produkcja: Wielka Brytania
gatunek: Dokumentalny, Przyrodniczy
data premiery: 2001-09-12 (Świat)
Błękitna planeta jest pierwszą serią we wszechstronny sposób przedstawiającą historię naturalną oceanów.
Nadzwyczajne zdjęcia odsłaniają najgłębiej skrywane, te najbardziej przerażające i te najcudowniejsze sekrety mórz i oceanów. Wkroczcie do świata, którego piękno zapiera dech, poznajcie nowe stworzenia, odwiedźcie nieznane środowisko i bądźcie świadkami nigdy wcześniej nie sfilmowanych walk o przetrwanie. Fantastycznym zdjęciom towarzyszy wspaniała muzyka skomponowana przez zdobywcę prestiżowych nagród George'a Fentona,
Na imdb pisze, że Blue Planet ma 10 epów, ale 9 i 10 to dodatki z dvd, dlatego do nich nie ma napisów.
[quote]produkcja: Wielka Brytania gatunek: Dokumentalny, Przyrodniczy data premiery: 2001-09-12 (Świat)[/quote] [quote]Błękitna planeta jest pierwszą serią we wszechstronny sposób przedstawiającą historię naturalną oceanów. Nadzwyczajne zdjęcia odsłaniają najgłębiej skrywane, te najbardziej przerażające i te najcudowniejsze sekrety mórz i oceanów. Wkroczcie do świata, którego piękno zapiera dech, poznajcie nowe stworzenia, odwiedźcie nieznane środowisko i bądźcie świadkami nigdy wcześniej nie sfilmowanych walk o przetrwanie. Fantastycznym zdjęciom towarzyszy wspaniała muzyka skomponowana przez zdobywcę prestiżowych nagród George'a Fentona, [/quote]
Na imdb pisze, że Blue Planet ma 10 epów, ale 9 i 10 to dodatki z dvd, dlatego do nich nie ma napisów.
Naprawdę szalejesz gracek17 z tymi propozycjami
To problem jednak ma tylko z tym xvidasd , który ma dużo do wystawienia. Reszta może się cieszyć.
Wielkie dzięki za te propozycje ; )
Naprawdę szalejesz [b]gracek17[/b] z tymi propozycjami :alien: To problem jednak ma tylko z tym [b]xvidasd[/b] :P , który ma dużo do wystawienia. Reszta może się cieszyć. Wielkie dzięki za te propozycje ; )
Może się ograniczysz jeden dzień - jedna propozycja
Nie ma sensu dodawać dokumentów do Charts bo xvidasd obiecał wszystkie dokumenty wystawić:D, więc szalejcie użytkownicy i zgłaszajcie następne dokumenty, a będzie wystawione
Może się ograniczysz jeden dzień - jedna propozycja :P
Nie ma sensu dodawać dokumentów do Charts bo [b]xvidasd[/b] obiecał wszystkie dokumenty wystawić:D, więc szalejcie użytkownicy i zgłaszajcie następne dokumenty, a będzie wystawione :D
Nic nie poradzę na to, że szalenie lubię takie dokumenty - do tego stopnia, że przerwałem oglądanie (spokojnie - oglądanie a nie wystawianie) WSZYSTKICH innych seriali
Nic nie poradzę na to, że szalenie lubię takie dokumenty - do tego stopnia, że przerwałem oglądanie (spokojnie - oglądanie a nie wystawianie) WSZYSTKICH innych seriali :-p
Wygląda na to że mała rewolucja następuje na forum, z serienjunkies zmieniamy się w dokujunkies... IMO dokumenty są w porządku ale nigdy nie polubiłem ich na tyle żeby zrezygnować dla nich z oglądania regularnych pozycji serialowych.
Wygląda na to że mała rewolucja następuje na forum, z serienjunkies zmieniamy się w dokujunkies... IMO dokumenty są w porządku ale nigdy nie polubiłem ich na tyle żeby zrezygnować dla nich z oglądania regularnych pozycji serialowych.
To takie "Planet Earth" tyle, że głównie pod wodą.
Najbardziej podobał mi się drugi (trzeci?) odcinek gdzie pokazano ryby i żyjątka głębinowe - naprawdę nie tylko niesamowicie wyglądają ale mają też "nieziemskie" zwyczaje.
To takie "Planet Earth" tyle, że głównie pod wodą. Najbardziej podobał mi się drugi (trzeci?) odcinek gdzie pokazano ryby i żyjątka głębinowe - naprawdę nie tylko niesamowicie wyglądają ale mają też "nieziemskie" zwyczaje.