem się oderwać, wsiąkłem cały, jak się skończyło, to było mi smutno, że tak szybko. Chciałbym jeszcze, chociaż nie wiem, czy by to na dobre wyszło ;) Anime o przezwyciężaniu wlasnych słabości, o celu i jego spełnianiu, pokrzepiające to wszystko i pokazujące, że jak się chce, to można wszystko osiągnąć... Tylko trzeba wziąć poprawkę na drobne "podretuszowanie", jak to zawsze bywa
Spoiler:
Dla mnie- mega pozytyw i ciesze się, że poznałem to anime :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ